Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бате се покажа жилав противник хах. како и да е одиме понатаму и тоа како 1 у групата. Џовинко утна пенал ама и тоа се случува не го обвинувам има уште пред него треба да се учи и на вакви случаи. Следна утакмица со Милан. Денеска за срека мислам дека нема нови повреди и во Недела одиме на атак на 3 Бода

Добро бе што пликате сега по Џовикно?? Веќе преку кур ми е од плукање по играчите и тренерот.. Вие ни малку не мислите дека во Недела играме со Милан.. Тежок натпревар, во кој треба да се даде својот максимум... Денес и со бод, одиме понатаму и тоа како први на табелата... Што се сељачите да пцуете и плукате по фудбалерите.. Пуууу е бави фановите... За победа фанови до СРЖ, за пораз АНТИЈУВЕ фанови!!

Челси, Спортинг, Атлетико Мадрид, Вилареал, Лион и Арсенал.. Едниве од нив ке ни падне у осмина финале..

Навистина ме разочара. Сосема Џовинко со промашениот пенал. Леле како може така лошо да се шутира пенал. Но како и да е први сме во група и немам друго лутење. Ѕанети беше супер. Алал да му е на дечково. Како знае да креира игра. Иако 4-5 месеци беше надвор од зелените терени, сепак имаше главна улога во средината на теренот. Џовинко беше добар, се трудеше да и помогне на Јувентус но пеналот му ја урна желбата. Но ке им простиме на него зошто од негова алка, ги добивме 3те бодови од Виа дел Маре. Сега на ред це Милан, и очекувам Каморанези да се опорави што побрзо и да биде фит за дерби натпреварот.

Манингер Григера Мелберг Легротаље Киелини Молинаро Каморанези Сисоко Ѕанети Недвед Амаури Дел Пиеро.
Ова би било најдобрата формација. Но мене не ме прашува никој, туку Раниери знае како ке и се спротивставува на противнкикот. Ако влегуваме со Каморанези и Ѕанети, тогаш оптимизмот нема да ни бега. Форца Јуве. Форца Рагаци

ја сакам или Лион или Спортинг,Атлетико М. и Виљареал се многу опасни али и нив може да ги тепаме

Виљареал е опасен поготово на домашен терен.Атлетико незгодна екипа.Челзи и Арсенал никако .. Лион може прва у гости :pos2: така да Спортинг Најизгледна опција за влез понатаму. :)

Јас го посакувам Атлетико Мадрид ... добро ни оди со Шпанците
Само Челзи и Арсенал да се избегнат , но ако се паднаат што е тоа е ... ќе ги предизвикаме
Иначе јас мислам дека утре е ждребката , знае ли некој повеќе ?

Немам ништо против ни со Арсенал.Каде сака да иде Венгер со децата ја стварно поима немам. Ама имам некое чуство дека ќе падне Лион или Атлетико!

Јас го посакувам Атлетико Мадрид ... добро ни оди со Шпанците
Само Челзи и Арсенал да се избегнат , но ако се паднаат што е тоа е ... ќе ги предизвикаме
Иначе јас мислам дека утре е ждребката , знае ли некој повеќе ?
Ждребката е на 19 овој месец иначе за натпреварот нишро посебно и очекувано дека лежерно ке играат ни требаше бодче си го добивме а за Џиовинко за пеналот се случува изглеа изоставил Дел Пиеро од слободните да го научи на тоа:pos2:сеа следува Милан натпревар во кој мора да влеземе максимално сконцентрирани и да ги земеме 3 бода:vozbud::vozbud::vozbud:

Ждребката е на 19 овој месец иначе за натпреварот нишро посебно и очекувано дека лежерно ке играат ни требаше бодче си го добивме а за Џиовинко за пеналот се случува изглеа изоставил Дел Пиеро од слободните да го научи на тоа:pos2:сеа следува Милан натпревар во кој мора да влеземе максимално сконцентрирани и да ги земеме 3 бода:vozbud::vozbud::vozbud:

А зошто јас мислам дека утре е ждребката ... незнам ќе видиме:raz:

Ne ne drugata nedela e zdrebkata zatoa sto treba da zavrsat i natprevarite od kupot na uefa. A za natprevarot nemam sto da kazam ne sum iznenaden od rezultatot ocekuvav kiks, no kako i dae prvi sme vo grupata, sledna stanica natprevarot so Milan:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom