Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ajde da ne se nervirame mala kriza... sepak i toa se slu4uva nikogas ne e sekoj den veligden.. jade od drugata nedela moze ke trgne ke gi uvidi greskite trenerov nas... pozz juveeee:vozbud:
Мала криза? алоо 2 месеца сте без победа минимум за клуб како јувентус не е дозволено да има волкава криза..али тоа е
Сум сакал Јувентус да губи,али не до волку ова е више жално

НЕ НИ ТРЕБА СОЖАЛУВАЊЕ АЈ МАНЕТЕ СЕ ОД ФАН КЛУБОВ ОДМА !!!ЈУВЕ ЗА СЕКОГАШ!

Момци не бев во можност да го гледам натреварот, ама кога го видов резултатот..:kesa:

Ќе може ли некој накратко да опише како течеше натпреварот. Кој беше наш најдобар играч (ако има таков), а кој најслаб, имаше ли шанси, имаше ли игра?? Убеден бев дека проблемот е највеќе до тренерот, ама сега повеќе во ништо не сум сигурен. :salut:

Момци не бев во можност да го гледам натреварот, ама кога го видов резултатот..:kesa:

Ќе може ли некој накратко да опише како течеше натпреварот. Кој беше наш најдобар играч (ако има таков), а кој најслаб, имаше ли шанси, имаше ли игра?? Убеден бев дека проблемот е највеќе до тренерот, ама сега повеќе во ништо не сум сигурен. :salut:

меѓу подобрите,Буфон,Кандрева,Мело мислам дека незаслужено го јадеше,судијата беше кретенчина,Диего исто така другите non tanto bene:) Сисоко многу фалеше,а исто како да игравме без бекови Гросо го немаше нигде а Касерес изигра послабо од што знае и неочекувано Киелини правеше грешки ,омилениот играч на влатче дае гол со глава и тоа беше од шутевите во рамките на голот,не памтам многу и една позиција на Дел Пиеро од слободен али мора да признаам дека Ливорно играа доста добро,беа агресивни и многу спремни,ние уште се бараме,си го бараме идентитетот на стариот јуве:)

Незнам што да кажам си продолжуваме по исто,никако да победиме веќе еднаш и да завршиме со тој долг кошмар,али се надевам дека наредниот викенд ќе победиме оти вака не може.До пред фарсополи бевме навикнати на победи,титули и радости а од тогаш работите никако да се променат посебно оваа сезона.Секогаш се случуваат такви кризи порано или покасно ќе те снајде само нашата стана историска али главата горе и со оптимизам ќе ги дочекаме и старите успешни денови.Што се однесува на натпреварот играта беше слаба на моменти во почетокот на 2 полувреме бевме поопасни али џабе немаме реализација а и средината само ја врти топката никако да успеат поконкретно со дупли пасеви и брзи додавања да отворат простор во одбраната на противникот и да дистрибуираат топки до напаѓачите кои што и они се во очајна форма.Одбраната никако да научи од старите грешки-оставајќи по некој немаркиран играч во шеснаесетникот.Едно нешто што ме изнервира покрај резултатот и играта беше и судијата кој безврска му ги покажа двата жолти картони на Мело посебно вториот.:toe:

Ако не завршиме 4то место тешко нас ќе речеме Адио Буфон,Џовинко и другарите после тоа Де Чеље и Паолучи ќе ни бидат прва постава.Да не ни се случи најлошава варијанта !

Мора да завршиме на некое од местата што водат во Лигата на Шампионите верувам дека ќе се случи тоа бидејќи - La JUVE Siamo Noi !!:pipi:

Мора да завршиме на некое од местата што водат во Лигата на Шампионите верувам дека ќе се случи тоа бидејќи - La JUVE Siamo Noi !!:pipi:
Абе сиамо нои ама не иде работава како може ливорно да не го тепаат до толку ли се сакати.Дај нека напраат резултати вака неможе а ме види некој го асоцирам на јуве и одма ме зезаат неможам да издржам вака нека тепаат :)

Абе сиамо нои ама не иде работава како може ливорно да не го тепаат до толку ли се сакати.Дај нека напраат резултати вака неможе а ме види некој го асоцирам на јуве и одма ме зезаат неможам да издржам вака нека тепаат :)
Следната здравје :)

Море и јас глуп, сингл ја стегнав, а знам дека се боси.
Ај, друг пат, коа ќе си купат барем шангајки.
Ќути брат и јас се залетав на сингл а знаев дека нема да излезе :tapp:

ajde da ne se nervirame mala kriza... sepak i toa se slu4uva nikogas ne e sekoj den veligden.. jade od drugata nedela moze ke trgne ke gi uvidi greskite trenerov nas... pozz juveeee:vozbud:
Сериозен беше за ова ?? 2 ипол месеци сме во криза бе !! Жално е ова што се случува .. како и да е Forza Juve !!

Не е само Ливорно на листата да не можат да го тепат пред тоа уште колку клубови неможеа да тепаат.Во таква тешка криза сме и самите играчи се свесни за тоа али мора со напорна работа и потење да излезат од кризата.Победнички тим и менталитет не се прави за сезона две три, години и години се прави тоа се надоградува итн.А и остави ги тие шо те зезаат не им обраќај внимание.Ништо на светот не постои шо би ми ја украло љубовта кон најтрофејниот италијански клуб.:wink:

Не е само Ливорно на листата да не можат да го тепат пред тоа уште колку клубови неможеа да тепаат.Во таква тешка криза сме и самите играчи се свесни за тоа али мора со напорна работа и потење да излезат од кризата.Победнички тим и менталитет не се прави за сезона две три години и години се прави тоа се надоградува итн.А и остави ги тие шо те зезаат не им обраќај внимание.Ништо на светот не постои шо би ми ја украло љубовта кон најтрофејниот италијански клуб.:wink:
Убаво кажано ех да беа сите како нас не како оној Торпедо предавникон :).И да не ми се верува дека Но.33 даде гол.Позз отидов ја

Секогаш се случуваат такви кризи порано или покасно ќе те снајде.
Jaс мислам дека во најголема криза е нападот на Јувентус. Можеби не добиваат многу корисни топки од средината, но и тие што ги добиваат ги губат на многу лесен начин, немаат никаква идеја, ниту потег со кој би биле опасни по противничкиот гол. Последните голови на Јуве се од пенал против Лацио, и Легро од прекин. Јуве нема постигнато гол од акција дури од натпреварот со Интер.Сигурен сум дека многу ќе беше поинаква состојбата, барем Јакинта ако не беше повреден. Не треба да се бара виновникот во повредите, ама не можи да се избегне фактот што доста важни играчи на Јувентус се повредени (Јакинта, Трезеге, Каморанези итн), и тоа многу влијае на лошата форма на Јувентус.

Сепак добра вест е што против Џенова се враќаат Маркизио и Салихамиџич, и Јуве ќе има повеќе опции во средината.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom