Португалскиот весник А Бола, најави дека Јуве веќе го има ангажирано потписот на Ди Мариа, но во последните денови нема никаква најава за евентуален негов трансфер во Јуве.Со ДиМариа шо се стори тој трансферот? Ќе има или не?
ахахахахаххахахахаххаха сум се згазил од смеење хахахах канаваро <3 хахахха иначе цел клип е јакДобра реклама на Nike Канаваро спасува чист гол
нема најава сеуште е во тајност се плашам дан ни го зематСо ДиМариа шо се стори тој трансферот? Ќе има или не?
Да ама сигурен сум дека нашите го бараат Варгас за лево крило а не лев бек, додека кога би го купиле Коларов тој би играл на левата бековска позиција, а иделно би било да се купат и двајцата али тоа е тешко изводливо.Реал се поврзува и со коларов и со варгас..ама или едниот или другиот неможи 2 ..јас мислам дека сепак коларов ке оди во реал а ние ке си се задоволиме со варгас(иако појке кејф ми прај коларов варгас е некако многу поофанзивен ..за дефанзива и не е баш додека коларов го бива за 2те работи ) мое мислење ..ке видиме летово шо ке биди
Аман бе забораивте ли дека Крисито игра лев бек а!Варгас ако го донесат одлично ама само за 20м и Ди мариа исто.Значи до сега Варгас+Ди мариа=50м и Пацини 20м ете ги 70 значи максимум 4ца се носат ова лето
има доста играчи кои ќе го напуштат клубот летово,кој ќе се искористат како замена ,а некои за кеш-значи буџетот ќе биде над 100 милиони......мислам дека ако се согласи некој првокласен фудбалер дека оваа управа ќе потроши над предвиденото,но да видиме сепак следната сезона главна амбиција ќе биде Калчото,па и нема потреба од креирање на 2 тима,како кога се настапува и во ЛШ и се потребни екстра залагања.....буџет од нешто над 100 мил евра би бил добар ако се искористи како што треба за да се покријат дупките на неколкуте позицииАман бе забораивте ли дека Крисито игра лев бек а!Варгас ако го донесат одлично ама само за 20м и Ди мариа исто.Значи до сега Варгас+Ди мариа=50м и Пацини 20м ете ги 70 значи максимум 4ца се носат ова лето
има доста играчи кои ќе го напуштат клубот летово,кој ќе се искористат како замена ,а некои за кеш-значи буџетот ќе биде над 100 милиони......мислам дека ако се согласи некој првокласен фудбалер дека оваа управа ќе потроши над предвиденото,но да видиме сепак следната сезона главна амбиција ќе биде Калчото,па и нема потреба од креирање на 2 тима,како кога се настапува и во ЛШ и се потребни екстра залагања.....буџет од нешто над 100 мил евра би бил добар ако се искористи како што треба за да се покријат дупките на неколкуте позиции
tuuuuu super ke bide za vie dva igra4i, a za teo volkot uste po super ke bide ako dojde
tuuuuu super ke bide za vie dva igra4i, a za teo volkot uste po super ke bide ako dojde
super ke bide ako e vistina voa , a za teo volkot uste po super ke bide ako dojde ke bideme dosta brzi :O