Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Доброто од целава ситуација е што Интер не ни ја крои судбината. Па зарем ни е потребна помош од Интер во ситуација кога играме со противници кои се далеку од квалитетот на Јуве. Да гостувавме на пример кај Наполи или Удинезе ќе разберев ама вака...?! Ако не успеат да победат со босиве Каљари и Аталанта нека ги следат стапките на Песото и нека се фрлат од прозор, толку имам да кажам!

па и вие лани исто му ја пуштивте на Милан кога Интер стигна здраво да се бори за титула...
за голот на гатузо?? утакмицата се играше на 5 ти март далеку од тоа дека било клучен натпревар за титула

за голот на гатузо?? утакмицата се играше на 5 ти март далеку од тоа дека било клучен натпревар за титула

точно но јавна тајна беше дека ЈУвентус му ја пушти на Милан и сите беа свесни за такво нешто..едноставно ривалството е преголемо и тие во Италија си знаат што прават а и сигурен сум да беше обратна ситуација ќе беше идентично..спеак Јувентус не зависи од никого и сами си ја кројат судбината..

Мислиш до 34 коло. Не може една екипа да игра сама против себе:)
Да де набрзина пишав подобро беше така сега со чезена мезена треба да се малтретираме неможам да дочекам последниве две кола или ќе славиме или ќе се бедираме тоа е :)

точно но јавна тајна беше дека ЈУвентус му ја пушти на Милан и сите беа свесни за такво нешто..едноставно ривалството е преголемо и тие во Италија си знаат што прават а и сигурен сум да беше обратна ситуација ќе беше идентично..спеак Јувентус не зависи од никого и сами си ја кројат судбината..
па како што кажав и на темана на сериа а види дека го делам истото мислење со тебе дека јуве нека си победи и не треба да чека на интер ... да му ја местит титулата т.е да му напрајт услуга ...

Доста со тоа вие ние бе си мислиш наши клубовите ние ги водиме дај доста со тоа вие им ја пуштивте ние им ја пуштивме...:tapp:

Ако се уплашиле и играчите како поголем дел од вас тогаш црно ни се пишува.

Верувам во Конте дека ќе ги среди и ќе имаат мотивација да докажат зошто ја заслужуаат титулата.;)
Каљари на неутрален(домашен) терен и Аталанта дома, во случај кога нема за што да играат не би требало да се никаков проблем за овој моќен Јуве.

Ако се уплашиле и играчите како поголем дел од вас тогаш црно ни се пишува.

Верувам во Конте дека ќе ги среди и ќе имаат мотивација да докажат зошто ја заслужуаат титулата.;)
Каљари на неутрален(домашен) терен и Аталанта дома, во случај кога нема за што да играат не би требало да се никаков проблем за овој моќен Јуве.
Ова ќе му дојде како 'Ако ја заслужувате титулата, докажете го тоа!'

Оптимист сум, Каљари и Аталанта сигурно ги добиваме, Конте знае како да ги мотивира, а богами и играчиве последниве два натпревари ќе го остават срцето на терен. Ова со Лече беше само една глупава грешка, тие ниту не наиграа,ниту шутнаа на гол ( нели пред да падне голот ), само што премногу се опуштија играчиве и бидна што бидна.Се е во наши раце, па и да ја изгубиме титулата нема да ми биде криво, затоа што цела сезона играа безпрекорно, зборувам за целиот тим општо. Добро е што се вративме на старите патеки, на лето ни фалат уште 3-4 засилувања ( со услов да купиме класа напаѓач, како што беше Трезеге ).

Стварно сакале навивачите на Интер , Интер да им ја пушти на Милан ?
прочитав по некои сајтови и се ме фаќа страв дека ќе испадне баш тоа ...

најпозитивно од цела ова работа е шо сами си ја кроиме судбината. Нека му дадат интер на милан (и од напред и од позади ако сакат) пак од нас зависи и ако успеат недела да победат според мене 90% е готова работата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom