Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Старо:) Линкот да не ти беше малку од порано?? Оти на официјална од Ливерпул има дека доаѓа на позајмица!
На Daily имаше информација за можна размена Мело - Аквилани па потоа напишаа дека дефинитивно е позајмица ...

Со дечково средината ќе растура. Еве ни го очајно потребниот креативен играч од средината! Може да игра во комбинација со било кој од: Маркизио, Момо или Мело.

На Daily имаше информација за можна размена Мело - Аквилани па потоа напишаа дека дефинитивно е позајмица ...
Јас сум за размена Мело- Адриано... Барем психово ќе буфта во рома.. Сеа ние ќе добијаме нарки:0 Ама вредии:)

Слуша господ слуша хехе се надевам и Џани Ањели слуша со него одозгоре и се радува.Конечно тргнаа рабптите како што треба.

Амаури не е свесен каква радост ми донесе со голот во 91 минута. Покрај победата на Јуве ми донесе и 8500 у кладилница. Тоа беше 11 меч што ми се уклопи. Ветувам дека сезонава нема да кажам лош збор за него:nenene:

Само едно ме мачи.Што ќе биде ако СЛУЧАЈНО не купиме лев бек?

Мислам дека Марота има смислено нешто Dont worry.Ама ако не купиме леб бек ке играме со гросо и Де Чеље до Јануари кога ке МОРА да купиме лев бек.Неможе цела сезона со шупаков Де Чеље а еве и ке си идел гросо така да.....

Мора сега да се обезбеди квалитетен лев бек, што ке ни е во јануари кога ке ни бегат 20 бода :toe:

За лев бек ќе биде вклучен еден од Сисоко и Мело како размена мене така ми се чини. Ете зошто цело лето избегавав да пишувам и да кинам живци за џабе кога за 2-3 дена се може да се смени!!! Поздрав ЈУВЕНТИНИ :)

Сега уште еден лев бек да се купи и ќе бидеме фул :) А за 1 напаѓач можеме да почекаме до Јануари.

Па нели за Бастос го нудевме Сисоко плус пари ама не го продаваат лион.

Читам со Штурм слабо сме играле ,не ја глеав,ме нема некој ден и фрчат одма новости,Красич ,Аквилани ваму таму,Аквилани може да ни биде најголемо засилување но ако ја врати формата кога играше во Рома,во Ливерпул беше повреден и не играше мн. и сеа ќе му треба време да си врати формата
Раванели изјави дека грешка е што јуве го пушти Џовинко али тоа е,се надевам ќе се врати другата година
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=27763

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom