Џони Вајсмилер
Don't share my food
Нека си ебат матер од 3-0 3-3на една Сиена неможат да тепаат бе, + примаат 3 гола на домашен терен од босите :uvo: Ме ебат само они на ливче ... Не вреди да се коментира !!!
You'r not alone

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека си ебат матер од 3-0 3-3на една Сиена неможат да тепаат бе, + примаат 3 гола на домашен терен од босите :uvo: Ме ебат само они на ливче ... Не вреди да се коментира !!!
Григера - Сиена 3-3
и не ја потите со тоа наместена ... На Јувентус му требаат бодови повеќе од кога и да е ... наредни 2 утакмици се против Сампдорија и Наполи , а Јувентус ќе ги стартува од 5та позиција ... Курац беше наместена ... единствено ако Григера и Мело ја наместија бидејќи со двајца играчи помалце игравме ...
Е
:jaj:
Едит: без Мело, добро изигра тој, спаси чист гол.
или подобро кажано освен двајца или тројца никој друг не заслужува да го носи дресот на јувеШо ако спаси чист гол кога после Григера најслаб беше на терен и 70% погрешни пасови имаше на средината ...
Нека се гони у три пизде материне не ќе го чекаме 5 години да проигра ... Екдал да го имавме сезонава едно 10 пати подобар и покорисен ќе беше од овај психијатрискиов случај ...
Крив му бил Ферара , крива му била формацијата...кратко и јасно нема квалитет и психа да ја поднесе тежината на дресот кој го носи (ова важи за уште 15тина играчи кои се моментално во Јувентус)