acermk
лавот во сенка
Честитки и од мене да се надеваме дека ќе продолжиме во уште подобро темпо...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Де Чеље е под знак прашалник.И тој беше заменет поради повреда ...Зебина Канаваро Легротаље Де Чеље
Ај да те видам не прими 2-3 гола по утакмица ...:tv:
Повредата на Де Чеље не е од сериозен карактер,а Киелини само почувствувал болки во левата нога,и на официјалната страна на Јуве пишува само дека утре ќе бидат извршени медицински прегледи и ќе се утврди за каква повреда се работи, и не се споменува колку време ќе треба да се опорави, и дали воопшто ќе му треба време за опоравување (тоа 1 месец е медиумска шпекулација). ЛИНКИ Де Чеље е под знак прашалник.И тој беше заменет поради повреда ...
Доколку се потврди шпекулацијата,тоа ќе биде катастрофа.Подобро пола од тимот да се повреди одколку тој ...Повредата на Де Чеље не е од сериозен карактер,а Киелини само почувствувал болки во левата нога,и на официјалната страна на Јуве пишува само дека утре ќе бидат извршени медицински прегледи и ќе се утврди за каква повреда се работи, и не се споменува колку време ќе треба да се опорави, и дали воопшто ќе му треба време за опоравување (тоа 1 месец е медиумска шпекулација). ЛИНК
Зебина Канаваро Легротаље Де Чеље
Веројатно е ова најсреќниот период во твојот живот пошто Јувентус никогаш не бил послаб.
Не биди толку опседнат со мене , посвети им и на другите малку внимание :tv:
Абе исплашени сме сите овде, да не падниш во депресија! Зато сме опседнати со тебе!:salut:Не биди толку опседнат со мене , посвети им и на другите малку внимание :tv: