Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
ccc, mi upropasti 100 evra ovoj juventusov a 18 godini navivam za nego, sramota e.... 25 milioni potroseni za Amauri, 25 milioni za mello, da dade Gospod po 25 sveki da im gorat na grob :).... da mi e sram na covek da kaze za koja ekipa naviva.... eeeee, talentot na cel italijanski fudbal Giovinko da nejke da go pusti ni ebabiot Ferara ni pa ovoj seljakov zakeroni...... Mu ja unistija karierata na deteto....

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Е стварно веќе сите надежи ги изгубив.Не знам веќе што да кажам...

M

mercenary

Гостин
Дојде време и ние Интерашите да не се радуваме на кикс на Јувентус....
Стварно се за жалење.А посебно напададот Амаури и Дедо Перо.
Ви посакувам успех и помалку нервози :toe:.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Неможам да поверувам дека ќе го добиеме статусот просечен клуб :nesum:

Член од
1 април 2009
Мислења
665
Поени од реакции
578
ccc, mi upropasti 100 evra ovoj juventusov a 18 godini navivam za nego, sramota e.... 25 milioni potroseni za Amauri, 25 milioni za mello, da dade Gospod po 25 sveki da im gorat na grob :).... da mi e sram na covek da kaze za koja ekipa naviva.... eeeee, talentot na cel italijanski fudbal Giovinko da nejke da go pusti ni ebabiot Ferara ni pa ovoj seljakov zakeroni...... Mu ja unistija karierata na deteto....
Asterix za ova sto go kaza za Amauri, Melo pa do krajot na recenicata si vo pravo ali ako si fan na Juve ne trebalo da ja pisas na sportska, bidejki ima pogovorka, timot za koj navivas ne se pise i sega ke go pcuesh, toa e...

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Добра изјава на Жаки.
http://football-italia.net/feb06t.html

Ги капира проблемите во играта. Баш ме интересира шо ќе преземи во однос на ова нешто.
Бтњ не ми се бендиса шо искоментира јавно моеше да се чува за во соблекувална ама то е. А да и мои малку да се изразва во прво лице множина кога грешат а не во 3то.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Како усшевате да ги трипте стварно не знам..остајте резултатов играта денес беше катастрофална да не се шутнело на гол како што треба:tapp: а на крај за малце и ќе примевте гол тој со шпиц кога ја шутна да идеше по страна топката чист гол ќе беше

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Не бе.. заборавивме како се победува упм! Ова што се случува е неверојатно. Немам коментар.

Наредна утакмица во Недела на 14-ти Juventus - Genoa

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
уште околу 2 недели ќе се трпи истото срање...дури тогаш се враќаат Трезеге,Јакинта,Маркизио и Салихамиџиќ

J

JOEY JORDISON

Гостин
Првото полувреме помина Мн солидно во полза на јуве Мн шанси добра игра но сепак без никаков резултат ...Аххх Јувентус Јувентус Џабе е све и да се сменат и уште 100 тренера и уште 100тактики пак се ќе си остане исто РАЗОЧАРУВАЊЕ КЛАСИЧНО!!!!!!!!
Пеналот што им го дадо на Јувентус тоа нема благе везе кога ќе се погледнат резултатите потоа Судијата дефинитивно ќе биде казнет и нема да суди веќе гарант!!!!
Друга работа Лацио како така успеваше да се спротистави на јуве и затоа и падна гол во мрежичките на јуве и на крајот 1:1....После секој пораз си велиш ах ќе биде подобро нареден пат ќе им тргне и ќе го оправдат сетоа тоа од претходно баш денеска мислев дека тоа ќе се случи дека со новиот тренер ќе тргне работата и веќе во наредните кола нема ни да слушнат за зборот Пораз или нерешено но сепак !!!!! :nerv:
ехххх Јас кога зборев на времето:nenene:

Полека друже.Се во свое време.Не се очајува од самиот почеток.Тренерот е нов,му треба време.Вистинските резултати треба да ги очекуваме од следниот натпревар,кога Ѕак ќе има доволно време да размисли за некоја идеална комбинација на играчите кои му се на располагање ...
п.с. Луѓе,мислам дека проблемиве што не зафатија се дело на Раниери.Нема шанса да не не проколне по отказот.Треба нему да се обратиме за да ја тргне клетвата фрлена врз нас ...
еј ајде де брат :nesum:

абе и ти си делумно во право али ипак.....Добро сепак ни останува да го чекаме наредното коло и да видиме какви резултати ќе извадат
........Тапа

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
уште околу 2 недели ќе се трпи истото срање...дури тогаш се враќаат Трезеге,Јакинта,Маркизио и Салихамиџиќ
Уште тоа ви фали 2 кола да биде исто како со ливорно..после и кака и меси да ви дојдат џабе ви е

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
цела сезона трпиме,па уште за 2 кола,хехе...иначе на Милан сите здрави му се,освеен натпреварот со Џенова друго ништо се нама изиграно цела сезона

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
ajde da ne se nervirame mala kriza... sepak i toa se slu4uva nikogas ne e sekoj den veligden.. jade od drugata nedela moze ke trgne ke gi uvidi greskite trenerov nas... pozz juveeee:vozbud:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Од кога загубивме од Баерн со 1-4 дома падна се и игра и морал кај играчите не дека предтоа беа сјајни но тоа е ај догодина повеќе успех :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
цела сезона трпиме,па уште за 2 кола,хехе...иначе на Милан сите здрави му се,освеен натпреварот со Џенова друго ништо се нама изиграно цела сезона
off:
Не знам од каде Милан го извади сеа во муабетов :nesum: а и не му се сите здрави :tv:
Мое мислење е дека ако не тепате во наредните 2 кола а Рома и Фиорентина тепаат тогаш ќе се збогувате со Лш до година

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom