Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја видовте сликава?
![]()
Ја видовте сликава?
![]()
Според Тутоспорт, Гути не е повеќе на листата на посакувани засилувања на Јувентус во Јануари. Јуве веројатно се обидуваше да го ангажира Гути на позајмица, но според шпекулациите Гути побарал 5 милиони плата (која веројатно ја зема во Реал) а Јувентус тоа го одбил веднаш.
А после веќе сигурното заминување на Молинаро во Атлетико Мадрид, Тутоспорт пишува дека Ројстон Дренте е играчот кој ќе се обиде да го ангажира Јувентус, а тука се споменуваат и имињата на Досена, Заури и Коларов. Јас мислам дека Дренте или Коларов се најдобра опција и би биле одлично засилување на левата бековска позиција.
Пак истата грешка како поназад ја направив, мислев друг ДМФ, во случајов Поулсен на местото на Момо...Следното па и едно 2-3 кола нема да може да видиме следното коло пошто Сисоко е во Мали, ќе треба да почекаме.
Ми личи на него ама сепак не му се гледа целосно фацата и неможе да се каже дека е тојЈа видовте сликава?
![]()
Ма каков Гути бе, што Милан ќе се правиме ќе ги збираме дедовците од сите клубовиСпоред Тутоспорт, Гути не е повеќе на листата на посакувани засилувања на Јувентус во Јануари. Јуве веројатно се обидуваше да го ангажира Гути на позајмица, но според шпекулациите Гути побарал 5 милиони плата (која веројатно ја зема во Реал) а Јувентус тоа го одбил веднаш.
А после веќе сигурното заминување на Молинаро во Атлетико Мадрид, Тутоспорт пишува дека Ројстон Дренте е играчот кој ќе се обиде да го ангажира Јувентус, а тука се споменуваат и имињата на Досена, Заури и Коларов. Јас мислам дека Дренте или Коларов се најдобра опција и би биле одлично засилување на левата бековска позиција.
Он е, тоа е сигурно, ама ај докажи дека сликава е у Италија сликана...Ми личи на него ама сепак не му се гледа целосно фацата и неможе да се каже дека е тој![]()
Добро, ама сепак неможе да се каже дека е тој 100% а уште помалку дека е во Италија оваОн е, тоа е сигурно, ама ај докажи дека сликава е у Италија сликана...Глупости... реков ја, додека не видам на официјалната, у ништо не верувам.
Сите се надеваме дека ќе дојде Хидинк но се додека тоа не стане официјално залудно е да трачариме дали бил тој или не или дали била сликата од Италија или Кенија.![]()
Те молам објасни како виде од сликава дека Хидинк е во Италија, не дека велам дека не се вистинити денешните пишувања алии од сликава ништо не ни е јасно!