Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нормално дека ке си остани, го сакаат навивачите, потребен е во некои моменти.
А Зенит? :nesvest::nesvest: НЕМА ШАНСИ, преголема шпекулација оваа, ајде нека сонуваат и да гледат УЕФА таму да наместат уште некоја !! (=
Абе ако го дадат таму сигурно ќе биди за замена за некој друг играч, не ми се верва дека така за пари ќе го дадат. Али како и да е не сакам во никој случај да замини, и Аршавин да ни го даваат за Јакинта за замена јас не би прифатил од проста причина што Јакинта многу го сака Јувентус, дури повеке и од мене.:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

Абе ако го дадат таму сигурно ќе биди за замена за некој друг играч, не ми се верва дека така за пари ќе го дадат. Али како и да е не сакам во никој случај да замини, и Аршавин да ни го даваат за Јакинта за замена јас не би прифатил од проста причина што Јакинта многу го сака Јувентус, дури повеке и од мене.:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg
Аршавин против Јуве, не покажа ама БАШ НИШТО..Вториот меч беше заменет, бидејќи се губеше на теренот.. Модрич е добар играч, почнува да мели во Тотенхем, ама не сакам да го даваат Јакинта токму поради тоа што публиката го сака, а и неговата љубов кон Јуве се гледа дека е голема..

Аршавин против Јуве, не покажа ама БАШ НИШТО..Вториот меч беше заменет, бидејќи се губеше на теренот.. Модрич е добар играч, почнува да мели во Тотенхем, ама не сакам да го даваат Јакинта токму поради тоа што публиката го сака, а и неговата љубов кон Јуве се гледа дека е голема..

Па како што имаат кажано големи тренери,дека Аршавин неможе да игра константно многу натпревари,со Русија блесна на првенството и толку.Во Зенит ништо не покажа,добар играч е ама за во Фиорентина не во некој поголем тим.

За Јакинта.Вака сега:Неможе да се споредува Јакинта со Модрич.Јакинта е многу добар играч.Видете кога игра тој на скоро секоја утакмица дава гол.Јакинта може и да игра во првиот тим на Јуве,го има капацитетот ама ете, тука е Амаури и мора да седи на клупа.Љубовта према Јуве е голема од негова страна и чим тој несака да си оди тоа е одлично.Не ни треба играч од типот на Модрич.Некако ми се слични со Себастијан.

Во зимскиов преоден рок на Јуве и не му се потребни некој засилувања освен играчи на бековските позиции,место Григера и Молинаро.Првиов е добар ама за резерва,а вториов и да не праиме муабет.Молинаро иако го сакам пошто е играч на Јуве не го бива-сурова реалност.Ете пример зимава да ги земеме Гросо и Закардо би било супер!

Да и јас мислам дека Кварезма е подобар трансфер.Иако сум фан на Јуве ама што е право право е.Исто така и Мансини е многу добар трансфер како и Шевченко заедно со Сендерос!!!:pos:
Ах бе бациња,па вие за тој трансфер дадовте 20+ милиони а ние за Сендерос и Шева 0,00
Сваќаш?

Еве споредувајте го со Рони

А ако е најдобар на светот споредувајте го со Кака,Рони,Роналдо,Меси....:toe:

Ах бе бациња,па вие за тој трансфер дадовте 20+ милиони а ние за Сендерос и Шева 0,00
Сваќаш?

bace.pred dve nedeli te pozdravi amauri:helou::helou::helou:a roni ne pokaza niso so juve cim e tolku dobar.btw vidi ja tabelata pa da praime muabet.arrivederci

bace.pred dve nedeli te pozdravi amauri:helou::helou::helou:a roni ne pokaza niso so juve cim e tolku dobar.btw vidi ja tabelata pa da praime muabet.arrivederci
Леле како ме замолче:pos2::pos2:

Ех кога ќе ве стигниме,10 бода ни бегате:blabla::blabla:

БТВ у дербито ќе беше мноху поразлично да не го свирнеа пеналот ама сепак беше заслужена победата:helou:

Во зимскиов преоден рок на Јуве и не му се потребни некој засилувања освен играчи на бековските позиции,место Григера и Молинаро.Првиов е добар ама за резерва,а вториов и да не праиме муабет.Молинаро иако го сакам пошто е играч на Јуве не го бива-сурова реалност.Ете пример зимава да ги земеме Гросо и Закардо би било супер!
Добри бекови се и Гросо и Закардо..На листава би го додал и Капдевилја од Вилјареал..Неколку пати го имам гледано и според мене е перфектно бекче..
На Кака му симнувам капа..Едноставно е во топ 5 најдобри фудбалери...

Еве да го споредам Амаури со Роналдињо..

Амаури има 13 гола, ниту еден пенал
Роналдињо има 8 гола и тоа 2 од пенал..

На дуелот меѓу Јуве - Милан, Роналдињо беше сопрен.. Амаури не беше.. Или до него, или до сопирачите е :toe:

БТВ у дербито ќе беше мноху поразлично да не го свирнеа пеналот ама сепак беше заслужена победата:helou:
Ќе беше поинаку и ако не го свирнеа пеналот досуден врз Кака надвор од 16тик,испадите на ракометарот Каладзе, каде не беше санкционирано играњето со рака на Каладзе во противничкиот шеснаесеттик, и тоа не еднаш, туку 2-3 пати..

Сваќаш?

сендерос е столб на одбраната на милан, а шевченко најдобар стрелец во серија а. Може затоа сте дале 0,00 парични единци за нив.

А за Амаури што да се каже, постигна најмалку 3 победнички гола( 9 бодови)

Да видиш да не веруваш највеке минути оваа година изиграно има верувале или не Молинаро:pos2:тука
The player who spent most time on the field, however is Cristian Molinaro: the fullback played for 3,694 minutes, more then anyone else, and his performances have improved with every match.:nesvest:

Да видиш да не веруваш највеке минути оваа година изиграно има верувале или не Молинаро:pos2:тука
The player who spent most time on the field, however is Cristian Molinaro: the fullback played for 3,694 minutes, more then anyone else, and his performances have improved with every match.:nesvest:

Текстов веројатно Молинаро го подметнал на творецот на оваа вест..Се докажал Молинаро во Јуве...:pos2::pos2::pos2:

Добри бекови се и Гросо и Закардо..На листава би го додал и Капдевилја од Вилјареал..Неколку пати го имам гледано и според мене е перфектно бекче..

На Кака му симнувам капа..Едноставно е во топ 5 најдобри фудбалери...

Еве да го споредам Амаури со Роналдињо..

Амаури има 13 гола, ниту еден пенал
Роналдињо има 8 гола и тоа 2 од пенал..

На дуелот меѓу Јуве - Милан, Роналдињо беше сопрен.. Амаури не беше.. Или до него, или до сопирачите е :toe:

Ќе беше поинаку и ако не го свирнеа пеналот досуден врз Кака надвор од 16тик,испадите на ракометарот Каладзе, каде не беше санкционирано играњето со рака на Каладзе во противничкиот шеснаесеттик, и тоа не еднаш, туку 2-3 пати..
Абе дај не претерувајте со Амаури,он стана играч на 28 години алоо,додека Рони зимаше златни топки и триста чуда,Амаури се шеташе по нисколигашите:jaj::jaj:

А и знаеме дека не играат на иста позиција со Рони

Рони додека ги мота противничките играчи,нафрлува од невозможни позиции,дава евроголови од слободни удари и асистира како луд,Амаури си го држе у напад и чека топка:toe:

Не го сваќајте ова како провокација ама тоа е моето мислење:smir:

[/quote] сендерос е столб на одбраната на милан, а шевченко најдобар стрелец во серија а. Може затоа сте дале 0,00 парични единци за нив.

А за Амаури што да се каже, постигна најмалку 3 победнички гола( 9 бодови)[/quote]
Шо сакаше со ова да кажеш?:nesvest::nesvest:

Мислам дека и Рони има постигнато 2-3 гола за 2-3 победи

Реков јас, Молинаро е миленик на Раниери. Нема тука што, не можеме ние ништо против тоа...

Абе дај не претерувајте со Амаури,он стана играч на 28 години алоо,додека Рони зимаше златни топки и триста чуда,Амаури се шеташе по нисколигашите:jaj::jaj:
Феномену, Рони блесна една година во Барселона, лани беше изгубен во свемирот, а годинава фудбалските терени ги смета како модна писта, губат од Палермо, тој прај финти, и се смее, одпоздравува наместо да трча да го подобри резултатот.. Зборувам за МОМЕНТАЛНА ФОРМА, НА РОНАЛДИЊО, не за пред три години.
И порано Пеле правеше р`шум а денеска не може да истрча 4 километри..

Рони додека ги мота противничките играчи,нафрлува од невозможни позиции,дава евроголови од слободни удари и асистира како луд,Амаури си го држе у напад и чека топка:toe:
Исто како што го смота Момо Сисоко на дуелот со Јуве? Или како што се кезеше како да водат 5-0 а губеа од Палермо? Има квалитети, ама повеќе сака да позира него да игра фудбал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom