Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ај кажете која е песната, а и потсететесе на голот. =)

Ова маичкиве од Јувентус.мк многу јаки браво за момците :D знам дека читаат и миланези и интераши овде ама ако нека им боде очи напнаа во темана Сериа А . :D:D

Ај кажете која е песната, а и потсететесе на голот. =)

Песната мислам дека се вика Vinci per noi,а ја пееа Недвед,Муту и Апиа.Ја знам од клипов кога пееа сите заедно во студио 2004 или 2005,не се сеќевам баш.
негде накај 2:26 почнува :)

се ежам ко ќе ја слушам

Ајде ако сакате воведе те ме во муабетот за утрешното финале.
Со што состав ќе играте , и дали ќе се оди на победа стиктно ... Големи ли се гласините околу мечов или титулата е доволна во лигата...?

Со што состав ќе играте , и дали ќе се оди на победа стиктно ... Големи ли се гласините околу мечов или титулата е доволна во лигата...?
Повикани играчи:
1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari , 4 Caceres, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner, 7 Pepe, 8 Marchisio, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone, 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri.

Повикани играчи:
1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari , 4 Caceres, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner, 7 Pepe, 8 Marchisio, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone, 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri.
Ова значи со по слаб тим излегувате во одбраната?

Последен натпревар на Капитенот ќе биде ова, така да мотивот за победа ќе биде до небо.
А поради повредите на Киелини и Де Чеље, очекувам во одбрана со Касерес, Барѕаљи и Бонучи, по страните Лихт и Естигарибија (Пепе), средина се знае, а во напад Дел Пиеро со некој.

Ова значи со по слаб тим излегувате во одбраната?
Одбраната не е слаба.Само Киелини паузира ради повреда.И според мене ќе се иде на Титула затоа што ќе биде последен натпревар на Капитенот и со сигурност ќе сакаат за него да го освојат купот:sneaky:

Бонучи , Барзаљи ,Касерес, Лихштајнер . Ова е далеку од слаба одбрана . Плус средниот ред помага и те како во одбрана. Останува на нападот колку ќе реализираме од шансите. 2-0 според мене.

ауфффф песнава колку ме бендиса браво .... мн јака песна :vozbud::drk: за утре очекувам трилер натпревар со доста шанси од двете страни двете екипи ке бидат мотивирани до коска Наполи ке имаат шанса да го освојат купот после 20 години а додека пак Jуве 17 години ... така да мн тешко да се типува .. но сепак типувам на јувентус !! но како што и Дино Ѕоф изјави претпазливо и Кукуреду и Торичели ...

И да не е задњи натпревар на Капитенот, ќе се иде на победа, овој тим веќе има створено шампионски менталитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom