Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не деka e битно , али колку да се знае дека Салихамиџиќ вчера го даде третиот гол :) убаво се приметува дека по ударот на Трезеге топката не ни оди во голот ...

Уште еден начин на Моџи само да ја исмее нашава управа, иронично кажана реченица од негова страна :toe:

Зашто иронично на место си кажа,Закерони и ја мислев дека нема да биде добар за јуве али добро му иде сега за сега,Бетега изјави ако освои ЕЛ ќе остане,се планира да постави 4-3-2-1 формација што мислам најмногу ќе му одговара на јуве,нешто вака

Зебина Легро Кана Гросо

Сисоко Кандрева(Мело) Маркизио

Камора(Дел Пиеро) Диего(Кандрева,Јакинта)

Трезе

Што има Прандели повеќе од Закерони?не верувам дека ќе направеше нешто повеќе од него во овие 8-9 утакмици,ова е мое мислење само,не верувам дека ќе биде нешто многу подобар од Закерони

Podobro da ostane Zach. otkolku da dojde toj Prandeli i ne e nekojsi dobar trener, ke ni zdosaduvaat tie malkuminata navivaci na Fiorentina "vi dadovme trener" :jaj:

Podobro da ostane Zach. otkolku da dojde toj Prandeli i ne e nekojsi dobar trener, ke ni zdosaduvaat tie malkuminata navivaci na Fiorentina "vi dadovme trener" :jaj:

А и еве што вика Прандели - "But I am ready to sit at a table with the company before signing a contract for another five years. " Cesare Prandelli quit to market rumors that chase and says it will continue to lead Fiorentina."

спремен е да потпише уште 5 години договор со Фиорентина,ce vediamo:)

Колку е подобар Прандели од Закерони али ајде..Јас би сакал Спалети или Гаспарони да дојде на крај на сезона, ако не дојде некоја легенда.

Агентот на Џанлуиџи Буфон изјави дека Буфон нема шанси да замине во Манчестер Сити и во кој било друг клуб, бидејќи Џиџи сака да ја заврши кариерата во Јувентус.ЛИНК

Forza JuVenTuS

Колку е подобар Прандели од Закерони али ајде..Јас би сакал Спалети или Гаспарони да дојде на крај на сезона, ако не дојде некоја легенда.
Capelo i nikoj drug, sekako Lippi PRETSEDATEL

Честито победа,одлично изиграна утакмица иако мислам дека можевме уше некој гол да дадеме,али и вака не е лошо.Ме изненади Кандрева кој според мене го имаше еден од најдобрите настапи во дресот на Јуве и било штета ако не го купиме целосно на крајот на сезонава.Ѕверка е типот и заедно со Маркисио се одличен тандем во средниот ред.:helou:

Агентот на Џанлуиџи Буфон изјави дека Буфон нема шанси да замине во Манчестер Сити и во кој било друг клуб, бидејќи Џиџи сака да ја заврши кариерата во Јувентус.ЛИНК
LEGENDA SI E LEGENDA nema da odi ve nekoj prosecen klub kako sto e City

Еве го Елкан :)

И од овој памет ќе бараш ... каде бе ?!:pos2:

Како ли само го ставиле во прв ред, ваков ебиветер у последен не се става, а не па во прв .. си гурно си викаше па боље ја да му рипнам него да не сомеле овој. ЗВЕР Е ЛАПО БЕ. ЛАПО ФОР ПРЕСИДЕНТ !!!

И од овој памет ќе бараш ... каде бе ?!:pos2:

Како ли само го ставиле во прв ред, ваков ебиветер у последен не се става, а не па во прв .. си гурно си викаше па боље ја да му рипнам него да не сомеле овој. ЗВЕР Е ЛАПО БЕ. ЛАПО ФОР ПРЕСИДЕНТ !!!

Lapo е тешка дилајла, а пази кој седи до него, пејачот од Maroon 5 :)
После се вадел со изјава во стил, не се разбирам многу во кошарка мислев дека веќе е аут. :pos:

:zver:

Со кој играме сеа кога каде ме мрзи да тражам?фала:back:

kire inter напиша:
Очекуам победа 0-2 со головите на Милито,и во второ Пандев
:pos2: hehhehehe Catania sto bila silna

Со кој играме сеа кога каде ме мрзи да тражам?фала:back:

14-03-2010 Serie A Juventus-Siena

18-03-2010 UEFA Europa Fulham-Juventus

21-03-2010 Serie A Sampdoria-Juventus

25-03-2010 Serie A Napoli-Juventus

28-03-2010 Serie A Juventus-Atalanta

03-04-2010 Serie A Udinese-Juventus