Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Види вака ...

Како прво , не е работата во поразот, сме губеле ние и порано утакмици , али никогаш, никоаш не сме биле олку бедни и немоќни како вечерва.
Не дупеа нашите деца од нашата школа, тоа е само доказ за непрофесионалноста на сегашното раководство на клубот , кое се додека не се смени ние ќе бидеме ова што сме сега.
Незнам како некои од вас можат да бидат задоволни од ваква игра ... НЕ ОД ВАКОВ РЕЗУЛТАТ .. ТУКУ ОД ОВОЈ ГУБИТНИЧКИ МЕНТАЛИТЕТ ... ТРГНАТ ОД ЏИЉИ И БЛАН ПРЕКУ РАНИЕРИ ПРЕНЕСЕН НА ИГРАЧИТЕ.

Фала Богу дека никој не е задоволен, само не е ни до тоа дека мора да ни е срам што навиваме за Јуве. Тоа што треба се надеваме некој ќе го согледа и смени во догледно време. До тогаш, не мора да плукаме по тимот, кој сигурно е многу понервозен и поразочаран од нас. Кужиш?:toe:

ОТКАЗ ЗА РАНИЕРИ И ЦЕЛО РАКОВОДСТВО НА ЈУВЕНТУС ПОД ИТНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi skratija 5 god od zivot :@:@

Koga se glupi neka se borat sea za liga sampioni :tapp:

Дивне треба да плачат и да молат за прошка на навивачите а не да бидат разочарани само.
Па мајката оти не играат,оти не трчат???

Не наседнувајте на провокации, едноставно, како што направи и Фосил, пријавете ги зашто знаете дека и вие може да бидете санкционирани доколку на провокација вратите со навреда а м'рзам такви ситуации .
Ќе кажам само едно затоа што губитнициве не заслужуваат коментари ... и потрошени зборови

ПРВПАТ ВО ЖИВОТОТ СЕ КААМ ШТО НАВИВАМ ЗА ВАКВА ГУБИТНИЧКА ЕКИПА !!!

Абе ај, друг пат изброи до 10, напи се кафе или Б6 земи и не се мести на ваков пенал, ова осеќам на пола потписи ке отиде од сеирџии . . . оправдано . Шо да кажам јас како фан на Интер :), oва што денес ти го виде не е ништо бе другар, во лошо се познаваат оние вистинските фанови, не дека ти не ги сакаш Јуве или си тежок позер, али бирај зборови зашто и онака верувај, тоа што горе го напиша знам дека не го мислиш .

И се согласувам со Киста, по завршувањето на сезоната чао чао за Раниери, едноставно е, одете на Википедија и видете каков ''успешен'' тренер моментално ги води . . . нема шампионски карактер, менталитет, а баш таков стратег им е потребен на Јувентус .

Syn во афект го напишав тоа. Едноставно бев мн нервозен. Sry :)
Ама ме нервира многу кога некои "стручњаци" за фудбал идат и постират само кога Јуве ке прикаже лоша игра и кога ке изгуби. Каде се кога ке тепа Јуве,кога имаат убава игра и т.н.

Инаку дефинитивно Раниери треба да си оди на крај на сезона.Мое мислење и не го менувам. Џовинко на последните утакмици неможеа очите да му ги видат противниците,ги седнуваше како сакаше,денес кога е најпотребен он на клупа.

Изгледа кладуио незнае да процени кој игра кој не игра.
На крај на сезона Чао Чао.

И како што одминува сезоната со вакви слаби резултати само се зголемуваат шансите да и кажеме на титулата нешто,а тоа е :
21ah54w.jpg

За жал :(

Еве ја изјавата на старчето. Сакам кажам, не знам речам. Нешо у стил на Сантрач, бистри политика, а врска нема со животот.

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
“The lads were perhaps tired and it was a very tight offside position. We also conceded like idiots just before half-time.
[/FONT]
Вакви гревови ни се дешаваат неколку кола уназад, па место да дроби пред камери можеби треба да подразмисли дека најдобро и за него и за тимот ке биде тоа да им го каже на фудбалерите.

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“I am talking to the directors about which areas of the team require adjustments and so I don't want to discuss it in public, especially as this constant transfer talk inevitably troubles the players.”
[/FONT]
Ах, ако е така ондак ке си го чуваат најмалце уше една година - како што кажа и Гиљи пред извесно време. Ехее старчево више си има сајбер симулација на новиот тим во главата...

Ne go gleav natprevarot, ali spored vasive izjavi podobro sto ne gleav, i po kojznae koj pat ke kazam deka vreme da si zamine Mr. Claudio Ranieri, eve Torino se bori za opstanok ke se snajde tamu.

Ne go gleav natprevarot, ali spored vasive izjavi podobro sto ne gleav, i po kojznae koj pat ke kazam deka vreme da si zamine Mr. Claudio Ranieri, eve Torino se bori za opstanok ke se snajde tamu.

Брате подобро што не си го гледам. Јас земав да гледам почнав да се нервирам исклучив. После 2 почнав пак да гледам ама немаше аир од фудбалот т.е од Јуве и подобро што не догледав ке скршев нешто. Од тоа што го видов се изнервирав и тоа како никогаш досега не па цела утакмица да ја гледав.

Овој Раниери ми изгледа моментално како Катанец...

" Игравме се боревме,ама неможевме да победиме"
" Немаше кој да даде гол" и слични БЛА БЛА БЛА изјави.

Брате подобро што не си го гледам. Јас земав да гледам почнав да се нервирам исклучив. После 2 почнав пак да гледам ама немаше аир од фудбалот т.е од Јуве и подобро што не догледав ке скршев нешто. Од тоа што го видов се изнервирав и тоа како никогаш досега не па цела утакмица да ја гледав.

Овој Раниери ми изгледа моментално како Катанец...

" Игравме се боревме,ама неможевме да победиме"
" Немаше кој да даде гол" и слични БЛА БЛА БЛА изјави.

Па исти се и двајцата, НЕСПОСОБНИ! Раниери сезонава го спасија само победите над Реал, инаку од одамна ќе леташе. Неможем да го сфатим потегот што го направи, Џовинко на клупа :tapp::tapp::tapp:

Се сложувам со вас дека Раниери е тапа тренер ... ама ГОООООЛЕМ Удел во поразот вечер има и политиката на Јувентус кој што и како ке игра .... Истиот проблем што го има и Анчелоти во Милан ...Многу играчи имаат изгубено Јувентус ради таквото водење на клубот ....

Дал је могуче.. Дал је могуче... Абе не сакам да истурам тука бес, инаку ке напишев еден список и се поред редум ке му наредев и на играчи и тренер и се(зборувам за вечерашниов натпревар)... Абе како е ова можно бе.. Работава е Интер ти се моли, стигнетене со бодовите и овие нашиве од зборот НЕ и ништо потаму.. Абе ни дава шанси што не смееме да ги прокоцкаме а овие нашиве " Нишај врата земај плата" не знат да ги искористат!! Е незнам што да кажам.. Се надевам на следнава сезна дека ке бидиме далеку поконкурентни!! Надежта последна умира, ама сепак умира!!

Ретко сум го гледал Јуве во вакво издание...НИКАКВО !!!! Многу киксови во одбраната и средината а за Дел Пиеро да не зборувам,во последно време е многу себичен и изведува нешто....а за Раниери само ОТКАЗ глупчо еден....Џовинко на клупа цел натпревар а го форсира Тиаго :tapp:Каморанези си доби заслужен црвен картон иако не го очекував тоа од него...на натпреварот со Киево блескаше а денес никаде го немаше..со еден збор денеска бевме КАТАСТРООФА ...

ХАХ, Се согласувам со сите вас но НЕ само со ЕДНО! Што вие крив Дел Пиеро, оти не предаде за гол затоа? Само тој е крив? Не е крив Раниери? Дел Пиеро ни најмалку не е крив сам си ја направи шансата и сакаше да си ја заврши и што сега ајде Дел Пиеро е глуп не знае да игра. Не се зајбавајте овој Раниери е глуп. Го вади Легро а го става Маркиони и што направи со тоа? ЗЛАТЕН ЏОВИНКО, ВО ЗЛАТНА ФОРМА незнам не ми е јасен со измените. Зебина играше добро се трудеше го стави Григера господи боже. Незнам нејкам да коментирам и сега со Интер ако не победиме ајде аут Раниери и ке бидам многу разочаран во Јуве!

Мизерија! Овој гадов Раниери ми скрати 10 години, па добро бе стари имаш ли ти памет и претстава за тоа како се води еден клуб?!
Дел Пиеро нешто се препичава во последно време, како да се осеќа загрозен од Џовинко па пробува да се докаже. Ако не беше себично копиле на неколку наврати сигурно ќе дадевме повеќе од 2 гола!
Одбраната боранија, Паладино маста им ја извади.

Не знам дали приметивте ама навивачите на Јуве (Drughi) им го кажаа своето мислење на педерчињата од управа и Раниери кога почнаа да навиваат за Џенова.

ОСТАВКА!!!

пс.
- Чист гол поништен.
- Вториот гол на Џенова постигнат откако свирна судијата.
- Недосуден чист фаул над Недвед на 20м.

Судијата беше смешка!

како и да е се на се според прикажаната игра заслужена победа на Џенова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom