Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не смее да преговара ако не му дадат дозвола од Јувентус! Имал дозвола да си бара нов клуб. Не барал сам трансфер, кажано му е дека не е потребен веќе на клубот.
со прост збор ставен на трансвер листа а волсбургг не искористија и си го лапнаа за 15 милиона како да е просечен играч скоро колку мартинез кој ќе биде повеќе резерва

Diplomatija ?? - Diplomatija e izjavata na Aquilani ..

“England has been a very beautiful experience, but I am here to stay,” Aquilani said.

Pa uste ni edno zbogum ne rece a besneeja navivacite poradi nego palea stadioni .... PLATENIK! ....

--- надополнето ---

Del Neri izjavi mn ubo ...jas go sakam diego e prekvaliteten igrac ..i mi treba takov ...no se e ostanato na diego ...ako saka neka si odi.....ako ostani ke mi e milo

“England has been a very beautiful experience, but I am here to stay,” Aquilani said.

Pa uste ni edno zbogum ne rece a besneeja navivacite poradi nego palea stadioni .... PLATENIK! ....

--- надополнето ---

Del Neri izjavi mn ubo ...jas go sakam diego e prekvaliteten igrac ..i mi treba takov ...no se e ostanato na diego ...ako saka neka si odi.....ako ostani ke mi e milo
Дел Нери покажа дека нема став.Што му кажа управата и толку не се спротистави воопшто

--- надополнето ---

Се согласувам дека треба да каже збор два за навивачите. За другото не можеме да знаеме какви им се интерните муабети во клубот. :)

Ањели - "Јувентус очекува да му биде повлечено едно скудето на Интер"
Интервју на Ањели

Дел Нери покажа дека нема став.Што му кажа управата и толку не се спротистави воопшто

zboruvame za Diego ne za DN ... Diego ni edno zbogum ne rece ako ne navivacite prevrtija i gorea stadioni ...Sto mozi del neri pokje od da kazi deka saka da ostani ?? da si dade ostavka ( lol vo 3 kluba si dade pred pocetok na sezona) .. i iskreno vera Martinez od koga bese premesten na SS pozicija stv izigra predobra i da toa bese strum ama i diego igrase protiv strum a so nego ne igravme isto ..... vcera naprvivme pokje sansi ...mislam deka cela rabota bese toa sto cela igra bese centralizirana vrzz diego ke mu ja podadeja topkata i site krise ili ocekuvaj se od nego ..vera bar vidov cel tim kaj so igra ...pogresno bese toa sto probavme juvetnus da go napravime da igra vo stil na diego i toa ne kostae lani ....vera go vidov juventus kaj so igra a ne dieventus :) ..go sakam diego e kvaliteten ama mn me razocara :(

--- надополнето ---

za nego sekogas Bayern bese prv izbor .....

--- надополнето ---

i plsu posle preselbata ...presrekjen bil , milo mi bilo sto timot bil dobar klub so jak proekt ..imale visoki celi itn ...cisto sranje

--- надополнето ---

btw koj sto saka neka se prikluci na mojata strana : http://verobianconero.webs.com/chat.htm

ima live stream na site utakmici , chat , isto kako FB za juventini , sledime zaedno utakmici i vo megjuvreme pisime na chatot :))) ...... ima mn luge sea kako sakate :) moe e da ve pokanam ...isto i moderator sum na juventus goal.com forumot koj sto saka neka dojdi :) zato i ne postirav dolgo

Aj и ние да си направиме маици како Миланезине што си прават. :)

so transferot na Quagliarella mislam deka ke ima mn podobra igra vo napadot a so toa se ocekuva i mn golovi...samo mora se zeme uste eden vo odbrana po moznost bek zoshto mn sme slabi po leka bekovska pozicija....

Мело заедно со Дел Пиеро се играчи кои добија највисоки оценки за вчерашниот натпревар со Штурм.Мело има оценка 7 скоро во сите медиуми,а Дел Пиеро од 7 до 7,5.

Кваљарела е одличен играч,има одлична техника и се надевам дека ќе прикажува одлични перформанси во Јуве.

УЕФА испрати предупредување до Јуве дека нема да бидат толерирани никакви скандирања против Балотели од страна на навивачите. линк

Составот

============Амаури======Кваљарела=========

Пепе=======Аквилани=====Маркизио========Красич

??????======Бонучи=======Киелини========М.Мота

================Сторари==================

Aj и ние да си направиме маици како Миланезине што си прават. :)

Прво побарајте дозвола од Кирче интер,зошто тоа бил изум на интерашите а ние само сме ги копирале.
Пазете може некоја тужба да ви бапне Кирчо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom