Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

J@mbo

Zack de la Rocha
Член од
18 септември 2008
Мислења
386
Поени од реакции
8
Размена Бориело - Амаури ???
Дрво за дрво.Само едново е помладо (ако не се лажам) ...
пс.Замена Диего-Џеко? Ако има можност двајцава да се најдат во еден состав,тоа би било подобро.Мислам дека истите би соработувале одлично во нападот ...
ne gledam nikakva korist od ovaa razmena borielo amauri ako planiraat vakvi zasiluvanja da donesat vo juve tesko nas

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Читам и се чудам, зар уште верувате дека ќе дојдат класа играчи во ЈУВЕ, мани што нема да доведат тука почнаа да прават планови да ги продадат и оние малку добри играчи што ги имаме, нека се случи и тоа и веќе слободно можам да кажам дека сме на исто ниво со Палермо, колку и да се во очајна форма со добар стратег (Дел Нери сигурно не е) можи да се врати тимот таму каде што му е местото,незнам кај им е паметот, овој Марота е доведен да го опорави ЈУВЕ или уште толку да го дотолчи, ЈУВЕНТУС е како распашана банда без команда во моментов, ако планираат Диего да го заменуваат со Паломбовци и Варгаси тогаш наебавме, за во одбрана се спомнува само Кјаер а кај се бековите? ма све по список да им ебам каква револуција каква еволуција ова ќе биде апокалипса за ЈУВЕ :toe:

F

FuckYouAll

Гостин
Знаев јас дека секој ден ќе читаме нова шпекулација,од ова што го изјавуваат медиумите сега 10% не е вистина.
А дека во Јуве ќе има големи промени ќе има, само како не се знае.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Го сакате Бенз? Нема да го добиете:pos2:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
летово по мене требаше негде камења да кршат,а не за награда да се излежаваат,оф леле:nesvest:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Интересни шпекулации денес, посебно за замената Iaquinta <-> Mexes би потпишал со две раце! :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Кур ги боли ејјј :) .На водопадиве ко мали деца се радуваат,авион прва класа,а губат од третокласен американски тим

С

сашенко

Гостин
Мурињо го сакал Келини во Реал Мадрид.Ни на сон.Може да сонува само за него.....
го прочитав ова на juvefans.com

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Ние си ја чукаме главата цела сезона, а они си го ладат во САД и се радуваат како ништо да не било:toe:

Дел Нери вели дека иако 4-4-2 му е омилена формација, секој добар тренер треба да биде способен да ги менува формациите и дека најбитна е организираноста на теренот. Во своето интервју ја напоменува 4-2-3-1, можему тоа ќе биде основната формација на Јуве за наредната сезона? Тоа автоматски значи останување на Диего. http://football-italia.net/may25p.html

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ние си ја чукаме главата цела сезона, а они си го ладат во САД и се радуваат како ништо да не било:toe:
Абе кажи ми на кои играчи им е гајле за фановите? Ги заболе карот за сите нас...само коа се на терен и коа ќе победат, трчаат кон фановите нешто ова она, а после слаба сезона како сега кај вас го ладат...дали размислиле еднаш до сеа?! абе слаба сеозна им пруживме на фановите, дали ни се лути, па ние живееме од нив:pos2: Мало морген сето ова:smir:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
не е слаб ич ди мариа.еве голот од вчера шо го даде против канада.околу 35 секунда,третиот гол е негов.

Член од
19 мај 2010
Мислења
50
Поени од реакции
1
-Здраво до сите навивачи на јувентус...јас сум Дарко и сум нов на форумов...али сум фан на јувентус од кога знам за себе..!!
па така имам и јас некоја информација..!!
јувентус сака да го донесе агуеро а под услов ги нуди тиаго да остане во атлетико плус диего..!!
прочитајте на footballpress.net
pozz
FORZA JUVEEE

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
-Здраво до сите навивачи на јувентус...јас сум Дарко и сум нов на форумов...али сум фан на јувентус од кога знам за себе..!!
па така имам и јас некоја информација..!!
јувентус сака да го донесе агуеро а под услов ги нуди тиаго да остане во атлетико плус диего..!!
прочитајте на footballpress.net
pozz
FORZA JUVEEE
добредојде во фан клубот.да се радуваме на многу успеси заедно.:smir:
ја како шо знам последната информација од шпанија беше од претседателот ан атлетико дека агуеро и форлан не се на продажба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom