P
PewDiePie
Гостин
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Еве го тупиов опет, мајка да му бев цицка не ќе бараше олку многу од мене :tv:
Вечер колку е за 2-ка 2.60 а :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Еве го тупиов опет, мајка да му бев цицка не ќе бараше олку многу од мене :tv:
Еееее.. Браво.. Се гледа дека имаш смисла за хумор.. Секој што те чита се гази од смеенје!! Браво!! Вакви интелектуалци и се потребни на Македонија!Еве го тупиов опет, мајка да му бев цицка не ќе бараше олку многу од мене :tv:
Не бе, благи фаворити сме, 2,45.Вечер колку е за 2-ка 2.60 а :tv:
Според Tuttojuve.com:
JUVENTUS: (4-3-1-2)
Chimenti-Grygera-Legrottaglie-Chiellini-Grosso-Camoranesi-Poulsen-Sissoko-Diego-Del Piero-Trezeguet
Trezeguet - Del Piero
Diego
Sissoko - Poulsen - Camoranesi
Grosso - Chiellini - Numero 33 - Grygera
Chimenti
In Panchina: Manninger, Zebina, Cannavaro, Melo, Marchisio, Candreva, Iaquinta
*WTF?
Maлиот пак го нема ни на клупа...
Полека но сигурно Бр. 33 нема да биде единствениот што нема да го викаме по има, има и други кандидати! :tv:
Ама бр.33 е многу опасен - на еден натпревар.На останатите се губи ...Богами има, бр.21 моментално е најсериозен кандидат, ама знаеш барем Зденко не се курчи по медиуми, овој другиов ќе направи една интервенција и гледаш интервјуа фрчат од него на сите страни.![]()
Зависи во која кладилница .. кај мене во ЛајфСпорт се 2.65 2.90 2.65Вечер колку е за 2-ка 2.60 а :tv:
Добар економист и добар директор мислам дека е сосема различно. Под водство на Блан, последнава година за трансфери се потрошија 50+ милиони евра, се гради стадион, а Јуве испадна од ЛШ уште во фазата по групи што автоматски значи губење на значителна сума на пари, а паралелно на тоа Јуве е клуб кој има најголема заработка од Италијанските тимови на светско ниво, што е доказ дека финансиското работење во клубот е на одлично ниво. Блан е добар за водење на финансиите, но околу него треба да има луѓе кои добро го разбираат фудбалот (во моментов тоа е само Бетега).
Според Tuttojuve.com:
JUVENTUS: (4-3-1-2)
Chimenti-Grygera-Legrottaglie-Chiellini-Grosso-Camoranesi-Poulsen-Sissoko-Diego-Del Piero-Trezeguet
Trezeguet - Del Piero
Diego
Sissoko - Poulsen - Camoranesi
Grosso - Chiellini - Numero 33 - Grygera
Chimenti
In Panchina: Manninger, Zebina, Cannavaro, Melo, Marchisio, Candreva, Iaquinta
*WTF?
Maлиот пак го нема ни на клупа...