Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изјава на Блан дека нема уште никаков контакт со Прандели.ЛИНК

Еве интересна слика: :tv:

25314_1252534753707_1239666923_30644471_1004855_n.jpg

Изјава на Блан дека нема уште никаков контакт со Прандели.ЛИНК
Кога се шпекулираше дека Диего ќе пристигни во Јувентус,Блан исто така изјавуваше дека нема никаков контакт со Диего.Кога го ангажираа Гросо, пред 2 дена Блан имаше изјава дека трансфер пазарот на Јуве е завршен.И Гросо и Диего се играчи на Јувентус, а 99% Прандели ќе биде новиот тренер на Јуве.

Минатата година кога се појавија шпекулации дека Прандели е можно да седне на клупата, Прандели експресно лично ги демантираше тие шпекулации во медиумите, за разлика од сега, кога се појавуваат информации дека Прандели дал усна согласност влето да седне на клупата на Јуве, Спортскиот Директор на Фиорентина, Панталео Корвињо во своето интервју јавно го повика Прандели да се изјасни кои му се плановите за во иднина,а веќе имињата на Алегри и Дунга се посочуваат со клупата на Фиорентина.

Вчера гледав само до 2-0 и можам да кажам дека бев задоволен од виденото. Ми се допаѓа 4-3-2-1 што ја игравме против Фиорентина и Фулам и мислам дека добро одговара на моменталниот играчки кадар. Сметам дека веќе сме во 1/4 финале. Во Англија очекувам рутинирана игра и резултат 0-0 или 1-1. Од тоа што досега го видов од Зак, ќе оди на чување на резултатот т.е. да им ја скриеме топката, па ако дадеме гол арно. Да се изигра онолку колку што е потребно, ни повеќе, ни помалку. Бев скептик околу Зак, меѓутоа досега добро се покажува.

За натпреварот со Сиена очекувам Зак да ги одмара клучните играчи особено Диего, човекот навистина заслужи одмор и нема потреба да трпи беспотребни фаули од копитата од Сиена.

Кога се шпекулираше дека Диего ќе пристигни во Јувентус,Блан исто така изјавуваше дека нема никаков контакт со Диего.Кога го ангажираа Гросо, пред 2 дена Блан имаше изјава дека трансфер пазарот на Јуве е завршен.И Гросо и Диего се играчи на Јувентус, а 99% Прандели ќе биде новиот тренер на Јуве.

Минатата година кога се појавија шпекулации дека Прандели е можно да седне на клупата, Прандели експресно лично ги демантираше тие шпекулации во медиумите, за разлика од сега, кога се појавуваат информации дека Прандели дал усна согласност влето да седне на клупата на Јуве, Спортскиот Директор на Фиорентина, Панталео Корвињо во своето интервју јавно го повика Прандели да се изјасни кои му се плановите за во иднина,а веќе имињата на Алегри и Дунга се посочуваат со клупата на Фиорентина.

Нормално е да демантира сега Блан,сеуште трае сезоната а и + тоа Јуве се наоѓа на една незавидна ситуација на табелата кадешто треба да се бори за влез во Лига на Шампиони.Како ќе го води тимот Ѕак ако уште сега му кажат нов тренер ќе биде Прандели.Кога ќе заврши сезоната тогаш ќе збориме за тоа.Сега треба да сме сконцентрирани на резултатите и играта,а што се однесува до управата ако сака може таа да води некои тајни преговори со Прандели и пак да демантира во јавноста дека нема ништо.:smir:

Знаев јас дека Фулам нема шанси да изненади. Во Англија нема да биде тешко.:juve4::juve:

Може некој да ми каже колку е откупната клаузула на Кандрева и дали е случај како Касерес т.е. ако ја платиме договорената сума сигурно е наш играч, без можност клубот од каде што доаѓа на позајмица да не сака да го продаде??

Ептен голем фан станав на дечково, многу ми се допаѓа неговата игра:vozbud:

Може некој да ми каже колку е откупната клаузула на Кандрева и дали е случај како Касерес т.е. ако ја платиме договорената сума сигурно е наш играч, без можност клубот од каде што доаѓа на позајмица да не сака да го продаде??

Ептен голем фан станав на дечково, многу ми се допаѓа неговата игра:vozbud:

ми се чини дека Јувентус има можност да откупи пола од неговиот договор на крајот од сезонава за 7.5 милиони евра

Моџи го пофали Закерони во своето интервју, и изјави дека не може да разбере како моменталната Управа го бара Прандели, а Закерони врши одлична работа во Јувентус.ЛИНК

Моџи го пофали Закерони во своето интервју, и изјави дека не може да разбере како моменталната Управа го бара Прандели, а Закерони врши одлична работа во Јувентус.ЛИНК
Уште еден начин на Моџи само да ја исмее нашава управа, иронично кажана реченица од негова страна :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom