Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека си ебат матер од 3-0 3-3 :tapp::tapp: на една Сиена неможат да тепаат бе, + примаат 3 гола на домашен терен од босите :uvo: Ме ебат само они на ливче ... Не вреди да се коментира !!!

You'r not alone:toe:..we are fault about that not Juventus:toe:

абе ај не плачете,ја избегнав јуве(ми мирисаше на дубара) сите влегоа па милан ми изваде низ нос се 90 минути...

Сезонава не памтам коа последен пат сум ги ставил Јуве се ми е страв многу се непредвидливи.Ја видовте ли реакциата на Џиџи како он да брани од трибини:kesa:

Првиот гол на Сиена, Зденката му ја дава во нозе топката на Макароне му асистира и тој си постигнува гол а тоа дрвото на на нашиот гол клечи,ни да се фрли по топката.Вториот нивни гол го примаме во 25 секунда.:tapp: Ај нека им е со среќа бодот на Сиена,џабе им поклонивме бод кога пак ќе си отпаднат.Најсветли точки во натпреварот мизерен беа Капитенот и Кандрева.

А сега имаме густ распоред во четврток гостуваме на Фулам, во недела на Сампдорија,па идниот четврток гостуваме кај Наполи и после три дена со Аталанта дома.Пролетта ќе биде жешко.На секои три дена утакмици.

Дечки ај головите постирајте ги да ги ѕирнам,баш ме интересира на кој начин ја намеситиле.

Види го тоа ДРВО каква лепотица има,да и го здрвам меѓу нозете.:sekss:

grygerovi.jpg

Тоа дрвото требаше да лета заедно со Тиаго и Молинаро ... незнам зашто остана :nesum:

ILI NEMAL SITNO ILI GI ZABORAVIL PARITE DOMA E OVA E KAKA THE BEST E MOMCEVO

Григера - Сиена 3-3

и не ја потите со тоа наместена ... На Јувентус му требаат бодови повеќе од кога и да е ... наредни 2 утакмици се против Сампдорија и Наполи , а Јувентус ќе ги стартува од 5та позиција ... Курац беше наместена ... единствено ако Григера и Мело ја наместија бидејќи со двајца играчи помалце игравме ...

Еве го постот кој е точен за овој натпревар со Сиена, само би го дал во партнер на Григера и Чименти голаманот, немаше врска, тапа!
Каква наместена нема врска, тренерот им се посера од радување само за 1 бод, и кон публиката ја провоцираше, не верувам дека беше глума, вакво радување ...
:jaj:

Едит: без Мело, добро изигра тој, спаси чист гол.

"Koj pagal od kruska znae" taka da ne veruvam deka Juve povtorno bi "mestel"
FORZA BIANCONERO

Е
:jaj:

Едит: без Мело, добро изигра тој, спаси чист гол.

Шо ако спаси чист гол кога после Григера најслаб беше на терен и 70% погрешни пасови имаше на средината ...

Нека се гони у три пизде материне не ќе го чекаме 5 години да проигра ... Екдал да го имавме сезонава едно 10 пати подобар и покорисен ќе беше од овај психијатрискиов случај ...

Крив му бил Ферара , крива му била формацијата...кратко и јасно нема квалитет и психа да ја поднесе тежината на дресот кој го носи (ова важи за уште 15тина играчи кои се моментално во Јувентус)

Шо ако спаси чист гол кога после Григера најслаб беше на терен и 70% погрешни пасови имаше на средината ...

Нека се гони у три пизде материне не ќе го чекаме 5 години да проигра ... Екдал да го имавме сезонава едно 10 пати подобар и покорисен ќе беше од овај психијатрискиов случај ...

Крив му бил Ферара , крива му била формацијата...кратко и јасно нема квалитет и психа да ја поднесе тежината на дресот кој го носи (ова важи за уште 15тина играчи кои се моментално во Јувентус)
или подобро кажано освен двајца или тројца никој друг не заслужува да го носи дресот на јуве :toe:

Во четврток ке видиме чија мајка црну вуну преде.

Манингер е аут 15-20 дена. И Легро е аут ради жолти картони мислам.

На гол ке биде Кименти или младичот Пинсоло. Стопер - Зебина next to Канаваро. Десен бек - Зденкс :pos2:

Јас мислам Григи треба стопер да игра , можда ќе се пронајде себеси таму :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom