Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не знам дали Зенит-Реал се игра у 18 часот ако се игра тогаш и ако Зенит тепа тогаш може да ги стави помладите,пошто Раниери изјави дека сака да тепа на секоја утакмица и ќе игра со прв тим ако треба да ги тепа Бате,ретко прави ротации

се збунив,Реал игра дома,значи од 20 и 45 играат али и да играа гости исто ќе беше пошо е последно коло,сеа ми текна

Бај Бај Швајни... Го продолжи договорот со Баерн за уште 3 години. Браво Секо:tapp: http://www.tuttosport.com/calcio/se...eiger+ha+rinnovato+con+il+Bayern+fino+al+2012
:( Пропадна трансферот на мојот омилен играч:(..Иако не е официјализирана оваа вест, не верувам дека Тутоспорт ќе се дрзне да лаже за ваква работа...

Не го окривувам Секо, бидејќи Баерн е во пол позиција кога се работи за Швајни, а Јувентус пред зимскиот преоден рок не смееше да преговара со Швајнштајгер... Така да постојат и други опции,иако лично сметав дека Швајнштајгер е најпогоден гледам нешто последниве денови се врти името на Хоакин од Валенсија..

:( Пропадна трансферот на мојот омилен играч:(..Иако не е официјализирана оваа вест, не верувам дека Тутоспорт ќе се дрзне да лаже за ваква работа...

Не го окривувам Секо, бидејќи Баерн е во пол позиција кога се работи за Швајни, а Јувентус пред зимскиот преоден рок не смееше да преговара со Швајнштајгер... Така да постојат и други опции,иако лично сметав дека Швајнштајгер е најпогоден гледам нешто последниве денови се врти името на Хоакин од Валенсија..
Хоакин навистина не ми се допаѓа. Гледам Малуда е на радарот на Старата Дама. Него би го сакал повеќе од Хоакинчето. Додека се е официјално веќе за Швајни. http://www.corrieredellosport.it/No...yern,+Schweinsteiger+ha+firmato+fino+al+2012»

Хоакин навистина не ми се допаѓа. Гледам Малуда е на радарот на Старата Дама. Него би го сакал повеќе од Хоакинчето. Додека се е официјално веќе за Швајни. http://www.corrieredellosport.it/No...yern,+Schweinsteiger+ha+firmato+fino+al+2012»

И Хоакин и Малуда според мене се солидни играчи, и би биле од корист...
Јувентинит, официјална ќе биде веста кога ќе ја видиме на официјалната на Баерн. Мада што Тутоспорт и Кориере не би се дрзнале да пренесат лажна информација, ама сеуште продолжувањето на договорот не е официјализиран!!!

Kiko brat seti se sto ti rekov za svajni, i za toa deka baern ke go pusti bez osteta.
Абе јас се сеќавам..Само што сега е финтата што нема воопшто да го пушти...:)...Бидејќи се обврза на договор....:toe:

sea uste ranieri :tapp: da se slozi za diego ako i toj ne se predomisli dodeka na seko i kompanijata ne im tekne deka e vreme da se pritisne da se realizira transferot, ako propadne i toj neka si gi pakuvaat kuferite od juve

kraj kareva pa i neka is go zeme seko apiah i ke zavrsi rab

Официјалните состави на Јувентус и Бате. Ѕанети, Џовинко, Де Чеље во првите 11.

FORMAZIONI
- Le formazioni ufficiali di Juventus-Bate Borisov:
JUVENTUS (4-4-2): Manninger, Grygera, Legrottaglie, Mellberg, Molinaro, Marchionni, Zanetti, De Ceglie, Nedved, Giovinco, Amauri. (Chimenti, Chiellini, Marchisio, Esposito, Castiglia, Ariaudo, Del Piero). All.: Ranieri.

BATE BORISOV (4-4-2): Veremko, Khagush, Sosnovski, Kazantzev, Yurevich, Stasevich, Likhtarovich, Kryvets, Sivakov, Blyzniuk, Radzionov. (Hutar, Pecha, Sakharov, Valadzko, Nekaychik, Sivakov, Skavysh). All.: Hancharenkha.
Arbitro: Kapitanis (Grecia).

ништо ако Швајни потпишал мора со сите сили да се свртиме кон Диего

ништо ако Швајни потпишал мора со сите сили да се свртиме кон Диего

И со сите сили да ја смениме тактиката...

Што сеа нема стрим?? Јас гледам на еден ама многу грбав, како да не гледам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom