Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иииии еве го голооот Честитки за Бонучи нека ни се множат головите сезонава момции....

Ама без врска жолт картон му даде судијава на Маркизио

Misses next match

Нека му е честит првенецот на Бонучи во црно белиот дрес.

Нека му е честит првенецот на Бонучи, баш ми е мило што токму тој го постигна голот за да му се дигне и самодовербата. Шо се однесуе уште до утакмицава очекувам у второ полувреме уште еден-два гола за после на Комунале да биде како еден понапорен тренинг.

И да, BENVENUTO MILOS KRASIC!

ако добро видов киелини е капитен на јуве :vozbud: на утакмицава
Па друже погледни го остатокот од стартните 11,дали има некој што повеќе заслужува? Јас не гледам таков...на клупата гледам двајца :) ,инаку Џорџо добива конкуренција оваа година за најефикасен дефанзивец , само така, да не чекаме на Амаури најдобро....

Мело со Сисоко во комбинација ке осакатат минимум тројца противници.

Солидно прво полувреме каде во првиот дел бевме подобри и после постигнатиот гол спласна некако играта, имаше по некоја шанса на двете страни.Обраната ни е добра но некако споро ми делуваат Бонучи и Киелини, Мота стандардно добар а Де Чеље незнам по кој пат ќе кажам не е за прв тим и бек.Средината Ланза, Пепе и Маркизио беа ок а Сисоко пак е изгубен, премногу има грешни додавања на памет што би се рекло, подава во празно или пак во противнички играч.Нападот Диего не многу забележителен а Амаури се труди за сега, мислам дека подобро е да влезе второво Трезеге и да му забие гол со глава.

Честитки за трансферот на Красич, ме радува што потпиша ни требаат вакви играчи.

Имам едно прашање до сите фанови, што мислите дали е подобро да играме со мешан состав или прв состав во овие пред квалификациони натпревари од ЛЕ?
Според мене има и предности и маани, мислам дека без потребно се форсираат и се трошат фудбалерите и постојано сум на штрек да не добие некој некоја повреда затоа што веќе кошмар ми стана.Од друга страна предноста е што ќе се воиграат но да не забораваме дека играме со многу послаби противници од нас.

Красич ке може да игра на реваншот нели?таа утакмица и против Милан таа ке му бидат мислам единствени за проба со тимот пред почетокот на Серија А ако не се лажам....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom