Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А нели Интер местачи се, е јебига, сега и ти и Јувентит да си ќутите зашто еве ви уште една прекрасна прилика да се уверите колку се добри судиите сезонава .

п.с. Ке се согласите со мене, многу грешат во одбраната али Манингер одлична опција за втор голман . :smir:
Не е исто кога со тој нерегуларен гол еден тим доаѓа до победа. Не е исто синоќешната утакмица и оваа, Јуве има убедлива предност а Интер со таков гол дојде до победа.

Не се распарајте...факт е дека судиите паѓаат на притисоците од целокупната италијанска јавност. Не се компетентни да водат мечеви од Серија А, бидејки дел од нив до пред 2години судеа во ниските лига, па експресно по калчополи беа донесени во Серија А. Значи тука се мисли и на судиите кој седат покрај аутот.
Сите тимови во лигата имаат профитирано од судиите, и сите имаат патено од судиите.

Се додека не се донесат странски судии, од таа страна секогаш ке има катастрофални грешки.

првиот гол беше офсајд да. Ама предтоа на маркиони му дадоа убава топка за гол беше 2 метра пред одбраната и излезе очи во очи со голманот но помошник дигна офсајд.Така да мислам дека имаше компензација.:smir: 2 гол Одличен Скок на Легро и 0-2.
За играта можам да кажам оти сум задоволен маркиони и де чеље по бочните позиции се одлични,амаури вистински звер неможат топка без фаул да му земат.
Мелберг игра десен бек на местото на григера и одлично се снаога.
2 полувреме го чекам Џовинко :)

Очекувам второто полувреме да го видам Џовинко на терен...

Не е исто кога со тој нерегуларен гол еден тим доаѓа до победа. Не е исто синоќешната утакмица и оваа, Јуве има убедлива предност а Интер со таков гол дојде до победа.
Другар ај да не ја уптопастуваме темава, Интер пред таа ситуација беше оштетен од ситуација еден на еден, кога Креспо излезе сам пред голманот а беше досуден нерегуларен офсајд .
Јас во ниедна ситауција не реков дека Јуве или Милан местат, судиите се катастрофални, а и факт е дека првиот гол ги скрши Аталанта кои еве се враќаат во игра .
Уживајте во мечов, нема потреба од вакви дискусии .
Се додека не се донесат странски судии, од таа страна секогаш ке има катастрофални грешки.
Така направија еднаш во Франција, кога во првенството го викнаа Колина да суди на меч во кои играа Лион и Марсеј мислам .

Другар ај да не ја уптопастуваме темава, Интер пред таа ситуација беше оштетен од ситуација еден на еден, кога Креспо излезе сам пред голманот а беше досуден нерегуларен офсајд .
Јас во ниедна ситауција не реков дека Јуве или Милан местат, судиите се катастрофални, а и факт е дека првиот гол ги скрши Аталанта кои еве се враќаат во игра .
Уживајте во мечов, нема потреба од вакви дискусии .

Извини Syn, ама има потреба од вакви дискусии. На секоја спорна ситуација упаѓаат во фан-клуб Интер и читаме секакви глупости од типот: имало местење, 15 гола од офсајд сме постигнале и незнам јас што... а кога ќе даде Јуве гол од офсајд пак ќе се најде нешто како имало разлика, голот не бил одлучувачки, компензација бил...

Па и оној на Интер беше компензација, Креспо требаше да го даде пред 15 минути. И што сега? Гол од офсајд си е гол од офсајд. Јувентус и Милан собраа многу повеќе бодови годинава од судиски грешки, ама ние не викаме дека било намерно или наместено. А кога Интер ќе добие од судиска грешка тогаш треба да слушаме секакви глупости.

Грешки се случуваат и тоа треба да го сватат децава кои беа мали кога се местеа цели првенства па не знаат како изгледа тоа. Во Италија судењето не е ништо полошо од Шпанија. Вчера на мечот Реал - Валенсија последен човек во одбрана му отиде на глуждот на Робен. наместо црвен доби жолт. Никој на фан-клуб Реал не се ни замараше со тоа. Кога ги прашав викаат: судиите во Шпанија се катастрофа, навикнати сме, не им обраќаме многу внимание. Очигледно има што да научиме од фановите на Примера кои се замараат само со фудбал и не се недоквакани дечишта кои во секоја судиска грешка бараат афери и мафии.

Еве нецел ден откако неколку фанови на Јуве лепеа слики од офсајдот на Маикон и пцуеја се живо, Јуве доби поклон гол од офсајд. Се случуваат грешки. Памет за другпат.

А голот на Киелини?

На Амаури не можат да му ја земат. И седнат ги дрибла! Фали уште на јазик да почне да трча...

А голот на Киелини?
Беше чист офсајд, гледаше на ОБН или на стрим, 10 пати го повторија тој момент а и на Скај Италија со типичните нивни анализи . Нема врска, убаво рече iosono, бар за оние што постираа безвезе на темата на Интер, судиите грешат, некогаш во ваша полза некогаш не, соочете се, како што рече и Диме, по Калчополи се донесоа нови млади и неискусни судии кои релано треба да судат во Примавера лигата или во Серија Ц .

п.с. Како што гледаш, никој не ви лепи етикета местачи .

Уште се чудам зошто се зборуваше дека ова ќе биде тежок натпревар. Мене скоро цело време ми изгледа како сами да играме. Како и да е, честито победа и нека одморат сега малку играчиве... навистина заслужено! Еоеоеоеоеоеоеоеоеое:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom