Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас тука се одјавувам и се читаме на полувремето се надевам со позитивни постови :vozbud::juve:

Ајде јас идам пред тв од сега, па да тепаме вечерва играме со најдоброто што може да се најде од неповредените и со среќа! Форца ЈУВЕ!

Ајде момци нека ни е со среќа, па се читаме на полувреме.

Момци со среќа на вечерашниов дуел и се читаме на полувреме се надевам со позитивни коментари ...

Forza Juventus !!!

Ајде момци нека ни е со среќа, па се читаме на полувреме.

Се надевам....со среќа нека ни е и да славиме 1/8 финале ве4ерва.Не е важно дали на полувреме ама да славиме само.Очекувам гол од Диего денес незнам зашто ама имам некое претчуство деновиве дека ке блесне ве4ерва и дека ке даде гол4е....:vozbud::vozbud::vozbud:

со среќа и на јуве и мене-кец ја имам :)
одличен состав се надевам трезеге е 100% спремен за хет трик :vozbud:

Баерн премногу лесно ја поминува средината. Мора да влезе деструктивец уште еден во средината ( Поулсен на местото на Каморанези ) или готови сме

ТРЕЗЕГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ГОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ТРЕЗЕГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗЛАТО МОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ДАВИИИИИИИИИИИДДДДДДДДД ТРЕЗЕГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:vozbud::vozbud: каков волеј :vozbud::vozbud::vozbud::juve:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom