Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дел нери е последна шанса за Џовинко ако и он не го ферма тогаш треба да го дадеме за Бонучи и Ранокија без мислење барем ќе имаме некаков ќар.Се надевам дека Марота ќе понуди 30 м + Тиаго за Агуеро.Иако ја би играл да сум таму Амаури+Григера+Тиаго и 10 милиона :)

Дел нери е последна шанса за Џовинко ако и он не го ферма тогаш треба да го дадеме за Бонучи и Ранокија без мислење барем ќе имаме некаков ќар.Се надевам дека Марота ќе понуди 30 м + Тиаго за Агуеро.Иако ја би играл да сум таму Амаури+Григера+Тиаго и 10 милиона :)
според мене да го дадеме тиаго и 30 милиона е доста...тиаго го гледав на неколку утакмици и мислам дека му лези да игра таму..!!а млад напагач ни треба зошто дел пиеро нема да мозе да игра наредните година во врвна форма..!!

--- надополнето ---

диего во никој случај не смееме да го продадеме...тој е еден од најдобрите играчи во средината и нема да имаме како него играч..доколку сеа го изгубиме друг познат нема да донесеме тоа е сиг..!!
п.с. еве го сезоната

според мене да го дадеме тиаго и 30 милиона е доста...тиаго го гледав на неколку утакмици и мислам дека му лези да игра таму..!!а млад напагач ни треба зошто дел пиеро нема да мозе да игра наредните година во врвна форма..!!

--- надополнето ---

диего во никој случај не смееме да го продадеме...тој е еден од најдобрите играчи во средината и нема да имаме како него играч..доколку сеа го изгубиме друг познат нема да донесеме тоа е сиг..!!
п.с. еве го сезоната
по клипов што го гледав диего никако не смееме да го дадеме и мислам дека може уште подобро...дел нери не ми праи мерак баш али тоа беше едино решение ќе ги видиме резултатите па ќе збориме...трансфер пазарот се отвара за 12 мин па ајде да зееме некој добар играч по можност некој добар реализатор односно голгетер...

по клипов што го гледав диего никако не смееме да го дадеме и мислам дека може уште подобро...дел нери не ми праи мерак баш али тоа беше едино решение ќе ги видиме резултатите па ќе збориме...трансфер пазарот се отвара за 12 мин па ајде да зееме некој добар играч по можност некој добар реализатор односно голгетер...
мозе уште подобро и јас исто така мислам..а за дел нери не го критикувам човекот ке му дадаме шанса па тогаш ке даваме коментари за него...напагач агуеро да го земеме мислам дека е мн добро решение..!!

Добро е да се ангажира Бонучи,може да игра и како десно крило и како централен дефанзивец и би бил одлично решение за во одбраната, и со Киелини би биле одличен тандем.Се надевам дека Марота веќе работи на негово ангажирање како што се шпекулира изминатите денови.

Штутгард по се изгледа ќе ја плати откупната клаузула од 4 милиони евра и ќе го откупи договорот на Кристијан Молинаро. линк

Абе Марота е во Мадрид Марота е во Бари Марота е онаму спие ли чоеков бе или нон стоп путуе?:)Значи мењаме комплетна управа со Бетега иако мислевме дека ќе остане сепак цела управа си оди

Абе Марота е во Мадрид Марота е во Бари Марота е онаму спие ли чоеков бе или нон стоп путуе?:)Значи мењаме комплетна управа со Бетега иако мислевме дека ќе остане сепак цела управа си оди

Нема лабаво:) очекувам пред почеток на светско да ги вратиме Паладино и Кришито,Паладино ќе биде добар за резерва,после тоа идеме на Бонучи и Касани:) у напад Агуеро и Јакинта:vozbud:

Нема лабаво:) очекувам пред почеток на светско да ги вратиме Паладино и Кришито,Паладино ќе биде добар за резерва,после тоа идеме на Бонучи и Касани:) у напад Агуеро и Јакинта:vozbud:

Супер ти тргна муабетов... ама на крај заеба работа! :pos:

Супер ти тргна муабетов... ама на крај заеба работа! :pos:

Оти бе си го поштувам Јакинта,само што е малце старичок:) па реално не можеме да си дозволиме двајца класа напаѓачи ,Агуеро преку 30 милиони или на пример едино Бензема на позајмица пошо мн ми се свиѓа Бензема

Дали конечно работите ќе почнат да се движат во права насока. Досега се е сведено на шпекулации, но од оние сериознике како за Бонучи, Агуеро, Варгас и Красич сите ми се допаѓаат. Мислам дека Бонучи, Красич и Агуеро ќе бидат наши играчи пред светското. Само ќе ми биде криво доколку го трампаат Диего за Агуеро, а би сакал да видам вака нешто за нареднава сезона
Џиџи

Касерес Бонучи Келини Кришито
Мело Маркизио
Агуеро Диего Красич
шпиц

Зашто бе нели игра за италија ?:tv:

здраво на сите после неколку часовна пауза и јас да пишам значи од предходната управа изманатово лето беа донесени диего мело гросо канаваро и касерес потоа беше продаден мелбрег една од низата грешки на таа управа па тимот предвроден од чиро ферара беше најавуван како сопирање на шитер па да започнам јас со анализи 1 на почетокот на оваа сезна со измина беше добра со неколку победи врз киево рома лацио ливорно па следуваше кикс со секогаш незгодната џенова ... па пораз од палермо и тоа како да го разниша концептот на победувања но не само тоа кога некаде кон крајот на септември или почетокот на октомври имавме натпревар со болоња кој знаеме сите како заврши со кикс на мело во 94 мин ... потоа следуваа неколку победи врз удинезе аталанта и самп но и уштееден кикс со фиорентина ....па уште неколку натпревар иугорни и удолни и туга веќе падна концепцијата на ферара ... но не само на ферара туку и на комплетната управа... па некаде на почетокот на декенври имавме натпревар со шитер кој го добивме со 2 1 но тоа мислам дека не беше тактика ферара туку желба на играчите да тепаат .... па следуваше кикс со баерн и испаднавме од фазата по групи во ЛШ.
па не затераа 8 меча без победа шоза тим каков шо се најавуваше мислам е срамно... па накде на почетоток на месец јануари кога мислевме дека ке му биде врачен отказ на ферара ферара успеа со 2 победи врз парма и врз наполи да ја врати некако концепијата на тимот но и еден пораз од милан .. па уште еден пораз од интер ... и тука веке му немаше спас на ферара му беше врачен отаказ ..2 па дојде натпреварот со лацио но во мегу пораз од рома ... а натпреварот со лацио заврши 1 1 па следуваше уште еден кикс исто нерешено па тука веке почна да тони тимот на јуве и накде околу прочка тимот на јуве победи врз џенова со 3 2 ... стрелец амаури со 2 гола и да не должам мн мн со утакмицивие сакам да кажам дека јуве играше под ниво ... на кое никој не се надеваше на почетокот оваа сезона ... тимот заврши на мизерното 7 место но тука не ја гледам вината во ферара во предходната управа шо му даде шанса да го води тимот .. а потоа и на закерони..... тимот на јуве во зимскиот преоден рок беше поврзуван со гус хидинк а пак пролетнитов дел со рафа бенитез.... но не врдодија плод ...3 работа сакам да кажам сите со мислите дека оваа сеа новава управа нема да има успех мн се лажите со тоа што за неполни 24 сати од завршувањето на сезоната беше оформена нова... на чело дојде андреа агнели.. синот на умберто агнели ....потоа како генерален секретар беше доведен бепе марота ... и дел нери како тренер.... но беше смената цела управа од предходаната управа остана само блан кој ниту еднаш не се појави на натпревар на јуве ете колку го сака а додека пак роберто бетега шутнат тука ја гледам едната грешка на оваа нова управа... но шо е тука е летово ке има мн шпекулации како во времето кога се вративме од сериа б во сериа а ке бидат доведени 7 8 играчи па ке видиме шо ке биди од нив ... но не се надевјте мн на успех мора да се уигра тимот ..... па ке видиме поздрав тоа беше од мене

Марота инсистирал да бидат ангажирани во пакет Ранокија и Бонучи.Се шпекулира дека Марота ќе ги понуди Паладино и Кришито во замена за Ранокија и Бонучи. Пред 2 дена имало средба меѓу Бепе Марота и Пaратичи со спортскиот директор на Џенова Фабрицио Прециози, на која средба му била понудена на Прециози замена Паладино-Ранокија и Кришито-Бонучи. Прециози наводно прифатил да извршат замена Паладино-Ранокија, но сакал да ги задржи и Кришито и Бонучи. Разговорите ќе продолжат кон крајот на оваа седмица. Јуве ги поседува 50% од договорите на Паладино и Кришито, а Џенова ги поседува 50% од договорите на Бонучи и Ранокија.Другата половина на Бонучи и Ранокија ги поседува Бари. линк

Според Тутоспорт,Јуве остварил одредени контакти со Џеко.

А познатиот Италијански новинар, Муњини искоментира за можноста Капело да седне на клупата на Интер со зборовите „Тоа е исто како сликарот да наслика слика,и некој да му ја укради сликата, и после сликарот да вечера со крадецот на сликата а сликата да биде ставена на ѕидот“ (посочувајќи на Скудетото кое му беше препишано на Интер, а го освои Јувентус на чело со Капело).линк

Канаваро вчера имал средба со агентот, и постои опција да премине во Милан или Парма. линк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom