Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Освес Сисоко друг што ќе оди во Африка немаме нели?:vozbud: Абе само Хидинк го сакам сега за сего за другото летото ќе ми ја мислиме:vozbud::juve:

Конечно си оди Молинаро а со него во пакет и Легротаље

абе одкако дојде бетега почнаа работите да си идаат во ред и се надевам за брзо ке стани и преседател на клубот зарем не бибило одлчно тоа ??? :vozbud::vozbud::vozbud:

Ја видовте сликава? :)
2798520_e936_625x625.jpg

Според Тутоспорт, Гути не е повеќе на листата на посакувани засилувања на Јувентус во Јануари. Јуве веројатно се обидуваше да го ангажира Гути на позајмица, но според шпекулациите Гути побарал 5 милиони плата (која веројатно ја зема во Реал) а Јувентус тоа го одбил веднаш.

А после веќе сигурното заминување на Молинаро во Атлетико Мадрид, Тутоспорт пишува дека Ројстон Дренте е играчот кој ќе се обиде да го ангажира Јувентус, а тука се споменуваат и имињата на Досена, Заури и Коларов. Јас мислам дека Дренте или Коларов се најдобра опција и би биле одлично засилување на левата бековска позиција.

2798520_e936_625x625.jpg

Те молам објасни како виде од сликава дека Хидинк е во Италија, не дека велам дека не се вистинити денешните пишувања алии од сликава ништо не ни е јасно!

Според Тутоспорт, Гути не е повеќе на листата на посакувани засилувања на Јувентус во Јануари. Јуве веројатно се обидуваше да го ангажира Гути на позајмица, но според шпекулациите Гути побарал 5 милиони плата (која веројатно ја зема во Реал) а Јувентус тоа го одбил веднаш.

А после веќе сигурното заминување на Молинаро во Атлетико Мадрид, Тутоспорт пишува дека Ројстон Дренте е играчот кој ќе се обиде да го ангажира Јувентус, а тука се споменуваат и имињата на Досена, Заури и Коларов. Јас мислам дека Дренте или Коларов се најдобра опција и би биле одлично засилување на левата бековска позиција.

за гути ок е то шо не сме повеке заинтересирани а во врска со моли наро и (евентуално заминувајње на тиаго ) добро би дошле дренте или заури или пак коларов ама за коларов не сум баш сигурен дека ке се вклопи тој е играчот кој го повреди на диего и кој некако му ја намали формата зато го мрзам :)ама како и да е би било да се засилиме со дополнителни играчи

Следното па и едно 2-3 кола нема да може да видиме следното коло пошто Сисоко е во Мали, ќе треба да почекаме.
Пак истата грешка како поназад ја направив, мислев друг ДМФ, во случајов Поулсен на местото на Момо... :) Значи нешто вакво:

Поулсен - Маркисио - Мело
Диего​

2798520_e936_625x625.jpg
Ми личи на него ама сепак не му се гледа целосно фацата и неможе да се каже дека е тој:toe:

Ма каков Гути бе, што Милан ќе се правиме ќе ги збираме дедовците од сите клубови:tapp:... Од овие бекови Дренте прв би го избрал по него може Коларов:juve::vozbud:

Ми личи на него ама сепак не му се гледа целосно фацата и неможе да се каже дека е тој:toe:
Он е, тоа е сигурно, ама ај докажи дека сликава е у Италија сликана... :tapp: Глупости... реков ја, додека не видам на официјалната, у ништо не верувам.

Он е, тоа е сигурно, ама ај докажи дека сликава е у Италија сликана... :tapp: Глупости... реков ја, додека не видам на официјалната, у ништо не верувам.
Добро, ама сепак неможе да се каже дека е тој 100% а уште помалку дека е во Италија ова:tapp:

Сите се надеваме дека ќе дојде Хидинк но се додека тоа не стане официјално залудно е да трачариме дали бил тој или не или дали била сликата од Италија или Кенија. :vozbud:

Сите се надеваме дека ќе дојде Хидинк но се додека тоа не стане официјално залудно е да трачариме дали бил тој или не или дали била сликата од Италија или Кенија. :vozbud:

А ја мислам дека е ова сликано кај нас,у МК.Мислам дека нашиве од ФФМ го зезнале Јуве,му понудиле 11 милиони евра по сезона за да ја среди ситуацијата во МакФудбалот ...
Очигледно од сликава е сликан пред Рамстор,а според мене јадел во Амати островска блага палачинка и пиел кисела (немал пари за кока кола пошо парите од нашиве уште не му легнале на сметка) ...

Те молам објасни како виде од сликава дека Хидинк е во Италија, не дека велам дека не се вистинити денешните пишувања алии од сликава ништо не ни е јасно!

Па не видов и не постои начин да се знае дека е 100% во Италија, ја имаше на гол.ком и ми беше интересна па ја ставив :toe:

Едит: Приметив дека воланот е на десна страна и ретровизорот е свртен соодветно, така да најверојатно не е Италија плус во Кенија возат на лева страна. Sorry :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom