Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу е битно да тепаме со Фиорентина. Ако тепаме конечно ке дојдеме таму каде што ни е местото. #1. Тоа ке биде од огромно значење бидејќи ке се створи притисок врз интер.
За да бидеме први после ова коло, треба да ја совладаме Фиорентина а Интер да изгуби од Сампдорија.. Но како и да е, за две кола скинавме 3 бода предност (можеше да биде и 6) и тоа е солиден успех, само да не застануваат тука..Трезеге веројатно се враќа против Каљари...

kako so cepkam po net i gleam deka ke se iznagledam juve ovie 2 meseci zaso pretezno igraat od 20:30:vozbud::vozbud::vozbud:

a toa golmanceto od sampdoria se zbori za Vincenzo Fiorillo taka????????

За да бидеме први после ова коло, треба да ја совладаме Фиорентина а Интер да изгуби од Сампдорија.. Но како и да е, за две кола скинавме 3 бода предност (можеше да биде и 6) и тоа е солиден успех, само да не застануваат тука..Трезеге веројатно се враќа против Каљари...

Леле едвај чекам да се врати Трезегол, еден од најголемите играчи во историјата на нашиот клуб, големо засилување ке биде во преостанатиот дел од сезоната.

Јуве игра во сабота вечер. А интер во Недела вечер. Така да ако победиме сигурно ке бидеме први еден ден. А со тоа притисокот ке биде на страна на интер.

Jas isrekno cekam Poulsen da si zagarantira prv sostav oti so Sisoko i Poulsen sredinata ni e bomba, i od stranta Camoranessi i levo Nedved ubisstveni ke sme, noo ke vidime koj kako ke pokaze pa da vidime koj ke si go zasluzi 1viot tim vo Juve.

Еве ме и мене по мало отсутво... Според мене во средина ако играме со двајца дестркутивци, нема потреба уште еден играч да е подобар во дефанзивни задачи, а со тоа значи дека се отвора место за Џовинко на местото на Недвед... Повеќе пати повторив дека кога Јуве игра брза игра, сите екипи ги решаваме уште прво полувреме, а кога се игра споро и се чека една шанса на натпреварот или го губиме или нерешено...

Џовинко--- Сисоко--- Полсен(Маркисо)---Каморанези(Маркиони)

Со ваков среден ред, мислам дека најмногу ке профитираме... Со Фиорентина очекувам победа и враќање на борчот од лани.. Со 3 бода ке се залепиме од Интер и ке му дишиме уште повеќе во врат, а со тоа ке вршиме и притисок врз нив и ке се надеваме дека ке кикснат повторно со Сампдориа!!
Толку од мене.. FORZA JUVE!!

Buffon
Grygera Legro Chiellini Molinaro
Camoranesi Sissoko Marchisio
DEL PIERO
Amauri Trezeguet

Јас читав пола тим имале грип-Буфон,Манингер,Кименти...ќе бранел некој 18 годишен Ноки :toe:...после Григера,Мелберг и Поулсен ама еве вие ако викате овој состав :toe:...

Јас читав пола тим имале грип-Буфон,Манингер,Кименти...ќе бранел некој 18 годишен Ноки :toe:...после Григера,Мелберг и Поулсен ама еве вие ако викате овој состав :toe:...

imase grip.ama pred tebe nekoj imase postirano deka site se vrakaat osven ovie kaznetive dvajca i trezege so e povreden.golmanite ni s evrakaat i site ostanati taka da moze da zemame 3 boda.:vozbud::vozbud::vozbud:

Buffon
Grygera Legro Chiellini Molinaro
Camoranesi Sissoko Marchisio
DEL PIERO
Amauri Trezeguet
Trezeguet ne se vraka sega, so Fiorentina..Za duelot so Cagliari spored prvicnite spekulacii bi bil fit, ama i toa ne e sigurno..Da se nadevame deka ke go vidime shto e mozno pobrzo..A na ovoj mec, Buffon e 99% megu stativite..

Многу тесен календар е пред нас. Сабота 24.1 дома Фиорентина, среда 28.1 гости Удинезе, сабота 31.1 дома Каљари, среда 4.2 дома Наполи (за купот), недела 8.2 гости со Катанија. Не знам како ќе се помини ова но олеснителна околност е тоа што се враќаат играчите па Раниери ќе можи да комбинира.

Многу тесен календар е пред нас. Сабота 24.1 дома Фиорентина, среда 28.1 гости Удинезе, сабота 31.1 дома Каљари, среда 4.2 дома Наполи (за купот), недела 8.2 гости со Катанија. Не знам како ќе се помини ова но олеснителна околност е тоа што се враќаат играчите па Раниери ќе можи да комбинира.
Се вратија скоро сите повредени играчи..Салихамиџич и Зебина се сеуште аут уште еден месец, Трезеге веројатно против Каљари се враќа, Каморанези веројатно ќе биде достапен за дуелот со Удинезе..Така да мислам дека нема да има проблем ако се игра мотивирано..Дуелот со Фиорентина нема да биде ниту малку лесен, ама тој дуел мора да го добиеме за да останеме во чекор со првото место, и да чекаме на кикс на Интер..
Тутоспорт шпекулира дека деновиве ќе има средба меѓу таткото на Диего (кој му е и менаџер), и Секо дури по 4ти пат, но се шпекулира дека и Манчестер Сити ќе се приклучи во трката..Среќна околност, е што таткото на Диего изјавил дека не е се во парите, и дека Диего сака да игра во престижен клуб и дека сака клуб кој цели на највисоко во моментов..Да се надеваме дека овие шпекулации се точни и дека ќе го ангажираме Диего..

Ова е заебано. Ама добро ке биде тоа што ни се враќаат повредените и ке бидеме комплетни. Така да ке можеме да ги менуваме играчите и да ги одмараме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom