Kista
ADP *10*!!!!!!!!!!
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 988
- Поени од реакции
- 32
Ајдееее така ги сакам Интер![]()
не така бе туку овака:pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајдееее така ги сакам Интер![]()
И на Gazzeta формацијата на Genoa Крисито е ставен како и на Тутоспорт..Веројатно Гасперини експериментира со Крисито..Но имаме многу примери во фудбалскиот свет кога имаме типични нелогични промени на позиции..Пример, Толдо прво играл бек (не знам дали десен или лев), за на крајот да стане голманОд каде Кришито во оваа формација ... игра нешто на позиција лев винер бек , нетупично за него , по дефиниција е централен бек... или евентуално лев бек ... КОГА ЌЕ ГО ВИДАМ ВАКА СОСТАВОВ НА ЏЕНОВА ... ПОЛА ЈУВЕНТУС Е
Од каде Кришито во оваа формација ... игра нешто на позиција лев винер бек , нетупично за него , по дефиниција е централен бек... или евентуално лев бек ... КОГА ЌЕ ГО ВИДАМ ВАКА СОСТАВОВ НА ЏЕНОВА ... ПОЛА ЈУВЕНТУС Е
Затоа дечките се на 4-местознаат кои се најдобри,е сеа и они треба да ни напраат некоја услуга,да ни го дадат Бокети и да примат 2 гола вечер
![]()
не овој понеделник, туку идниот очекувам разликата со интер да биде 1 бод.
кој викаше дека е готово, малку се зезнал
Како бе 1 бот:kesa:? Frank Riberyне овој понеделник, туку идниот очекувам разликата со интер да биде 1 бод.
кој викаше дека е готово, малку се зезнал
грешка, може да биде 4 бода, од киево изгледа уште имам траумиЗа да биде еден бод ќе почекаш малку повеќе понеделници ... зото за наредниот тоа не само практично туку и теоретски е невозможно
Абе немој некој ке те слушни ке се скини од смеење.. Математиката како ти оди?? Ако е сега 10 бода разликата, а вечер тепаме ке дојдиме на 4?? Или вече ке играме 2 утакмици па 6 бода ке земиме??Ајдеееееее!!вечер намалуваме на 4 бода, за 7 дена играме дома со интер, тепаме, и разликата е 1 бод, незнам што е тука невозможно
грешка, може да биде 4 бода, од киево изгледа уште имам трауми
мислев за понеделникот после натпреварот со интер, не се возбудувајте толку за една грешкаАбе немој некој ке те слушни ке се скини од смеење.. Математиката како ти оди?? Ако е сега 10 бода разликата, а вечер тепаме ке дојдиме на 4?? Или вече ке играме 2 утакмици па 6 бода ке земиме??Ајдеееееее!!