Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гранде Моџи во нова офанзива против Серати! :) Тука!Ако се прашувате на каков јазик е преводов не се мачете на цигански е :pos: Гугл и се е можно!

не сум пишувал на форумот многу одамна, мозда има 2 години...али изненаден сум од некои фанови, некои се одказуваат од клубот, некои ја криват управата...амаури кога не даде гол сите го плукаат, мело сите го "ПЛУКАА!"... зборевте и за Зебина и за екои луѓе што многу придонеле за клубот...на 40 години сигурно не би играл како порано да, за 1 утакмица мењате мислење за играчите...ФАКТ е дека на Јуве му треба уште 3-4 години да се врати а старата патека!

Гранде Моџи во нова офанзива против Серати! :) Тука!Ако се прашувате на каков јазик е преводов не се мачете на цигански е :pos: Гугл и се е можно!

Ова го чекав ја,одговор од Моџи и сеа Морати ќе ќути као пиченце.

п.с. ако не разбираш англиски,преведи си го бар на хрватски,боље ти е преводот
еве http://translate.google.com/transla....com/?action=read&idnotizia=28245&sl=it&tl=hr

Agnelli: "Per me la Juve è amore e passione":bravo:
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=28228

Не ја гледав утакмицата, но од резултатот сум задоволен. Победа си е победа макар и 1-0 и ме радува тоа што не сме примиле гол. Исто така сум задоволен што средниот ред функционирал добро. За Пепе немам зборови, годинава ќе ни биде од голема корист, а мило ми е и што Мело полека се опаметува. На нет прочитав дека Мартинез одиграл добро, неколкупати добро ги измешал, а во второ полувреме играл нешто како полушпиц- поддршка на Алекс????

Голот на Дел Пиеро- ремек дело. Едноставно човекот е класа и секој друг збор за него би бил излишен. Како во неговите најдобри денови и од неговата позиција. На нетов некаде имам прочитано дека некои стручњаци таа позиција ја нарекуваат Del Piero zone, зашто има постигнато безброј вакви голови.

Стара дама мислам дека го напиша најреалниот пост. Дел Пиеро го има она што Диего го немаше- знае да реши утакмица со еден потег. Впрочем напаѓачите служат за тоа. Една шанса- еден гол. За жал Диего бегаше од одговорност.

Мислам дека Кваљарела добро ќе се снајде во Јуве, има дриблинг, шут, игра со глава. Ова му е добра шанса да се покаже во голем клуб и се надевам дека ќе ја искористи.

Ова го чекав ја,одговор од Моџи и сеа Морати ќе ќути као пиченце.

п.с. ако не разбираш англиски,преведи си го бар на хрватски,боље ти е преводот
еве http://translate.google.com/transla....com/?action=read&idnotizia=28245&sl=it&tl=hr

Agnelli: "Per me la Juve è amore e passione":bravo:
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=28228
Не е проблем за мене можам јас и оригиналот да го преведам туку преведов на македонски за сите да можат да разберат малку од малку без да се мачат :)

Мислам дека Дел Пиеро објасни денес зошто Диего беше продаден т.е целта на фудбалот е конечниот резултат и умешноста да се дојде до тој резултат со еден потег , поточно класата и лидерството кои Диего не покажа ниту во еден момент дека ги има ...

Чудно е тоа што ниту еден друг (поголем) клуб не го побара Диего , иако беше достапен за повеќе од пристапна цена (15-16 милиони) ...

П.С МАЏИА НУМЕРО 277 :aplauz:
со ланскиот килав тим ниту Дел Пиеро немаше успех,памтиш дека играше и Алекс за Старата Дама ?! Диего со новиот договор од Волфсбург ќе зема 7 милиони евра плата,ќе стане еден од најплатените играчи во светот,е па види ти......

од можните варијанти ми олесна кога видов дека Кваљарела е на пол позиција,тимски играч,мислам дека има желба како во Красич да се докажи во голем тим-ја добива шансата се надевам дека ќе блесне во право светло

Нека ни е честито влезот во ЛЕ (со тешко срце го пишувам ова затоа што не сум навикнат да го гледам Јуве во вакво натпреварување) па да дочекаме и поголеми успеси од овој минорен успех. Како викаат, и најдолгото патување почнува со еден мал чекор. Па да се надеваме дека овој е тој мал чекор кон вистинските цели на Јувентус. Forza Juve!

Јувентус стигна до договор со Сент Етиен Benalouane link tuka 23 годишен дефанзивец од сент етиен Benalouane Yohan

Гранде Алекс !!! ваков играч ниту имал Јувентус,ниту ќе има.....и тоа како ќе ми недостига во наредните години,тешко дека сличен ваков ќе заигра во Јуве наредниот период.....приближно ваквите не се ни пожелни:toe:

Кваљарела и тоа како е потребен на клубот во овој момент .. најмногу ми се допаѓа тоа што го има тој шут од далечина што ретко го гледаме кај некој играч во Јувентус.Се надевам дека добро ќе се снајде и ќе допринесе за клубот :)

со ланскиот килав тим ниту Дел Пиеро немаше успех,памтиш дека играше и Алекс за Старата Дама ?! Диего со новиот договор од Волфсбург ќе зема 7 милиони евра плата,ќе стане еден од најплатените играчи во светот,е па види ти......
Фаил ... речиси секој бод шо го освои Јувентус во вториот дел од сезоната беше благодарение на некој потег на капитенот. Да беше спремен цела сезона сигурно и Јуве ќе завршеше во топ 4.

а за тоа другото дека Диего ќе земал 7 милиони евра плата (и не се 7 туку 6 се) ќе ти одговорам кратко : најслабо платените играчи во Сити земаат поголеми плати од Буфон и Дел Пиеро. Веројатно ме сфати шо сакам да ти доловам...

Фаил ... речиси секој бод шо го освои Јувентус во вториот дел од сезоната беше благодарение на некој потег на капитенот. Да беше спремен цела сезона сигурно и Јуве ќе завршеше во топ 4.

а за тоа другото дека Диего ќе земал 7 милиони евра плата (и не се 7 туку 6 се) ќе ти одговорам кратко : најслабо платените играчи во Сити земаат поголеми плати од Буфон и Дел Пиеро. Веројатно ме сфати шо сакам да ти доловам...

Некои работи не се купуваат со пари. Има една добра изрека формата е привремена ама класата е вечна. Иначе голов ме потсети на натпреварот со Реал во 2003 за вториот гол само што на таа утакмица Хиеро се влечкаше по земја

Друже фала на исправката мислев да не е на Красич оти не го дадоа на ТВ Маркисио сега видов од сликите дека бил заедно со жената и детето.

Нп бе затоа сме тука :)

--- надополнето ---

Све што кажува Моџи е во право.Човекот све кажа реално , Јес дека Морати е Гомнојадец ама со Моџи не може :) .Се на се би сакал Моџи да ни се врати во управата

--- надополнето ---

Све што кажува Моџи е во право.Човекот све кажа реално , Јес дека Морати е Гомнојадец ама со Моџи не може :) .Се на се би сакал Моџи да ни се врати во управата

Според тутојуве Квалареља утрово ке ги помине медицинските прегледи во јувентус и ке трансферот ке се официјализира денес.Поради повредата на Амаури Квалареља дефинитивно ке игра против бари во првото коло од серија а.Според тутојуве јувентус воопшто не преговара со капдевиња туку ке има размена гросо-зиглер.

--- надополнето ---

На официјалната страна на јуве пишува дека Диего потпишал за Волфсбург.ДОбиваме 15,5 милиони од траснферот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom