П
Паспарту
Гостин
За малку ќе го погодев точниот резултат 4-0, но во спротивна насока... Јас да сум газда на Јувентус само Киелини би го задржал,а сите други уште денес би почнал да ги продавам. Многу подобро е да играат 7-8 играчи од младинците отколку овие дрва,а бидете сигурни дека младинците нема да имаат полоши резултати од овие. Дел Пиеро да се пензионира,Мело да се позајми на Металург,Амаури да се трампа за Мисердовски или Гешоски,Диего да се седне на клупа,Хасан да се продаде на Вележ,Манингер во Штурм,Григера во Динамо Врање,Гросо ако го сакаат од Алто Адиџе слободно нека го земат,а сите талентирани младинци да се вратат од позајмица и да играат место гореспоменативе...
Милан 2 пати шутна и даде 3 гола, замислете што ќе беше ако они изиграа одличен натпревар!?Сигурен сум дека без проблеми ќе ни дадеа 6-7 гола.Честитки за Милан, сосема заслужена победа,а нас и Хидинк не не спасува,едноставно 70-80% од играчите не ги бива...
Доколку си отиде Ферара, негова замена до крајот на сезоната ќе биде Конте...
Милан 2 пати шутна и даде 3 гола, замислете што ќе беше ако они изиграа одличен натпревар!?Сигурен сум дека без проблеми ќе ни дадеа 6-7 гола.Честитки за Милан, сосема заслужена победа,а нас и Хидинк не не спасува,едноставно 70-80% од играчите не ги бива...
Доколку си отиде Ферара, негова замена до крајот на сезоната ќе биде Конте...