В
Вори
Гостин
2-2 Интер!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2-2Inter vodi so 2-0, isto taka vodi i Milan na gostuvanjeto kaj Chievo so 0-1..Ako zavrsi vaka Juve vecer kje igra pod pritisok, so koj ne mozi da si dozvoli kiks..Mora da se vratat od Genoa so celiot plen - 3 poeni..
Inter vodi so 2-0, isto taka vodi i Milan na gostuvanjeto kaj Chievo so 0-1..Ako zavrsi vaka Juve vecer kje igra pod pritisok, so koj ne mozi da si dozvoli kiks..Mora da se vratat od Genoa so celiot plen - 3 poeni..
Да не бидам песимист ама вака, гостувањето реално е тешко. Во нормални услови (не бркаме и не сме бркани од никој на табелата) гостувањето во Џенова можи дасе смета за успешно и со освоен поен. Се работи за квалитетн-а/и екип-а/и и што и да направиме не сакам да слушам поплаки. Ако успееме да победиме тогаш ќе биди успех се друго е нормално па дури и пораз. Вината за позицијата на табелата дефинитивно не смееме да ја бараме во вечерашниот натпревар.
Мал додаток нивната екипа е преполна со Јувентини на чело со Гасберини, не сакам да помислам на помагања бидејки и на едните и на другите ни требаат бодовите. Значи исто немојте давикате Џенова треба/ше да ни ги дај поените бидејќи реално ние имаме помали шанси да бидиме шампиони отколку тие да се плсираат во ЛШ, башка шо сите се попалени за вечерашниот натпревар. Ене го Паладино вика ајде да го тепаме Јувентус за историја.Мал коментар од мене за него: бате ако ти можеше да го тепаш јувентус сега ќе играше во јувентус.
Единствен чоек на кој треба да внимаваме е милито (не сакам да ни се случи минатогодишниот амаури). Зато крстете се Киело да станал на десна нога денес, и мелберг да нема забораено да се напие кафе.
Има шанси за титула и мора да се бориме до крај..Милито нема да игра против Јувентус, значи една опасност помалку...
Може линк од зборовите на Паладино, да видам што има траскано тој??
Треба да се искористи напаѓачката формација на Џенова и да се постигне некој гол од контра кој би ни ја гарантирал победата вечер. Вечерашниот натпревар е мерило на нашиот квалитет и мораме да покажеме карактер.Tuttosport
![]()
Gazzeta Dello Sport:
![]()
Фала Богу Балетанот Григера во двете можни формации е на клупа...Повеќе сакам да ја гледам таа формација на Тутоспорт бидејќи во таа формација го нема Балетанот бр2 Тиаго...