- Член од
- 27 јануари 2010
- Мислења
- 2.430
- Поени од реакции
- 723
нема ништо од задA има ли играјач од зад имам јас 5 дреса Јувентус 4 оргинале ама сакам Дел Пјеро дрес да имам
нема ништо од задA има ли играјач од зад имам јас 5 дреса Јувентус 4 оргинале ама сакам Дел Пјеро дрес да имам
Trezeguet: U Hercules sam otišao zbog sunca i mora
Napadač Herculesa David Trezeguet (32) priznao je da je imao ponude puno većih klubova, no presudili su - klimatski uvjeti...
Iskusni francuski napadač David Trezeguet (32) posljednjih je dana ljetnog prijelaznog roka zamijenio redove talijanskog nogometnog giganta Juventusa onim novopečenog španjolskog prvoligaša Herculesa...
U razgovoru za L'Equipe Trezeguet je otkrio da je imao ponude puno uglednijih klubova od Herculesa, no da je na kraju prevagu donijela njegova supruga.
"Lazio i Liverpool bili su zainteresirani. Engleski klub je čekao da razriješi situaciju oko transfera Javiera Mascherana, ali stvari su se previše otegnule." – rekao je Trezeguet.
"Kako bilo, nakon deset godina provedenih u Torinu trebao sam ponovo pronaći sunce i more. A činjenica da moja supruga potječe iz ove regije odigrala je svoju ulogu u mojoj konačnoj odluci." – komentirao je bivši napadač Platensea, Monaca i Juventusa, koji je s klubom iz Alicantea parafirao dvogodišnju suradnju.
ставен е поназад батеEcco l'elenco completo dei convocati da Del Neri:
2 Motta,
3 Chiellini,
4 Felipe Melo,
5 Sissoko,
8 Marchisio,
9 Iaquinta,
10 Del Piero,
11 Amauri,
13 Manninger,
14 Aquilani,
18 Quagliarella,
19 Bonucci,
20 Lanzafame,
21 Grygera,
23 Pepe,
26 Rinaudo,
27 Krasic,
30 Storari,
31 Costantino,
33 Legrottaglie,
34 Ferrero
Aу да, не видовставен е поназад бате
hahah ајде нема везаAу да, не видов
Не знам дали забележавте во клипов, броевите и имињата се наопачки напишани, никако не можам да сфатам што е поентата!
Ве поздрави Диего со голов...