Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каква вечер поразени на најдобар можен начин едноставно ПРЕКРАСНО продолжуваме со вакво темпо нека викаат пак serie b и разни глупости се виде кој е кој со колку повредени играчи само го јадеа вечер за паметење е оваа толку од мене отидов да славам:vozbud::vozbud::vozbud:

еваааа... фантастично фантастично. Сакав 5 ама немавме срека.Стативата да флезеше уште подобро ке беше ака и вака е добро. Амаури Мен оф д меч. Де Чеље феноменална замена за недвед. БРАВО БРАВО:

ГАЗЕЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ФОРЦА ЈУВЕ!!! Се виде кој е кој... :pipi:

Сега не сум у состојба повеќе да пишам, попосле ќе искоментирам подетално, идам да славам сеа... :vozbud::vozbud::vozbud:

честито победа бјанконери:smir:

ајде стигајте го Интер неможе он да е шампион:icon_lol:
колку тажно ........ :) :)

честито момци , им покажавте кај им е местото

Ептен тажно... За миланезиве надежта умре уште од сега :kesa:.

Честито победа, заслужена бјанконери :smir:.

Ептен тажно... За миланезиве надежта умре уште од сега :kesa:.

Честито победа, заслужена бјанконери :smir:.

Остај тоа, победата им ја честита уште пред да заврши утакмицата :kesa:

Sry на оф топик :smir:

Победени, растурени, понижени, само така напред, покажавме дека можиме да играме и со многу од резервисти.
Кој вика дека маркиони е лош, можеби не е екстра играч но е сосема солидна замена за каморанези, манингер одамна докажа дека е закон голман, за мелберг криво ми е шо мислев дека е лош, напротив супер замена (плус за тие пари ехее).
Една работа шо ме загрижва е повредата на недвед. Пред да излези не гледав некои 5 минути. Да не имаше некој тежок старт врз него ?

п.с. До сите навивачи на милан, фала за честитките, добро е шо го прифаќате поразот и не се вадите со досадни фрази „.. ами не играше ...“

Браво Браво....Секоја Чест.Да ви се множат победите.:helou:

Као демек Замброта да е крив.Хех

П.С. Честитки за победата

П.П.С. Со кого играте наредно коло?
Со Аталанта на гости.

Инаку респект, а што промаши Јакинта на крајот лееелее златна шанса, а и Џовинко фалеше еј :))

Кико кај си?
И сега ако го кривиш Молинаро кој изигра фантастично ке те убијам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom