Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
e stevo be konecno se pojavi:helou::helou::helou:
on topik: use odamna se znaese deka nema da kupat nikoj koa onoj budalana secco ne se angazira toa ti e.aj ja se nadevam deka u juni/juli pak semejstvoto agnelli ke dojde na celo na juve pa moze ke bide podobra situacijata.
Семејството Ањели и сега е на чело на Јувентус, само не е директно вмешано, туку преку Коболи Џиљи... Главниот збор го носи Џон Елкан (внук на Џањи Ањели) така да, тоа нема ништо да промени.. Јувентус има разработено долгорочна стратегија врз која се гради иднината на клубот, и која не е краткорочна, туку е на долгорочен план..Јувентус никогаш не купувал скапи играчи..Џањи Ањели го назначи неговиот внук како наследник на Јувентус, а знаеме дека тој го сакаше Јувентус со сето свое срце, и тој е најзаслужен за успесите на Јувентус, така да веројатно својот омилен клуб не би го оставил на некои што не знаат да го водат клубот,сигурно би го оставил на некој што му е сигурен, а тој го избра својот внук Џон Елкан! Така да верувам во Управата на Јуве, и во неговите сопственици Фамилијата Ањели, кои се Сопственици на Јувентус доолги години!

Periodov mi e mnogu slicen kako toj pred da igra Juve so Real. Vreme e povtorno za edna eksplozija od Juve i dolga pobednicka serija pocnuvajki od natprevarot so Napoli vo sreda. Samo serija na dobri rezultati moze da ne vrati vo trkata po site trofei, sto licno i go ocekuvam od Juve.

Го делам истото мислење со тебе. Пред дуелите со Реал имавме доста киксови ама се почна после во нагорна линија и незнаевме за пораз.
Челзи и не игра во таа форма која ја имаше порано и можеме да очекуваме јас мислам пролаз понатаму. It's Showtime ;)

утре играме со Наполи,незгоден период за нас ,башка Киелини и Занети се у аут,појма неам дали ќе ја даваат на раи уно али се надевам дека ќе тепаме,нова утакмица нова надеж,не треба да се губи надежта

Na makata se poznavaat junacite-veli edna pogovorka. Se nadevam deka i za Juve ke vazi istovo i deka ke najdat sili da se izvadat od krizata i da bidat onie starite. Napoli e dobra moznost za dokazuvanje deka poslednive rezultati bile samo minliv los period koj sto im se slucuva i na najdobrite. Najverojatno ke ima prenos na Rai Uno, no i ako nema tuka e netot.

Na makata se poznavaat junacite-veli edna pogovorka. Se nadevam deka i za Juve ke vazi istovo i deka ke najdat sili da se izvadat od krizata i da bidat onie starite. Napoli e dobra moznost za dokazuvanje deka poslednive rezultati bile samo minliv los period koj sto im se slucuva i na najdobrite. Najverojatno ke ima prenos na Rai Uno, no i ako nema tuka e netot.

100 % ima prenos.so znaci ke si gleame na raat i ke navivame.nema da treba da go slusam stevo kostovski kako sekoi pet minuti vika:"cehot pavel nedved" i "najskapiot golman na svetot gigi buffon":pos2::pos2::pos2::pos2:

13:30 TELEGIORNALE
14:00 Tg1 Economia
14:10 Festa Italiana
16:15 La vita in diretta
16:50 Tg Parlamento
17:00 Tg1
17:10 Che tempo fa
18:50 L'eredità
20:00 TELEGIORNALE
20:30 RaiSport
- Torino Tim Cup Quarti di Finale Juventus Napoli

Со наполи ке треба да играме две утакмици (гости и дома) или само еден натпревар?

super NEWS... Camoranesi se vraka protiv Napoli utre, dodeka Buffon i Marchisio ke pauziraat.
I mene me interesira od kaj ovaa vest? Ako e tocna, konecno malce dobri vesti vo vrska so Camo. Redno vreme bese da se vrati. 100 godini go nema, ko ne daj boze noga da mu amputirale. Mnogu mu se odolgovleci vrakanjeto posle povredata.

Call Ups

4 Mellberg
8 Amauri
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Nedved
12 Chimenti
13 Manninger
16 Camoranesi
rockon.gif

17 Trezeguet
18 Poulsen
20 Giovinco
21 Grygera
22 Sissoko
28 Molinaro
29 De Ceglie
30 Tiago
32 Marchionni
33 Legrottaglie
41 Ariaudo
:vozbud::vozbud::vozbud:

------------------------Maнингер-----------------------
----Григера----Мелберг--------Легротаље----Де Чеље--
--Каморанези----Поулсен--------Тиаго--------Џовинко--
-------------Трезеге-------Јакинта/Алекс-------------

Со оваа формација... ги газиме Наполи! Само не знам колку се Тиаго, Каморанези и Трезеге спремни за игра уште од првата минута... (Тиаго имал мал грип, не бил најспремен за прв тим, Трезеге не знам дали му е дозволено да игра уште од првата минута, Каморанези штотуку се опорави, не верувам да го исфорсира одма Раниери).

Баш би сакал да видам како фунцкионираат Тиаго и Поулсен заедно, досега ги немаме видено...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom