Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересна група ни се падна,баш сакав Сити да ни се падне да гледаме така поинтересна утакмица,штета што не се падна некоја од балканските екипи али тоа е.Верувам на пласман на Јувентус.Али сега не очекува дуелот со Бари,на кој се надевам дека победнички ќе стартуваме во првенството,штета што Амаури ќе паузира 25 дена,но можеби ќе му дојде добро паузата и ќе се врати оној стариот Амаури, а не онаа бледа копија која веќе 2 години не мачи со мизерија.

Ако дојде Циглер за 2 милиони плус Гросо ќе биде најдобар дил на Марота летово:pos2: Добар играч е Циглер, прав фајтер е на теренот. Иначе денеска сретнав информација дека Диего оди во Волфсбург без ниту еден постигнат гол во Торино :kesa: Мислам дека тоа, плус лирдерството и умешноста на Але да реши натпревар се причините за неговото заминување. Само ми е криво што не му извлековме добра пара.

П.С. Балотели повторно во Торино а? :smir:
Диего е веќе заминат од Торино... со еден збор може да се каже и дека е официален играч на Волфсбург,Јувентус добива 15,5 милиона од него !http://www.juvefans.info/vijesti.php?subaction=showfull&id=1282898076&archive=&start_from=&ucat=1&

Аквилани ќе го носи дресот со број 14. Ако добро се сеќавам никој го нема носено овој број после Андраде:toe:

So sreka neka ni e novata sezona 2010/11 :smir:
p.s. strana 888

не се жалете,годинава 4то место не бега....

Добра група ни се падна. На Манчестер Сити ќе ги репниме два пати и ќе видат како се станува голем клуб.
Навивачите на Јувентус со нетрпение го очекуваат Балотели, ќе го пречекаат со песната “Se saltelli, muore Balotelli:)

Поубо Циглер одколку Гросо или Де Челе.

П.С: Ќе ја даваат Јувентус на "Телма"?

Какво четврто место бе што збориш годинава идеме многу подобро од тоа...

Со тимот што го имаме на располагање јас сум песимит за оваа сезона, ќе се бориме со Милан и Рома за 2 место а Интер повторно ќе биде прв, не гледам друга варијанта, а и не се чудете ако испаднеме од групите во ЛЕ.

Ќе ја даваат утре Јуве од 18:00.
Како што најавуваат ќе има пет утакмици секое коло, па не би ме чудело и скоро секое коло да не даваат. :)

Ќе ја даваат утре Јуве од 18:00.
Како што најавуваат ќе има пет утакмици секое коло, па не би ме чудело и скоро секое коло да не даваат. :)

Мислиш задутре , инаку немојте да се зачудите Интер секое коло да има пренос зш Бранко Илиевски е изгорен фан на Интер :toe:

Мислиш задутре , инаку немојте да се зачудите Интер секое коло да има пренос зш Бранко Илиевски е изгорен фан на Интер :toe:

Интер ќе иде 38 пати сезонава да си знаете ! Но пак со 5 преноси на викенд ќе ги гледамо и Милан и Јуве околу 30 пута сезонава !
Што е подобро од лани :)

Eве слики од денешната презентација на Аквилани :)
aquilani_pres_27agosto2010_cover3.jpg

C_3_Media_1123396_immagine_l.jpg

Инаку Кваљарела е во Торино и се чека само неговиот потпис :vozbud:
C_3_Media_1123427_immagine_l.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom