Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам дека Поулсен и Маркизио треба да стартуваат последниве 2 месеци Маркизио е нашиот најдобар играч во средниот ред заедно со секогаш одличниот Сисоко, но прашање е дали е доволно подготвен затоа што мислам дека се жалеше на ситна повреда.

Треба да стартува Тиаго заедно со Поулсен.Во секој натпревар очекувам Тиаго да си ја врати онаа стара форма која ја имаше во Лион.Маркизио е уште млад ,а времето на Занети отиде во неповрат.

Треба да стартува Тиаго заедно со Поулсен.Во секој натпревар очекувам Тиаго да си ја врати онаа стара форма која ја имаше во Лион.Маркизио е уште млад ,а времето на Занети отиде во неповрат.
И јас го мислам тоа..Тиаго, на последниот натпревар се виде дека си ја враќа самодовербата и тоа е многу битно..Ќе си ја врати уште повеќе ако добива шанса и ако влегува во игра почесто..Маркизио мислам дека на овој натпревар својата шанса ќе ја чека од клупата..

Но, интересна вест пренесува Тутоспорт..Фелипе Мело го маѓепсал Секо со својата игра...

Давид Трезеге исто така за Тутоспорт изјавува:

"I am ready to play again.
I want to go back to goal and I would like Ribéry to Juve '
„Јас сум подготвен за игра повторно. Јас сакам да се вратам со гол, и го посакувам Рибери во Јувентус...“
Исто така Трезеге вели дека супер играч треба да го замени Павел Недвед во Јувентус..
Најинтересните наслови за денеска

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Gazzetta dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Juventus are closer to Cassano than Diego

[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Corriere dello Sport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Trezeguet: Ribery to Juve. We need a superstar to replace Nedved

[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Tuttosport
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Trezeguet: Juve, sign Ribery. He is the ideal replacement for Nedved

Трезеге си бара уште еден Французин во екипата..Рибери е многу добар играч и би било супер ако го доведат..Но, за тоа влето...
[/FONT]

Felipe Melo би бил одлично засилување, по играта многу ме потсеќа на Андерсон од Мадрид. Цврст стабилен играч. Bring it on! :zver:

Едно време знам беа заинтересирани за Ракитик.Некни кога играше за Хрватска го гледав и доста добар впечаток ми остави. Мислам дека добро би се снашол во Јуве.

Едно време знам беа заинтересирани за Ракитик.Некни кога играше за Хрватска го гледав и доста добар впечаток ми остави. Мислам дека добро би се снашол во Јуве.
Јас мислам дека Силва и Диего треба да бидат приоритет на Јуве, и будно да се следи состојбата на Франк Рибери во Баерн Минхен и ако постои можност за продажба да се упати една добра понуда, а дополнителна добра околност е тоа што Јуве со Баерн се во пријателски линии, така да сметам дека би вродиле со плод преговорите ако Баерн се реши да го продава овој фудбалер...Ракитич е добар фудбалер, но сметам дека сеуште не е на рамништето на Диего, Силва или Рибери ...

Секако дека приоритет се Силва,Диего и Рибери. Но ако управата неможе да го доведе тие играчи би можеле да пробат со bid za Ракитич.:helou:

Секако дека приоритет се Силва,Диего и Рибери. Но ако управата неможе да го доведе тие играчи би можеле да пробат со bid za Ракитич.:helou:

И јас мислам исто како и ти, треба еднаш да се обидат со некој голем и докажан играч ако не успеат тогаш може и Ракитич.

А зошто да не успеат да земат светски докажан играч?Па луѓе ова е Јувентус бре,а не Лацио или Фиорентина.Како Милан и Интер можат да потпишуваат со мега играчи така и Јувентус ќе може.Незнам зошто ама на сите фанови на Јуве(па и јас) по влагањето во Серија А ја немаме довербата во Јувентус како порано.Поминаа веќе две години од таа криза наречена Серија Б,Јувентус се опорави финансиски.Ова лето очекувам мега играчи и секако за наредната сезона никој да не ни е рамен,како што било секогаш.

А зошто да не успеат да земат светски докажан играч?Па луѓе ова е Јувентус бре,а не Лацио или Фиорентина.Како Милан и Интер можат да потпишуваат со мега играчи така и Јувентус ќе може.Незнам зошто ама на сите фанови на Јуве(па и јас) по влагањето во Серија А ја немаме довербата во Јувентус како порано.Поминаа веќе две години од таа криза наречена Серија Б,Јувентус се опорави финансиски.Ова лето очекувам мега играчи и секако за наредната сезона никој да не ни е рамен,како што било секогаш.

Доверба во Јувентус имам, али во управата немам, сеуште не доведоа еден голем играч, Амаури донекаде.

Доверба во Јувентус имам, али во управата немам, сеуште не доведоа еден голем играч, Амаури донекаде.
Јас пак, имам доверба во Раководството на Јувентус..
Сепак, конците во Јуве ги држи Фамилијата Ањели, а Џиљи, Секо, Блан не можат да донесуваат одлука без согласност на Џон Елкан..Еве, Милан, кога паднаа во Сериа Б, му требаше пет години да се врати во борбата за титулата, а ние веќе втората сме конкуренти..

@Демијан, финансискиот удар што го претрпе Јувентус не може да се надокнади со една година, ама верувај дека не остана уште многу..Годинава ќе има приходи и од ЛШ, ќе се зголемат спонзорските договори, и со тоа ќе добијат повеќе пари кои можат да се наменат за трансфери!!Така да како што напомена, очекувам влето да се ангажираат добри играчи пред се..Пример, Сисоко го купивме за смешни 8 милиони, а неговата вредност моментално проценета на пазарот е минимум 20 милиони..Значи не е се до парите..Пример, Интер даде 20 милиони плус Пепе за Кварезма, па тој трансфер беше промашен до даска..Треба да се игра мудро, треба да се согледа најдобрата на најефтината солуција за Јуве..Зошто Јуве изгуби многу финансии со падот во Сериа Б, и не смее да си дозволува екскурзии како Интер со Кварезма, па и Мансини...

Јас искрено сигурен сум 100% дека за рекордно време ќе се врати Јуве онаму кај што заслужува...

cover_molinaro2009_partita_3.jpg

13 February 2009

Molinaro voted Best Player in January by Members

The best player for the month of January is Cristian Molinaro. The members voted on line on the website dedicated to them. The Juventus defender is having a great season will receive the prize before the Juve-Sampdoria match by a delegation of members.

interesen podatok za molinaro izglea samo nie tuka go napagavme covekot:salut:

interesen podatok za molinaro izglea samo nie tuka go napagavme covekot:salut:
Што е факт дека Молинаро игра на повисоко ниво од порано, тоа е факт..Најдобар играч на Јуве во Јануари?!?!?!?

Мислам дека намерно му е дадена наградава, како еден вид стимул зошто беше исвиркуван на трибините, и за да се крени неговата игра на уште повисоко ниво..

Инаку, далеку од тоа дека е најдобар...:)А искрено, би сакал да биди, атер Јувентус...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom