Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечерва очекувам сигурна победа на Јувентус и конечно да им се врати моралот на играчите и да почнат една победничка серија која во овие моменти и те како е неопходна.ФОРЦА БЈАНКОНЕРИ.:vozbud:

Утре ливорно магариња ќе ги направиме. Ми се кажува нешто цел ден на точен резултат 0:4.
Брат не 0-4 нека е и 0-1 само да е двојка право имаш зеленко :smir:

Вечер, како и повеќето од вас, очекувам победа против Ливорно. Бодовите ни се повеќе од неопходни и мора да се дојде до нив.

После натпреварот, можеби вечер, можеби утре, зависи колку ќе имам време би сакал да дадам еден мој осврт и размислување за потенцијалните летни засилувања на Јувентус и малку да продискутираме околу тоа. Сега за сега ќе останам сконцентриран на натпреваров што ни предстои.

Imame mnou povredeni igraci no mora da se pobedi na ovoj natpevar za da se vrati samodoverbata kaj igracite....................golem pozz za site navivaci na Juventus:helou:

Buffon
Legro - Canna - Chiello
Caceres - Candreva - Melo - Grosso
Diego
Amauri - Del Piero​

Официјална формација за вечер. Сепак, со тројца во дефанзива почнуваме. :точно:

Со среќа нека ни е, и очекувам убедлива победа. :палец:

Заборавивте дека имаат нов тренер и дека изиграа нерешено со Милан?Нема везе ај идам во кафиќ ваљда ќе пуштат Јувентус да не ги маам со столици

Ок е формацијава , само на местото на Гросо треба да биде Де Чеље. Гросо е камен во офанѕива , Де Чеље е далеку подобар

Уште една недела и повторно само Јувентус го чекам на талон, овојпат 2-ка со хендикеп, па да видиме дали ќе ме заебат повторно! :helou:

не бев толку сигурен па ја покрив 2јката со Х...последен натпревар !

Господ нека ни е напомош...
со тројца халфови примаш ваков гол-ужас

Најнискиот играч на теренот ни даде гол, Киелини и Канаваро незнам како планираат да играат за Италија вака :wink:

не бев толку сигурен па ја покрив 2јката со Х...последен натпревар !

Требало со кец да ја покриеш. Не очекувам дека можат овие гол да дадат со ваква игра. Нападот е во АУТ. Амаури е во тешка гол депресија , а Дел Пиеро може да даде само ако свирнат некој пенал.

Требало со кец да ја покриеш. Не очекувам дека можат овие гол да дадат со ваква игра. Нападот е во АУТ. Амаури е во тешка гол депресија , а Дел Пиеро може да даде само ако свирнат некој пенал.
освен Алекс овие другите и не знат голот кај е а не да упатат некој удар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom