Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ејјј браво за момците на Торино... Изиграа фантастично.. Тотално го надиграа Милан. Сега Интер е пред Милан 3 бодови, а Милан пред Јуве исто така 3. Тоа што Интер ни бега 6 бода навистина не ми спречи. Сигурен сум дека Јувентус ке се смее на Крај со шампионски дух. Форца Јувентус
ama i sudijana gi unishti milan na 1-2 ne dosudi penal za milan a za istoto posle im dade penal na torino shto sve nepravat sudiive za da bide inter shampion cccc

:cry::cry::cry:

П.С. Само ви доловив момент од натпреварот, немора одма да се лутите.Сепак ве разбирам, пораз си е пораз, ама ипак изгубивте од шампионот, ова нека ви биде некоја утеха. :smir:

ne provociraj.ja kaj vas nikad ne sum napisal nisto,kamo li da provociram

ama i sudijana gi unishti milan na 1-2 ne dosudi penal za milan a za istoto posle im dade penal na torino shto sve nepravat sudiive za da bide inter shampion cccc
Знам дека не досуди пенал иако беше чист но јас како нивен спротивник, секогаш сум против нив и не сакам да ги видам како победуваат. Милан многу пати оваа сезона извади победа со непостоечки пенал. Тоа беше случај и против Киево кога победоа со 1-0, а токму тој гол пукна од еден подарен пенал од страна на судиите. Е па треба да се помират со реалноста бидејки не се победува секогаш контроверзно:tapp:.

Ajde luge life goes on:) sega so Reggina mora da tepame i da se vrati pozitivnata atmosfera vo timot

Знам дека не досуди пенал иако беше чист но јас како нивен спротивник, секогаш сум против нив и не сакам да ги видам како победуваат. Милан многу пати оваа сезона извади победа со непостоечки пенал. Тоа беше случај и против Киево кога победоа со 1-0, а токму тој гол пукна од еден подарен пенал од страна на судиите. Е па треба да се помират со реалноста бидејки не се победува секогаш контроверзно:tapp:.
e da imash pravo ama sepak dokolku juve ne osvoi podobro milan da bide shampion otkolku debilive shinter

e da imash pravo ama sepak dokolku juve ne osvoi podobro milan da bide shampion otkolku debilive shinter

Доколку Јуве ке нема можност да го освои скудетото, тогаш помеѓу Милан и Интер јас би ги одбрал Милан, бидејки се подобар тим од педериве.:tapp:

Според Tuttosport оваа би бкла формацијата за со Зенит....
Manninger

Grygera Melberg Legrottaglie Molinaro

Camoranesi Sissoko Marchisio De Ceglie

Iaquinta Giovinco

Дали конечно ке го видиме Џиовинко во акција?:vozbud::vozbud::vozbud:

Според Tuttosport оваа би бкла формацијата за со Зенит....
Manninger

Grygera Melberg Legrottaglie Molinaro

Camoranesi Sissoko Marchisio De Ceglie

Iaquinta Giovinco

Дали конечно ке го видиме Џиовинко во акција?:vozbud::vozbud::vozbud:

На Молинаро левата бековска му е зациментирана. Мислам и Ешли Кол да го донесат, ќе нема што да бара зашо Молинаро е најбоље лев бек во светот...

Патем и јас читам нешто за Буфон, ама.....

Башка Љубовта кон клубот не се купува со пари. Си имав добро мислење кон Вијали но со овој расказ дека го порачува Буффон да замине во Сити за пари, навистина ме разочара. Не сешто се купува со пари. Буфон го сака Јувентус а и обратно. Тој ке биде нашиот капитен после Дел Пиеро. Навистина сум разочаран од Вијали:tapp:

Најверојатно Зенит-Јуве на МТВ1 од 18:30 утре. Сега гледав на 24фудбал.ком.мк каде што има најава за фудбал на ТВ пишува дека Јуве ке биди од 18:30 а Виљарњал-Манчестер во стандардниот термин.

Најверојатно Зенит-Јуве на МТВ1 од 18:30 утре. Сега гледав на 24фудбал.ком.мк каде што има најава за фудбал на ТВ пишува дека Јуве ке биди од 18:30 а Виљарњал-Манчестер во стандардниот термин.
Чудна работа, никогаш не давале меч кој се играл во 18.30, ама ова е во наша полза:)
Башка Љубовта кон клубот не се купува со пари. Си имав добро мислење кон Вијали но со овој расказ дека го порачува Буффон да замине во Сити за пари, навистина ме разочара. Не сешто се купува со пари. Буфон го сака Јувентус а и обратно. Тој ке биде нашиот капитен после Дел Пиеро. Навистина сум разочаран од Вијали:tapp:
Ако е вистина ова, ако не е некоја шпекулација,Вијали стварно разочара..Ми останува едно да се сомневам - Дека има примено кеш `под рака` за да се вклучи во убедувањето на Буфон да ја промени средината...Мое мислење е дека Јувентус никогаш нема да се откаже од Буфон, а доколку би се откажал, ќе паднат жртви, верувам..

Juve sigurno ke igra od 18:30 samo dali ke ja davaat na MTB1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom