Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам дека треба да го поштеди и Сисоко, зошто е од непроценливо значење овој играч за нас, и би било супер ако би бил фит за дуелот со Лацио!!Мислам дека треба на местото на Сисоко да го стави Маркизо...

младите почнуваат да везат,Џовинко имаше добра акција,излета еден али биеше у голот после Де Чеље одлично нафрлено и 1-000000000 Маркиони лилааааа :pos2: со Буфон многу сме јаки

За сите фанови на Јуве, тука , знаете дека се бришат сите оние неконструктивни мислења при постигнувањето на головите. Изгледајте го првото полувреме и после пренесете дел од сликата преку пост, а ако толку сакате да се оставате при постигнувањето на головите, тогаш слободно во Социјалната Група .

После пак по една утакмица се игра или ќе има дома-гости?

Лелееее.. Маестрално прво полувреме.. Феноменално.. Подобри во се.. И шанси, водсво, посед на топка.. Едноставно сите играат на највисоко ниво.. Одбраната без прекорна.. Немаше ниту една грешка.. Средниот ред, распалува.. Одлична позициона игра.. Секој си ја врши должноста без прекорно.. Младиве играчи одлични.. Играат како врвни мајстори на фудбалската топка.. Се на се одлилчно прво полувреме.. Во второто се надевам на иста игра, со исто тепмпо, и се разбира упте1-2 голчиња во мрежата на Катаниа!! FORZA JUVE!!

После пак по една утакмица се игра или ќе има дома-гости?
до финале е со реванши, а за финалето не сум сигурен

сега за сега цел тим игра многу добро, ама посебно задоволен сум од играта на занети и џовинко

до финале е со реванши, а за финалето не сум сигурен
Не сум сигурен дека до Финале се игра со реванши.. Ако беше така, вчера Интер немаше да игра на продолжение со Џенова!!:toe:

Не сум сигурен дека до Финале се игра со реванши.. Ако беше така, вчера Интер немаше да игра на продолжение со Џенова!!:toe:
сега проверив и реванш се игра само во полуфинале, а мислам дека порано имаше реванши од 1/8 финале ама нема врска

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom