Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
без Сисоко ќе ја нема потребната цврстина и сигурност во средината,па да видиме...

Според Тутоспорт, в лето Јуве планира да ја засили левата бековска позиција со Герет Бејл од Тотенхем. За Репрезентацијата на Велс дебитира на 16 години, исто како и Рајан Гигс. Бејл може да игра и како лев бек и како лево крило. Неговата вредност се проценува околу 16 милиони. ЛИНК
Одличен играч е Бејл,голема работа ќе свршите ако го земете. Инаку вечер Јуве убава 2-ка 2.10 :zlo:

Многу е ама би било добро да тепаме толку и после самодовербата и мотивацијата на играчите ке полета нагоре ко аполо 11.:vozbud:

Диего 15 мин 1-0
Амаури 28мин 2-0
Дел Бој 56мин 3-0
Кандрева 89 мин 4-0

дај боже
Две прогнози да се точни супер ке биде:vozbud:
Амаури денес мора да постигне гол. Секоја натпревар е стартер а нема постигнато гол 3 месеци. Кога ке се вратат Трезегол и Јакинта, Амаури нема да заигра никогаш (со ваква форма)

Последна утакмица кај што сме играле 3-4-3 е во 2005 ,јуве-удинезе ,тогаш тренер Капело,интересно ,стрелци Ибра и Камора за јуве ,2-1 заврши

Buffon

Cannavaro Thuram Montero

Zebina Camoranesi Emerson Zambrotta

Del Piero Trezeguet Ibrahimovic

Бониперти, изјави дека Дел Пиеро е најидеален да биде наредниот Претседател на Јувентус, и дека уште кога го видел Дел Пиеро знаел дека е Шампион. ЛИНК

Исто така се најавува дека токму Бониперти цврсто застанал зад идејата и сугерирал Чезаре Прандели да биде новиот тренер на Јувентус. Според шпекулации на некои Шпански медиуми Пелегрини и Реал ќе ја завршат соработката во Јуни и се најавува дека покрај Јуве и Реал ќе се заинтересира за ангажман на Рафаел Бенитез, а шпанските медиуми му даваат предност на Реал во однос на Јуве бидејќи Рафа е Шпанец. ЛИНК
http://goal.com/en/news/10/italy/20...ro-del-piero-can-be-future-juventus-president

Прандели се покажа доста стабилен и сигурен во просечни тимови,дали е спремен да се издигни ниво погоре и да поведи шампионски тим

Бониперти, изјави дека Дел Пиеро е најидеален да биде наредниот Претседател на Јувентус, и дека уште кога го видел Дел Пиеро знаел дека е Шампион. ЛИНК

Исто така се најавува дека токму Бониперти цврсто застанал зад идејата и сугерирал Чезаре Прандели да биде новиот тренер на Јувентус. Според шпекулации на некои Шпански медиуми Пелегрини и Реал ќе ја завршат соработката во Јуни и се најавува дека покрај Јуве и Реал ќе се заинтересира за ангажман на Рафаел Бенитез, а шпанските медиуми му даваат предност на Реал во однос на Јуве бидејќи Рафа е Шпанец. ЛИНК
http://goal.com/en/news/10/italy/20...ro-del-piero-can-be-future-juventus-president

Del Piero per presidente:vozbud: добро ќе му стои,да се напраи сеа анкета 99% ќе бидат ЗА:) он можеби ќе го наследи легендарниот Ањели:)

Али сме имале среќа пошо претседателот на Падова кај што играше Алесандро бил миланиста и сакал да го шитне на нив маме му е*бам:) али го излажале некако:) јуве најтрофеен тим ваму таму две звездички на дресот од 1981 година дами и господа:) кога ќе помислам дека Интер не се ни близу до две звездички а демек ни се ривали ,голем тим да не освоиш титула 18 години и ЛШ 40 години daaamn :):)

Прандели се покажа доста стабилен и сигурен во просечни тимови,дали е спремен да се издигни ниво погоре и да поведи шампионски тим

Па тоа е најтешко да се докажеш во просечен тим,глеј го оној Алегри,тренерот на Сиена што праи,најдобар тренер во Италија

според gazzetta,веројатно дека Јуве ќе почни со 4-3-1-2,Легро на клупата,Мело во друштво на Кандрева и Де Чегље,Диего зад Дел Пиеро и Амаури

Автобусот во кој се возеле луѓето кои се грижат за Јувентус, се судриле со полициска кола при пристигнувањето во Ливорно.Во автобусот нема никој повреден, а еден полицаец е во болница, но нема сериозни повреди ЛИНК

Вечерва се помалку од победа со 2+ разлика и без примен гол за мене би било неуспех :smir:

Вечерва се помалку од победа со 2+ разлика и без примен гол за мене би било неуспех :smir:

Убаво си кажав јас 4-0 и плус тоа минутите и играчите ги кажав.Ако барем едно од тие работи погодам(дали 4-0 или барем три од тие играчи гол да дадат (пошо нема шанси гол-играч да погодам посебно не минутите хехе) частам гајба пиво и ја пиеме сите од форумов каде било вие кажете.:vozbud::vozbud::vozbud:

Едно вакво шоу да ни приредат вечер и сум најсреќен човек на планетава.....Вакво нешто би значело COMEBACK!!!

Денес ќе ја пишам сингл 2-ка, само ако ме заебат, мамата мамина!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom