Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде доаѓа ди натале ок.Ама зошто одма поврзуваат со одење на Диего кога нема зуцнато дека сака да си оди.Него Трезеге не им е интересен на медиумите па мора со Диего да го поврзуваат кој нема абер од одење.додека Диего не изјави дека сака да си оди што паничите има уште две години од договорот прво целиот трансвер не е исплатен треба уште неколку рати да се платат зошто така се договори Секо.Во голем зијан ќе бидат со негова продажба а со Ди натале да добиат?Не е исплатен уште а веќе да го продадат?Убеден сум дека Трез е тој што ќе напушти само ќе повторам не им е интересен на медиумиве!

^^^^ Ја одам по здрава логика, во Сити дојде за над 40м евра, а неделната плата му е 160 000 евра, има уште 2 години ако не се лажам од договорот и сега ако пак го позајмат, ондак ке ризикуваат да го изгубат за многу мала сума или најлошата варијанта, да си оди за 0 евра ...
Е сега логика и Сити во една иста реченица не оди, но сепак, не верувам дека пак би се одлучиле за позајмица, мислам дека во моментов сакаат перманентно да се тргнат од него.

Ајде доаѓа ди натале ок.Ама зошто одма поврзуваат со одење на Диего кога нема зуцнато дека сака да си оди.Него Трезеге не им е интересен на медиумите па мора со Диего да го поврзуваат кој нема абер од одење.додека Диего не изјави дека сака да си оди што паничите има уште две години од договорот прво целиот трансвер не е исплатен треба уште неколку рати да се платат зошто така се договори Секо.Во голем зијан ќе бидат со негова продажба а со Ди натале да добиат?Не е исплатен уште а веќе да го продадат?Убеден сум дека Трез е тој што ќе напушти само ќе повторам не им е интересен на медиумиве!
Ди Натале и Трезеге се играчи кои не играат на иста позиција,и евентуалното доаѓање на Ди Натале сигурно нема да значи заминување на Трезеге.Ди Натале е втор напаѓач,исто како Дел Пиеро.Доаѓањето на Ди Натале значи дека 99% Диего ќе го напушти Јувентус.

Не ми се верува дека Марота би бил до толку глупав, млад играч како Диего да замени со диносаурус како Ди Натале. На Ди Натале му давам пола, максимум една сезона да игра на нивото од ланската а Диего има пред себе уште 7-8 добри сезони. Ми нема логика муабетов ама ќе видиме...

Јувентус може да го откупи Аквилани на крајот од сезоната за 16 милиони евра. Ако сака да го стори тоа, Јувентус ќе ги плаќа тие 16 милиони на рати 3 години. линк

Поради потребните бирократски работи за да го регулира престојот во Италија, Красич пред почетокот на утакмицата помеѓу А и Б тимовите се наоѓал во Белград. За да не го испушти првиот тренинг, Красич од свој џеб си платил приватен авион до Торино (околу 10.000€) и се појавил на време! На Марота не му се верувало кога го видел таму... :)

DIEGO и TREZEGUET не се повикани за повратната против Штрум Грац! :zid: :zid: :zid:

толку е момци...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom