Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Означете го hriste, голем бјанконеро :)

Момци фала што ме означивте во темата и после да им одржиме една лекција на Американците.

Гледам се дискутира за Диего дали да се продаде или не.... Мислам дека вакво злато од играч не треба ада се откачи толку лесно.... да немаше сјајна сезона ама кога може на Амаури да му се даде уште една шанса зар Диего не заслижува.... Лани се тепаа сте екипи за него, едвај добивме некоја ѕвезда сега па да го продадеме.... Плус ќе има многу контролни утакмици Јувентус па ке се види дали може да игра во 4-4-2 формација....
инаку некој побара утакмицта вецер да ја гледа па еве линк .....
http://atdhe.net/ ќе ја побарате откако почне....

п.с шо е финтава со означувањето во темава ? :vozbud:

Гледам се дискутира за Диего дали да се продаде или не.... Мислам дека вакво злато од играч не треба ада се откачи толку лесно.... да немаше сјајна сезона ама кога може на Амаури да му се даде уште една шанса зар Диего не заслижува.... Лани се тепаа сте екипи за него, едвај добивме некоја ѕвезда сега па да го продадеме.... Плус ќе има многу контролни утакмици Јувентус па ке се види дали може да игра во 4-4-2 формација....
инаку некој побара утакмицта вецер да ја гледа па еве линк .....
http://atdhe.net/ ќе ја побарате откако почне....

п.с шо е финтава со означувањето во темава ? :vozbud:
niso posebno so oznacuvajnevo

Во колку часот играме денес?

od igrata ic ne sum zadovolen koj ne gleda mora da se raboti letovo poveke naj raspolozeni se zasea candreva i diego

дел пиеро постигна гол но поништен поради офсиде

--- надополнето ---

desnoto krilo im e dobro mislam deka e meksikanec :D

--- надополнето ---

Дај кажете со кој состав играме

RED BULLS: Sutton, Clebao, Borman, Mendes, Ubiparipovic, Hall, Tchani, Sassano, Garcia, Wolyniec, Chinn. All. Backe. A disposizione: Coundoul, Albright, Ream, Stammler, Angel, Petke, Richards
JUVENTUS: Manninger, Zebina, Bernardini, Brandao, Grosso, Marrone, Padoin, Candreva, Diego, Del Piero, Trezeguet. All. Zaccheroni. A disposizione: Bladi, Salihamidzic, Amauri, Grygera, Ekdal, Paolucci, De Ceglie, Yago, Esposito, Belcastro, Alcibiade.

--- надополнето ---

zavrsi prvo polu vreme od igra ic ne sum zadovolen imave 1 2 sansi ali ne dovlno ponisten gol na alex igrata za nikade nalik so milan vo posledno kolo

Гледав некаде од 11-12 минута и освен пречката на Алекс немаше ништо вредно да се спомене. За малце ќе заспиев од досада.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom