Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се нервирајте, одиме понатаму во ЛЕ. Иако одбраната ни е швајцарско сирење Фулам не е тим што е во можност да не исфрли, барем не со овој резултат што го има и со играта што ја покажаа. Не заборавајте дека Јуве сезонава игра подобро на гостински терен.

Мислам дека на Мело му се ствара непотребен притисок, сега кога почна да прикажува добри партии. Пошто на никој од управата не му текнува да застане во негова одбрана со што ќе му ја зголеми самодовербата, очекувам деновиве Зак да застане во одбрана на Мело.

Точно е тоа дека Јуве сезонава игра подобро на гости ... Причината за тоа се навивачите кои вршат притисок врз играчите на домашен терен во текот на натпреварот (било кој игран на домашен терен) ...

Оладете малце бе мајкуму, нема смисла меѓу себе да се препуцавате...

Иначе, за дуелот со Фулам, се најавуваат следниве 11-мина:

Голман
Zebina Poulsen Cannavaro De Ceglie
Sissoko Marchisio Candreva
Diego
Trezeguet Del Piero​

Во многу лош момент се повредија Манингер и Киелини, но што е тука е, навикнати сме. Очекувам цврст натпревар во Лондон, и секако пласман понатака.

Не знам зашто толку ја напаѓате stara_dama човекот има свои мислења, и секако ние навивачите на Јувентус не сме навикнати на вакви резултати, криви се сите од управата и најголемиот број играчи тука спаѓа и Melo не ги покажа своите квалитети .....................п.с. и ве молам немојте да се закачате тука меѓусебе на форум,................4ЕVER BIANCONER

Оладете малце бе мајкуму, нема смисла меѓу себе да се препуцавате...

Голман
Diego
Trezeguet Del Piero​

Во многу лош момент се повредија Манингер и Киелини, но што е тука е, навикнати сме. Очекувам цврст натпревар во Лондон, и секако пласман понатака.

Подобро Поулсен да игра CB отколку Зденката. И мислам дека би требало Гросо да игра наместо Де Чеље.

Не знам зашто толку ја напаѓате stara_dama човекот има свои мислења, и секако ние навивачите на Јувентус не сме навикнати на вакви резултати, криви се сите од управата и најголемиот број играчи тука спаѓа и Melo не ги покажа своите квалитети .....................п.с. и ве молам немојте да се закачате тука меѓусебе на форум,................4ЕVER BIANCONER
Овде никој ништо нема против Лејдиво, али тепа филм ко ние свирци да сме овде и да не знајме што се случува во Јуве!! Ко само тој да има навивано од 6-7 одд за Јуве!! Ко тој да е пуштен од управата на Јуве овде за да ни дели совети!! И како можи само неговите мислњеа да се правилни?? :toe:

Forza JuVenTuS

Овде никој ништо нема против Лејдиво, али тепа филм ко ние свирци да сме овде и да не знајме што се случува во Јуве!! Ко само тој да има навивано од 6-7 одд за Јуве!! Ко тој да е пуштен од управата на Јуве овде за да ни дели совети!! И како можи само неговите мислњеа да се правилни?? :toe:
Ок е друже форза ЈУВЕ:smir:

Види манге ... кој ти рече дека моите мислења се правилни? За мене се , за тебе или за некој друг не знам и не ме интересира ...

Јас горе долу на фан клубов си комуницирам нормално со луѓево (на моменти пожустро , али без навреди и такве ми ти работи) , е ти сеа шо на секој мој пост ставаш капаче од 2-3 збора значи дека со тебе нешто не е во ред , дали во недостаток на интелегенција да се вклучиш во конверзација или да напишиш подолг пост не знам ...

ај биди ми жив и здрав ... :wink:

Види манге ... кој ти рече дека моите мислења се правилни? За мене се , за тебе или за некој друг не знам и не ме интересира ...

Јас горе долу на фан клубов си комуницирам нормално со луѓево (на моменти пожустро , али без навреди и такве ми ти работи) , е ти сеа шо на секој мој пост ставаш капаче од 2-3 збора значи дека со тебе нешто не е во ред , дали во недостаток на интелегенција да се вклучиш во конверзација или да напишиш подолг пост не знам ...

ај биди ми жив и здрав ... :wink:
Ние сме доволно интелегентни... Али ти си надпоросечно интелегентен, и кога паѓаш на наше ниво за тебе немам доволно интелегенција!! Сепак се сфаќаме!! Советнику:smir:

Голиште беше тоа ... инфаркт утакмица :)

Голман
Diego
Trezeguet Del Piero​

Поулсен и во Севиља неколку пати има играно како централен дефанзивец, и е далеку подобро решение, отколку Григера.

Со оглед на поставеноста на играчите на средината, Закерони очигледно е дека не планира да се брани во Лондон, со оглед дека Маркизио и Кандрева се поофанзивни, што според мене е далеку подобра опција отколку катанаџо.

Кога го гледам тоа,срцето ми е исполнето до даска.:vozbud::Juventus:

Гледам пак Мело муабет се отворило на темава, изгледа имате многу кратко памтење, па заборавивте дека Мело спаси ЧИСТ гол на последнава утакмица кога ја расчисти од гол линија со глава. Ама ај ќе пишеме колку да има нешто напишано...:kafe:

Како беше за наредна рунда, некој од Werder - Valencia?

Како беше за наредна рунда, некој од Werder - Valencia?
Ќе има влечење во петок како што знам. Мада чекај ние прво да пројдеме, па после тоа ќе му ја мислиме. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom