нема ништо од задA има ли играјач од зад имам јас 5 дреса Јувентус 4 оргинале ама сакам Дел Пјеро дрес да имам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема ништо од задA има ли играјач од зад имам јас 5 дреса Јувентус 4 оргинале ама сакам Дел Пјеро дрес да имам
Trezeguet: U Hercules sam otišao zbog sunca i mora
Napadač Herculesa David Trezeguet (32) priznao je da je imao ponude puno većih klubova, no presudili su - klimatski uvjeti...
Iskusni francuski napadač David Trezeguet (32) posljednjih je dana ljetnog prijelaznog roka zamijenio redove talijanskog nogometnog giganta Juventusa onim novopečenog španjolskog prvoligaša Herculesa...
U razgovoru za L'Equipe Trezeguet je otkrio da je imao ponude puno uglednijih klubova od Herculesa, no da je na kraju prevagu donijela njegova supruga.
"Lazio i Liverpool bili su zainteresirani. Engleski klub je čekao da razriješi situaciju oko transfera Javiera Mascherana, ali stvari su se previše otegnule." – rekao je Trezeguet.
"Kako bilo, nakon deset godina provedenih u Torinu trebao sam ponovo pronaći sunce i more. A činjenica da moja supruga potječe iz ove regije odigrala je svoju ulogu u mojoj konačnoj odluci." – komentirao je bivši napadač Platensea, Monaca i Juventusa, koji je s klubom iz Alicantea parafirao dvogodišnju suradnju.
ставен е поназад батеEcco l'elenco completo dei convocati da Del Neri:
2 Motta,
3 Chiellini,
4 Felipe Melo,
5 Sissoko,
8 Marchisio,
9 Iaquinta,
10 Del Piero,
11 Amauri,
13 Manninger,
14 Aquilani,
18 Quagliarella,