juve_persempre
▐ I am VIKING▐
- Член од
- 17 февруари 2010
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 83
Ziegler edobar igrac :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Диего е веќе заминат од Торино... со еден збор може да се каже и дека е официален играч на Волфсбург,Јувентус добива 15,5 милиона од него !http://www.juvefans.info/vijesti.php?subaction=showfull&id=1282898076&archive=&start_from=&ucat=1&Ако дојде Циглер за 2 милиони плус Гросо ќе биде најдобар дил на Марота летово:pos2: Добар играч е Циглер, прав фајтер е на теренот. Иначе денеска сретнав информација дека Диего оди во Волфсбург без ниту еден постигнат гол во Торино :kesa: Мислам дека тоа, плус лирдерството и умешноста на Але да реши натпревар се причините за неговото заминување. Само ми е криво што не му извлековме добра пара.
П.С. Балотели повторно во Торино а? :smir:
не се жалете,годинава 4то место не бега....
Ни мачкаше очи, видо добра паричка одма кидна.... иначе навивачите се во торино, ние сме само СИМПАТИЗЕРИ !!!
Какво четврто место бе што збориш годинава идеме многу подобро од тоа...
Ќе ја даваат утре Јуве од 18:00.
Како што најавуваат ќе има пет утакмици секое коло, па не би ме чудело и скоро секое коло да не даваат.![]()
Мислиш задутре , инаку немојте да се зачудите Интер секое коло да има пренос зш Бранко Илиевски е изгорен фан на Интер![]()