Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
денес не можеш класа играч да донесеш за помалку од 30 милиони , а редно е еднаш и Јувентус да се разбаца со пари и да направи еден костур на кој екипата ќе се надоградува во наредните години ...
Се сложувам дека во моментов ако Јуве сака да се засили со силни играчи мора да го одврзе ќесето и да плаќа, тоа е точно. Но ако веќе се подготвени да дадат 35 милиони за играч, тогаш сметам дека се подготвени да дадат и 40, а 40 милиони ќе бидат доволни да се убеди Торес да пристигне во Јуве заедно со Бенитез,а Јуве добива проверен играч, играч кој е во ТОП 3 најдобри напаѓачи во светот,а во моментов ангажирање на елитен напаѓач му е повеќе потребен на Јувентус од било која друга позиција.

Corriere Dello Sport веќе го претстави Бепе Марота како нов Генерален Директор на Јувентус, и се наведува дека договорот е потпишан во Понеделникот.

За Торес Челзи и Сити спремаат понуди од 70 милиони евра ...

Иначе да се стрпиме малку во врска со Бенитез , можно е спасителот Марота да ни го донесе Дел Нери во Јувентус па да се чадиме сите :tv:

Иначе да се стрпиме малку во врска со Бенитез , можно е спасителот Марота да ни го донесе Дел Нери во Јувентус па да се чадиме сите.
Се наведува дека покрај Марота и Андреа Ањели сакал тренер Италијанец,додека пак Блан сакал Бенитез да дојди во Јуве.:toe:

Ќе свириме најверојатно и следната сезона ... со дебил тренер не можеш ни добри играчи да привлечеш ...

повторно истата болка ... Бенитез бил прескап па се бара поефтино решение , по можност италијанец :tapp:

А и не ми е јасно шо се возбудивте толку со доаѓањево на Ањели ... човеков е голем љубител на голф , па се кладам дека не ги знае правилата на играта наречена фудбал, али ајде може да помине, од стеблото на Ањели е ... Вистинските Ањели ги нема повеќе ...

но ајде ќе почекаме уште некој месец да не критикуваме предвреме ...

ако вестите одат кон таа насока,може слободно да му посакаме добредојде на Алегри......само кој играч ќе сака да игра под негова палка:toe:

Се јави и Секо после подолго време : “Амаури останува со нас“

Почна да ми недостига :tv:

Агентот на Бенитез изјави дека Рафа останува во Ливерпул и дека немало понуди од Јуве. Рафа има уште 4 години од договорот и планирал да ги изработи.

Next on the list?

Secco, го нема пола години и ќе се појави со некој таков бисер :pos:

Секо е на некоја дрога гарант баталете го за мене одамна не постои.Како и да е очекувам интересно лето за нас да не се летаме многу има многу шпекулации

Јас би сакал да останат и Амаури и Јакинта... сигурно ке речете па како да останат коа заедно немаат дадено 10 гола цела сезона... Во Јувентус проблемот е тоа што нема среден ред, нема кој да прави шанси.. последните 20 кола исклучок со бари, Јувентус немаше асална акција направено.. сите голови ни беа од корни и прекини.. а за тренер сигурен сум дека ке дојде некое звучно име од рангот на Капело, Бентиз, Липи...

ве читам подолго време и гледам се различни шпекулации еднаш бенитез е во јуве 90 % договорено ,па нема да дојде,па веке ливерпол бара нов тренер а за еден месец бенитез ке потпише искрено јас не очекувам дека сме способни да го земеме бенитез ке терабе иста приказна па може и уште полошо:tapp:

Јас би сакал да останат и Амаури и Јакинта... сигурно ке речете па како да останат коа заедно немаат дадено 10 гола цела сезона... Во Јувентус проблемот е тоа што нема среден ред, нема кој да прави шанси.. последните 20 кола исклучок со бари, Јувентус немаше асална акција направено.. сите голови ни беа од корни и прекини.. а за тренер сигурен сум дека ке дојде некое звучно име од рангот на Капело, Бентиз, Липи...
во јувентус проблемот е тренерот и отпадот од калибарот на гросо,мело,амаури,зебина,сисоко и компанија кој во најголем дел од сезонава играа во стартниот состав и беа главни виновници

Ќе свириме најверојатно и следната сезона ... со дебил тренер не можеш ни добри играчи да привлечеш ...

повторно истата болка ... Бенитез бил прескап па се бара поефтино решение , по можност италијанец :tapp:

А и не ми е јасно шо се возбудивте толку со доаѓањево на Ањели ... човеков е голем љубител на голф , па се кладам дека не ги знае правилата на играта наречена фудбал, али ајде може да помине, од стеблото на Ањели е ... Вистинските Ањели ги нема повеќе ...

но ајде ќе почекаме уште некој месец да не критикуваме предвреме ...
Типот дефинитивно нема фаца за претседател:pos: Овој се кладам незнае што е чупалица:pos::pos::pos:

Доколку не се донесе некој подобар (професионален) тренер, и догодина не се надевајте на добри резултати.

100 пати сум рекол дека Липи му е мајката.:toe:

Во случај планот за доведување на Рафаел Бенитез да се промени, торински Јувентус ќе сврти кој Лучијано Спалети, јавуваат италјанските медиуми.
http://sportdenes.com/index.php?opt...11-25-28&catid=4:2009-12-26-20-24-28&Itemid=6
Ако биде така, Бог да не прости и догодина ќе бидеме мртви:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom