Pinturicio
Forza Juventus !!!
- Член од
- 22 септември 2007
- Мислења
- 1.705
- Поени од реакции
- 109
Јувентус покажува интерес за 20 годишниот десен бек на Пењарол Matías Aguirregaray
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да се надеваме на некој послаб противник:haha:Ќе го дават некаде извлекувањето?
Нема на канал 5 ... Ако имаше ќе беше на листата на сателитски пошо и Канал 5 (5+) е сателитски канал :wink:
не се разбираме...Епа канал 5 и канал 5+ се различни телевизии, а Канал 5 не оди на сателит. :wink:
nevermind...
не се разбираме...
Муабетот ми беше дека нема да го даваат на канал 5 извлекувањето ни за ЛШ ни за ЕЛ
кога збориме веке за занети улогата во јуве на занети повеке ја има полсен него ли мело полсен во последно време изненадува со неговите долги топки мислам дека се адаптира на италијанскиот фудбалМоџи изјавува дека нема криза во јуве,само еден бод сме позади Милан и 6 позади Интер ,еден пораз на Интер и ние се враќаме на само -3 а јуве има повеќе повреди од Милан и Интер и веќе во следно коло може да се вратиме на второ место.Изјави дека лоша беше трампата Мело-Занети со оглед на позициите каде играат и со оглед на тоа што му треба на јуве најмногу а Занети најмногу ни треба во моментов а не Мело но Мело е топ играч и му дава цврстина на јуве во средината но ни треба и играч како Занети да бидеме комплетни ,само какви пасови даваше дечкото а таа улога сеа му припадна на Мело,може да се обидеме да го земеме Ледесма или Макси Родригез а за Диего вели дека се плаши и дека не оди често во опасната зона ,во 16-тник ,не се согласувам со ова,многу често шутира и влегува во опасната зона ,при голот на Трезе он шутираше и на други утакмици приметив дека доста шутира,мислам дека ова со Диего е многу нефер поради тоа што е нов играч а треба да се каже дека целиот тим игра лошо а Диего за мене беше доста добар ,тоа е мое мислење.
Исто кажува дека би било добра трампата Молинаро-Коларов али дека Џовинко нема шанси да си иде,ипак он е јувентино во срце,порасна во јуве,а такви играчи јуве тешко дава
„ Ние треба да знаеме дека фамилијата на Јуве е секогаш тука, ние сме сите заедно, губиме заедно, победуваме заедно. Ние одиме во тренинг центарот знаејќи дека тие се позади нас“ линк"We need to know that the family of Juve is always there, we're all together, we lose together, we win together. We go to camp knowing that they are behind us."
Зашто така, нели најави Филе дека ќе има пренос...? Како и да е, на Еуроспорт ќе има, така да ништо страшно.не се разбираме...
Муабетот ми беше дека нема да го даваат на канал 5 извлекувањето ни за ЛШ ни за ЕЛ
Тамам за ова второто извлекување ќе сум домамислам нема да даваат на канла 5 , али 100 % имаш на еуроспорт
ЛШ од 12
Лига Европа од 13 часот
хаха па зашо да ненека падне Ливерпул , прво па мушко...![]()