Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pop:Амин Боже!
Амаури гол даде. Ееееееееееееееееееееј
Редно беше

За ова говорев пред некој ден.На Амаури му треба добро крило да му нафрли топка и тој само да РЕАЛИЗИРА ...
Ова е алката која фали во Јуве.Да се научат Де Чељи и Касерес да нафрлуваат,ете ти ефикасност ...
ФОРЦА ЈУВЕЕЕ ....
п.с.Алекс денеска далеку подобро игра.Јуве мислам дека денес ќе се разбуди ...

:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Абе луѓе, магарето не ми е нешто арно, дајте кажвајте лек.

Лошо почнавме денеска, но како што течеше времето, све подобри и подобри бевме. Касерес ни е најдобар бек во моментов, без сомнение, секоја чест за дечкото. Одличен гол на Амаури по добро сработена акција, гол кој се надевам ќе ја подигне самодовербата кај него. Да продолжиме во второ како што го завршивме првото полувреме и ќе биде добро. И да, пожелно би било Ѕак да го стави Себа место Дел Пиеро, или евентуално место Де Чеље, бидејќи очигледно е дека потребна е јака офанзива и по левата страна.

Па редно и Амаури да даде гол, хаха:vozbud: после колку време дава гол? има едно 2-3 месеци хехе.

Дали се разбуди Амаури?? Игра добро денеска, а капак на се беше и одличниот гол, браво и за Касерес.

абе луѓе амаури ако одамна немаше даено гол втор стрелец е позади трезеге .. тоа си кажува колку мизерна сезона имаеме добро е со израмнивме на полувреме и се надевам има што да им кажи закерони на полувреме браво за касерес

Ајде сега во второ да ја завршиме работата до крај и КОНЕЧНО да победиме. Со среќа.

Па редно и Амаури да даде гол, хаха:vozbud: после колку време дава гол? има едно 2-3 месеци хехе.

ГУБИ СЕ:) море сеа да ги убаци Камора и Џовинко нема да знаат кај им е гзето посебно тоа гејчето што им игра десен бек:)

aj pak da vidime i sea so ke mapravime...amauri dade gollll:vozbud: leee moze ke ja tepame...imame sansi tesko gol

tuuu ama sansa u p m :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom