Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стабилна игра.Киелини е ѕверетина, и добро игра.. Јакинта имаше две стативи... Се надевам дека ќе славиме на крај.. Посед на топка немаме, ама имавме повеќе шанси од Зенит..Ајде да победиме, и да си го осигураме првото место во групата, па со Бате да ги ставиме младинците да си поиграат...:toe:
Така е.
Сакам победа и мислам дека ке ја добиеме, мислам дека треба Амаури да влезе место Јакинта бидејки нека стои Дел Пиеро за некој прекин од кој може да се реши натпреварот затоа.
Келини стравно јако игра, Сисоко нешто зајбава ама нека е ке се поодобри второ полувреме ето само Маркизо го нема, треба тој да излезе мислам Џовинко или Тиаго ак не е повреден да го внесат.

Рамиери чека 85 мин за да го ставо Џовинко ... све да му еба* неписмено ...идиот

Аман веќе со овој кукавички менталитет на Раниери не сака да нападне кога веќе има шанса.. 0-0 ги гледам пресреќни...Срце пуно радости! Недвед и Молинаро му се омилените играчи . Не ги мења ни за жива глава. Кутрите, ке умрат на теренот...:toe:Али ајде добро е...
Резултатот и не е толку страшен, први сме, имаме предност. Не е лесно да се извади позитивен резултат во Русија на -2 ... Најважно: не се повреди никој!

П.С.Тимошчук се расоблече, многу жешко му беше, А Дељ Пиеро облекол скафандер само муцето му се гледа:pos2::pos2:

Браво за Алекс Манингер...Брилијантно брани, го заменува Џиџи на највисоко ниво.. Исто така, секоја чест за Џорџо Киелини, дефинитивно еден од топ три најдобри дефанзивци во моментов на светско ниво.. Јакинта немаше среќа, две стативи...

Единствено што можам да му замерам на Раниери е слабата минутажа на Себастијан Џовинко...Овој натпревар можеше да му даде шанса и поголема минутажа...
Аман веќе со овој кукавички менталитет на Раниери.. 0-0 ги гледам пресреќни...

Фосил, играчите не се трошеа многу, сметајќи дека сигурно сме влезени во наредна фаза..Не очекува меч со Реџина во Италијанско, што мислам дека повеќе ни треба..Се изигра еден мудар тактички фудбал...

Реков, едино што може да му се забележи на Раниери е неставањето на Џовинко, порано...Или од првата минута..

Како и да е не смееше да се допушти Зенит да има два пати поголем посед на топка, и да дозволиме да не набутаат во шеснаесетник...

Interesen natprevar samo se cudam so Ranieri malku zosto ne gi odmara ovie postarite, mora da pocne da igra Giovinco i da vidime site nie dali navistina e tolku kvaliteten kolku sto se zboruva, zasto jas licno ne sum ubeden, a vaka po 15 min igra ne moze da se dokaze.

Како и да е не смееше да се допушти Зенит да има два пати поголем посед на топка, и да дозволиме да не набутаат во шеснаесетник...
Шансите беа тука некаде (знаејќи дека фудбалерите на Зенит играа со максимален напор, бидејќи им требаат бодови)..

Првото полувреме, поседот беше кај Зенит, но како што кажа коментаторот, не можеа да го видат голот, а камоли да упатат удар...Шансите беа правени од тимот на Јуве, Јакинта две стативи, итн...

Второто полувреме имаа шанси Зенит, но на почетокот канонадата пред голот на Зенит, што се вика секој играч од Јуве се обиде да погоди, ама кога нема среќа нема...

Тактички натпревар, без премногу безпотребен напор....

Си изиграа како што треба едниствена замерка беше за Раниери што не го стави Џиовинко порано или од почеток ја да сум на негово место(на Џиовинко) би се бунел и тоа како али добро е битно што нема повреди другото ке се дојде на место:helou:

Шансите беа тука некаде (знаејќи дека фудбалерите на Зенит играа со максимален напор, бидејќи им требаат бодови)..

Првото полувреме, поседот беше кај Зенит, но како што кажа коментаторот, не можеа да го видат голот, а камоли да упатат удар...Шансите беа правени од тимот на Јуве, Јакинта две стативи, итн...

Второто полувреме имаа шанси Зенит, но на почетокот канонадата пред голот на Зенит, што се вика секој играч од Јуве се обиде да погоди, ама кога нема среќа нема...

Тактички натпревар, без премногу безпотребен напор....

Сакам да кажам дека со малку повеќе напор можеби и ке постигневме гол.. не ни беше далеку. И јас сум задоволен со 0-0 меѓутоа ако Зенит ни даде шанса за гол (а ни даде) зашто да не ја искористиме...Како и да е добар резултат, нема повреди! На кој датум се игра задњо коло? Аниуан??

Па од моја гледна тоичка, занимлив фудбал.. Доста шанси при што 3 пати беше погодувана стативата, а при повеќе наврати фалеа милиметри за да постигнеа гол и двете екипи...Неверијатно сум задоволен од Манингер... Денес избрани феноменално... Се што имаше закана по голот на Јуве и се што се бранеше одбрани... Киелини дефинитивно :zver:... Нема што да се кажува за него... Задоволен сум и до Мелберг.. Само не знам што е со Молинаро... Изигра добро со Реал... Да... Но нај веројатно се истроши... Тоа беше сето фудбалско собрано во него, и го покажа со Реал... И од ден на ден се по тапа и тапа е.. Па мислам дека нема што да очекувам од него повеќе... Камора, Маркизио, Сисоко на ново на задачата... Камора му ги скрши на 2-3 пати кичмите на пуфбалерите на Зенит... Тоа ме радува... И Јакинта:(... Денес немаше среќа.. две стативи, една топка при која фалеа сантиметри да постигне гол, и ниту една не го поска... Стварно ми е жал за денес, но воедно и ме радува тоа што сеуште го чува чуството на светски голгетер во себе... Но денес според мене имавме двајца Мен оф д меч... Манингер и Киелини.. И забелешка до Раниери... Мора да игра повеќе Џовинко!!FORZA JUVENTUS!!!

Нема многу да коментирам го гледав 1вото полувреме беше добро, немавме среќа али тоа е. Желбата ми беше да не загубиме и еве супер супер задоволен сум.

Абе да му еб*м се на Раниери. По глуп тренер немам видено. Како мози да не го клај Џовинко и Де Чеље на пример во игра, Келини можеше да одмара, Легро да игра ама овај ништо, се запнал истите па истите играчи. Да беше некој друг тренер ке ги ставеше и оние младите што се, како се викаат, Кастиља мислам еден, Ариаудо, Роси, а овај Дел Пиеро и Недвед. Како се изнервирав кога ги видов, упм. Неважна беше утакмицава 200% затоа го велам ова, на наредната ќе тепаше со Бате и готово, макар и со прв состав тогаш. позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom