Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Размена Бориело - Амаури ???
Дрво за дрво.Само едново е помладо (ако не се лажам) ...
пс.Замена Диего-Џеко? Ако има можност двајцава да се најдат во еден состав,тоа би било подобро.Мислам дека истите би соработувале одлично во нападот ...
ne gledam nikakva korist od ovaa razmena borielo amauri ako planiraat vakvi zasiluvanja da donesat vo juve tesko nas

Читам и се чудам, зар уште верувате дека ќе дојдат класа играчи во ЈУВЕ, мани што нема да доведат тука почнаа да прават планови да ги продадат и оние малку добри играчи што ги имаме, нека се случи и тоа и веќе слободно можам да кажам дека сме на исто ниво со Палермо, колку и да се во очајна форма со добар стратег (Дел Нери сигурно не е) можи да се врати тимот таму каде што му е местото,незнам кај им е паметот, овој Марота е доведен да го опорави ЈУВЕ или уште толку да го дотолчи, ЈУВЕНТУС е како распашана банда без команда во моментов, ако планираат Диего да го заменуваат со Паломбовци и Варгаси тогаш наебавме, за во одбрана се спомнува само Кјаер а кај се бековите? ма све по список да им ебам каква револуција каква еволуција ова ќе биде апокалипса за ЈУВЕ :toe:

Знаев јас дека секој ден ќе читаме нова шпекулација,од ова што го изјавуваат медиумите сега 10% не е вистина.
А дека во Јуве ќе има големи промени ќе има, само како не се знае.

летово по мене требаше негде камења да кршат,а не за награда да се излежаваат,оф леле:nesvest:

Интересни шпекулации денес, посебно за замената Iaquinta <-> Mexes би потпишал со две раце! :)

30187_121872067843217_111433072220450_163626_7390884_n.jpg

Кур ги боли ејјј :) .На водопадиве ко мали деца се радуваат,авион прва класа,а губат од третокласен американски тим

Мурињо го сакал Келини во Реал Мадрид.Ни на сон.Може да сонува само за него.....
го прочитав ова на juvefans.com

Ние си ја чукаме главата цела сезона, а они си го ладат во САД и се радуваат како ништо да не било:toe:

Дел Нери вели дека иако 4-4-2 му е омилена формација, секој добар тренер треба да биде способен да ги менува формациите и дека најбитна е организираноста на теренот. Во своето интервју ја напоменува 4-2-3-1, можему тоа ќе биде основната формација на Јуве за наредната сезона? Тоа автоматски значи останување на Диего. http://football-italia.net/may25p.html

Ние си ја чукаме главата цела сезона, а они си го ладат во САД и се радуваат како ништо да не било:toe:
Абе кажи ми на кои играчи им е гајле за фановите? Ги заболе карот за сите нас...само коа се на терен и коа ќе победат, трчаат кон фановите нешто ова она, а после слаба сезона како сега кај вас го ладат...дали размислиле еднаш до сеа?! абе слаба сеозна им пруживме на фановите, дали ни се лути, па ние живееме од нив:pos2: Мало морген сето ова:smir:

не е слаб ич ди мариа.еве голот од вчера шо го даде против канада.околу 35 секунда,третиот гол е негов.

-Здраво до сите навивачи на јувентус...јас сум Дарко и сум нов на форумов...али сум фан на јувентус од кога знам за себе..!!
па така имам и јас некоја информација..!!
јувентус сака да го донесе агуеро а под услов ги нуди тиаго да остане во атлетико плус диего..!!
прочитајте на footballpress.net
pozz
FORZA JUVEEE

-Здраво до сите навивачи на јувентус...јас сум Дарко и сум нов на форумов...али сум фан на јувентус од кога знам за себе..!!
па така имам и јас некоја информација..!!
јувентус сака да го донесе агуеро а под услов ги нуди тиаго да остане во атлетико плус диего..!!
прочитајте на footballpress.net
pozz
FORZA JUVEEE

добредојде во фан клубот.да се радуваме на многу успеси заедно.:smir:
ја како шо знам последната информација од шпанија беше од претседателот ан атлетико дека агуеро и форлан не се на продажба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom