Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со ДиМариа шо се стори тој трансферот? Ќе има или не?

Португалскиот весник А Бола, најави дека Јуве веќе го има ангажирано потписот на Ди Мариа, но во последните денови нема никаква најава за евентуален негов трансфер во Јуве.

Добра реклама на Nike Канаваро спасува чист гол :pos:

ахахахахаххахахахаххаха сум се згазил од смеење хахахах канаваро <3 хахахха иначе цел клип е јак

--- надополнето ---

нема најава сеуште е во тајност се плашам дан ни го земат

Реал се поврзува и со коларов и со варгас..ама или едниот или другиот неможи 2 ..јас мислам дека сепак коларов ке оди во реал а ние ке си се задоволиме со варгас(иако појке кејф ми прај коларов варгас е некако многу поофанзивен ..за дефанзива и не е баш додека коларов го бива за 2те работи ) мое мислење ..ке видиме летово шо ке биди

Да ама сигурен сум дека нашите го бараат Варгас за лево крило а не лев бек, додека кога би го купиле Коларов тој би играл на левата бековска позиција, а иделно би било да се купат и двајцата али тоа е тешко изводливо.

Аман бе забораивте ли дека Крисито игра лев бек а!Варгас ако го донесат одлично ама само за 20м и Ди мариа исто.Значи до сега Варгас+Ди мариа=50м и Пацини 20м ете ги 70 значи максимум 4ца се носат ова лето

Евентуалниот трансфер на Пацини ќе биде голема грешка. Доколку се земе во предвид и тоа дека 99% при таков трансфер ќе треба да го отстапиме Џовинко во Сампдорија, тогаш дефинитивно сум против доаѓање на Пазини

Аман бе забораивте ли дека Крисито игра лев бек а!Варгас ако го донесат одлично ама само за 20м и Ди мариа исто.Значи до сега Варгас+Ди мариа=50м и Пацини 20м ете ги 70 значи максимум 4ца се носат ова лето

Мислам дека ке има повеќе од 80 милиони евра за трансфери летово..

Супер би било да се ангажира некој од Варгас, Ди мариа или Красич, мене лично ми е мерак тоа да биде Красич (ептен ме потсеќа на Недвед), но мислам дека секоја сума над 25 милиони за било кој од овие тројца е премногу. Значи 25 милиони + Де Чеље или Гросо и нека возат.

има доста играчи кои ќе го напуштат клубот летово,кој ќе се искористат како замена ,а некои за кеш-значи буџетот ќе биде над 100 милиони......мислам дека ако се согласи некој првокласен фудбалер дека оваа управа ќе потроши над предвиденото,но да видиме сепак следната сезона главна амбиција ќе биде Калчото,па и нема потреба од креирање на 2 тима,како кога се настапува и во ЛШ и се потребни екстра залагања.....буџет од нешто над 100 мил евра би бил добар ако се искористи како што треба за да се покријат дупките на неколкуте позиции

има доста играчи кои ќе го напуштат клубот летово,кој ќе се искористат како замена ,а некои за кеш-значи буџетот ќе биде над 100 милиони......мислам дека ако се согласи некој првокласен фудбалер дека оваа управа ќе потроши над предвиденото,но да видиме сепак следната сезона главна амбиција ќе биде Калчото,па и нема потреба од креирање на 2 тима,како кога се настапува и во ЛШ и се потребни екстра залагања.....буџет од нешто над 100 мил евра би бил добар ако се искористи како што треба за да се покријат дупките на неколкуте позиции

Да за Калчото.Плус следното лето се надевам ке имама пак доста пари за трошење да земеме уште нешто СВЕТСКО и тогаш да имаме уигран добар тим и 2 да речеме добри нови засилувања и да идеме у лига на шампиони како што треба...

Според Тутојуве, Јуве е спремен да одвои 13 милиони евра за Тео Волкот од Арсенал. линк

Сегашниот Генерален Директор на Сиена, Џорџо Перинети, изјави дека Касани и Кјаер веќе се играчи на Јувентус линк

Според Тутојуве, Јуве е спремен да одвои 13 милиони евра за Тео Волкот од Арсенал. линк

Сегашниот Генерален Директор на Сиена, Џорџо Перинети, изјави дека Касани и Кјаер веќе се играчи на Јувентус линк

tuuuuu super ke bide za vie dva igra4i, a za teo volkot uste po super ke bide ako dojde :P

--- надополнето ---

tuuuuu super ke bide za vie dva igra4i, a za teo volkot uste po super ke bide ako dojde :P

--- надополнето ---

super ke bide ako e vistina voa , a za teo volkot uste po super ke bide ako dojde ke bideme dosta brzi :O

--- надополнето ---

mn dobro zasiluvanje se vie dvajcata ako e vistina, a za teo volkot uste po dobro zasiluvanje, jako ke bide, i uste tie drugite so gi spomnuvaa, yesss

--- надополнето ---

se izvinuvam so go pisav volku pati, nes mi zamrzna kom i za toa :P

Наводно Марота се распрашувал за можното доведување на Бензема на позајмица со можност за откуп на крајот од следната сезона (слично како што направи со Касано кога го доведе во Сампдорија) ... ова според мене е најдобар можен потег за решавање на проблемите во нападот. Бидејќи Бензема би дошол на позајмица , парите предвидени за напаѓач ова лето (30тина милиони) би можеле да се инвестираат за други играчи на други позиции кои му се поголем приоритет на Јувентус ...

Исто така денес Дел Нери и неговиот стручен штаб го испитувале теренот во Виново и дошле едногласен заклучок , “Или нешто да се менува или екипата се сели од Виново“

Супер би било ако успеат да го донесат Бензема, па макар и на позајмица. Дечкото има страшен талент само не ја доби вистиската шанса. Добро е што управава одма се фрли на работа зашто навистина многу работи треба да се средат во Јуве. Ако го денесат Кјаер тоа ќе биде одличен потег, а Касани мислам дека е тотално непотребен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom