Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Легро е 2 класи бољи шпиц од Амаури.

Ајде Легро уште еден мајка, ја чекам за пари :vozbud:

КАтастрофа. Амаури гревчето не знај топка да прими, поземја диего нема со кој да игра. Се на се ужас.

Бтв Браво Легро (да не сум ве слушнал уште еднаш број 33 да го викате оти фиромјани ќе ве викам)

Мене една работа не ми е јасна и Јувентус. Кој е по грев Амаури или Гросо,па ја играат ли овие двајца утакмицава каде се алооооо :jaj:
Како каде се? Па Гросо прави киксови цело време (наизменично,де во одбрана де во напад).А за Амаури,како и да е,се бори човекот некако.Толку може моментално ...

јас се прашувам па шо играч е тој Паолучи ако не можи место да фати СЕГА

Тој беше само предмет на обвинување.Марионетка на управата.И ние,навивачите,загризавме.Наместо на управата,плукавме на тренерот ...
Јас ниту еднаш не го обвинив директно Чиро, само бев за тоа тој да си поднесе оставка од морални причини (јебига таков е фудбалот, тренерот е секогаш жртвено јагне). Од самиот почеток викав дека играчите прикажуваат ужасни игри и Чиро тука ништо не можеше да смени. Ако не успеа дресот кој го носат сам по себе да им наметне императив да прикажуваат добри игри и да победуваат, тогаш ниеден човек на светот нема да успее во тоа, па дури ни Чак Норис himself.

Легро е 2 класи бољи шпиц од Амаури.

Ајде Легро уште еден мајка, ја чекам за пари :vozbud:

А Амаури е еден од најјаките дефанзивци. Пази го во одбрана се чисти(барем за автогол не мора да бериш гајле гол не годи).

Да не чујам лош ѕбор ѕа Бр 33 .
Добро е што Јуве успеа да изедначи, во друг случај ќе беше многу тешко да се добие овој натпревар.Очекувам Гросо да го напушти теренот,бидејќи е најслаб играч на теренот, доста топки загуби, а е најголем виновник за голот на Ливорно.Висок е 1.90cm, а дозволи да го натскока играч што е скоро половина метар понизок.

очекувам реакција од Зак,машки да тргни по трите бода,не знам само колку е подготвен Џио со кој би добиле на брзина и нека го стави еднаш тој Паолучи ако веќе го повикува на секој натпревар...формацијата можи да ја врати на 4-4-2-Гросо аут,Џио(ДеЧегље)-ин

Јас ниту еднаш не го обвинив директно Чиро, само бев за тоа тој да си поднесе оставка од морални причини (јебига таков е фудбалот, тренерот е секогаш жртвено јагне). Од самиот почеток викав дека играчите прикажуваат ужасни игри и Чиро тука ништо не можеше да смени. Ако не успеа дресот кој го носат сам по себе да им наметне императив да прикажуваат добри игри и да победуваат, тогаш ниеден човек на светот нема да успее во тоа, па дури ни Чак Норис himself.
Ми беше нелогично и контрадикторно да го обвинувам човекот кој редеше победи на почетокот на првенството.Проблемот беше и е од друга природа.Да чекаме и да видиме што ќе биде понатаму.Вака веќе не може ...

Ливорно задоволен со бод,не е ни моќен нешто да стори,Јувентус-килав...изгледа натпреварот е завршен

Ливорно задоволен со бод,не е ни моќен нешто да стори,Јувентус-килав...изгледа натпреварот е завршен
Во текот на нападот ја стопира играта бидејки наводно играчот на Ливорно е повреден.Еве го сега,стана и излезе.Судијата донесува многу нелогични одлуки и неговото судење вечерва е за остра критика ...

Алекс не може топка да фати.Физички не е воопшто подготвен.Во одлична шанса ја брка топката до корнер-знаменцето,не може да ја фати.Ѕак мора да вклучи млада сила во тимот,не може повеќе да се надева на стари имиња и стара слава ...

кај ги најдуват бре овие судии !!! катастрофа на италијанскиот фудбал

Кој е сега тој Џандонато,или како и да е?Покрај Палучи и Џио,го става Џандонато во игра?
Вистински потег на управата.Ферара е за се крив,управата ни се 3 анѓели од Бога пратени ....

Кој е овој бе Џанштотизнамкој? Кај отиде фудбалов у к***ц!!! На судијата да даде господ дечкото да го остави после мечов.

Кој е овој бе Џанштотизнамкој? Кај отиде фудбалов у к***ц!!! На судијата да даде господ дечкото да го остави после мечов.
Подобро Црногорска клетва.Да даде Господ син ти зет да донесе во куќата ...
:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom