Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2r7wzty.jpg
eve oficjalen

ofofofoof mi mirisa na petarda vecerva :vozbud:

Полека што толку палење не сме толку совршени ,1-0 доста е и задоволен ќе бидам ,Красич мислам дека нема да стартува,ја би го стаил Ланзафаме лево Пепе десн,ајде уште два саати овој ден го чекаме долго време,загревајте се некако.

Ајмо момци да славиме победа вечер...Најдобар можен состав за вечер извадил Дел Нери :vozbud:

Не мора форсирање и „цедење“ на играчите уште на стартот. За мене доволна е победа од 1-0. Мора да се игра тактички, што ќе имаме ако ги тепаме Бари 5-0, а после натпреварот играчите се уморни како коњи или па недај Боже се повредат ( голем замор, а сеуште не се во полн натпреварувачки ритам).

Не заборавајте, ние сме Јувентус, нашиот trademark, гранитна одбрана, неубав фудбал, победа од 1-0 и 3 бода на контото :smir:

Зошто Аквилани не е во првиот тим?

Уште е повреден или?

Сан Никола се покажал како доста заебан стадион за гостување. Паднале големи екипи таму.

Како и да е уверен сум во победа, како за почеток на новава сезона! :)

Сан Никола се покажал како доста заебан стадион за гостување. Паднале големи екипи таму.

Како и да е уверен сум во победа, како за почеток на новава сезона! :)

Класика! Химнава ја памтам од кога имав 9-10 години.

Oк, не мора да одбројувате... :)

Иначе, официјалниот состав:

Storari
Motta-Bonucci-Chiellini-De Ceglie
Krasić-Felipe Melo-Marchisio-Pepe
Quagliarella-Del Piero

Manninger, Grygera, Legrottaglie, Sissoko, Aquilani, Martínez, Lanzafame

Како што беше најавено, Красич и Кваљарела во стартниот состав! Со среќа нека ни е... =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom