Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мело и Сисоко покажаја неколку пати дека се некомпатибилни. Инаку и јас повеќе би играл со ДеЧеље во онаа формација њсе останато мислам дека е кул и дека би одговарало за моменталната состојба.
За Амаури веќе нема да си трошам нерви и да коментирам. Ако успеј да постигни 5 гола во наредните 5 меча ќе почнам можи да зборам дотогаш .
На малку натпревари оваа година Јуве ги имал на располагање Мело и Сисоко заедно. Против Лацио (Сампдорија) и Мело и Сисоко играа одлично. Кога можеше Виеира и Емерсон да играат во ист состав, мислам дека нема да има никаков проблем и со Мело и Сисоко, само тоа зависи од тренерот, и нормално од формацијата која ќе ја користи. Мело и Сисоко би биле одлични заедно во 4-2-3-1.

На малку натпревари оваа година Јуве ги имал на располагање Мело и Сисоко заедно. Против Лацио (Сампдорија) и Мело и Сисоко играа одлично. Кога можеше Виеира и Емерсон да играат во ист состав, мислам дека нема да има никаков проблем и со Мело и Сисоко, само тоа зависи од тренерот, и нормално од формацијата која ќе ја користи. Мело и Сисоко би биле одлични заедно во 4-2-3-1.

Виеира и Емерсон да играа заедно,ама тогаш Јувентус имаше страшни крила,Каморанези и Недвед,па највеќе се играше преку нив.Сега со играч како Диего потребен е играч што има подобра техника,пасови и сл.

ќе го видиме трпението на Зак со Мело,кај Ферара доби шанси како никој друг,со доаѓањето на Кандрева има повеќе опции во средниот ред,така Сисоко може да ја земи централната позиција каде доста добро се снаоѓаше пред Зак во последниот натпревар со Лацио да го премести подесно каде и не ги покажа најдобро своите перформанси

Добро де, Сисоко може да направи и невиден слалом од играчи може да додаде некој пас, што мислите вие само за во одбрана ги бидува.
Ако се секавате лани со Палермо Сисоко кога им даде гол, ги направи лом во одбрана и сутна и тоа ама каков удар.

Добро де, Сисоко може да направи и невиден слалом од играчи може да додаде некој пас, што мислите вие само за во одбрана ги бидува.
Ако се секавате лани со Палермо Сисоко кога им даде гол, ги направи лом во одбрана и сутна и тоа ама каков удар.

Eве го:

Нема никоков проблем да играат заедно Момо и Мело, не знам јас што лошо видовте во нивната игра против Лацио. Одлични беа и двајцата.:xxxx:

По ваквиот гол на Сисоко лани, мора да се употреби во нападот, покрај ваква моментална ефикасност на напаѓчите кои се на располагање.
Од каде знаете, може Сисоко Страјкер опасен да стане.

Имате поздрав од Шерлок Холмс:pos:

lilian_thuram_reference.jpg

Според мене (а и многу други) најдобриот црнец стопер - ever. A и еден од најдобрите Штопери на сите времиња.
Ни фали ваквo говедо во одбрана. Огромна рупа ни се отвори по неговото заминување.

Според мене (а и многу други) најдобриот црнец стопер - ever. A и еден од најдобрите на сите времиња.
Ни фали ваквo говедо во одбрана. Огромна рупа ни се отвори по неговото заминување.

Таков и еден ТОТАЛЕН ЛУДАК како овој:
Montero.jpg

Mнооогу беше ЛУД! :pos:

Eве го:

Нема никоков проблем да играат заедно Момо и Мело, не знам јас што лошо видовте во нивната игра против Лацио. Одлични беа и двајцата.:xxxx:

Голот е закон само шо не е секој ден велигден. Реално Сисоко има добри кросови ама не му е то работата. Доволно ми е да земи топка и да ја подај до некој. :D

Според мене (а и многу други) најдобриот црнец стопер - ever. A и еден од најдобрите Штопери на сите времиња.

И кој би помислил дека овај би имал срцеви проблеми.

^^ За 1 на 1 боље играч - Амин.

Боксче, као на Том и Џери:)

Има бе. Марк Јулијано. Шинтерашите свршват на него. Види како го застанва роналдо. :pos2:

И кој би помислил дека овај би имал срцеви проблеми.

Баш така.

Не сум сигурен но, мислам дека брат му почина од слични проблеми со срцето. Велат наследно било, па и на него му најдоа - поради што престана со активно играње фудбал.
Како и да е, си истера добра кариера и на солидни 35 години си се пензионираше.

Како и да е, си истера добра кариера и на солидни 35 години си се пензионираше.
Одличен фудбалер. Дел Пиеро во свое интервју минатата сезона изјави дека Лилиан Турам е играч кој му оставил најдобар впечаток во својата кариера во Јувентус. Со ист квалитет играше и како централен дефанзивец, и како десен бек, и беше дел од најдобрата одбрана на Јувентус изминатите 2 децении.Уште еден играч од големиот број Французи кои врвот на кариерата го имаат достигнато токму во Јувентус.

0:10

FORZA JUVE!!

Таков и еден ТОТАЛЕН ЛУДАК како овој:
Mнооогу беше ЛУД! :pos:

Koга сме кај лудаците еве го царот:

Некои го паметат Раванели, играше за Јуве долго време со Џанлука Виали беа добар тандем.

Какви ножички маваше само, ц ц ц... :) Е ваков играч ни фали, светска класа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom